Музикална академия - Тема 4

• 30 056
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Просто не мога да харесам Етиен как пее, самият му глас не ми харесва, а и пее фалшиво...  Rolling Eyes

# 511
И защо да е грозно след като Катя доброволно е решила да няма деца? Грозното беше гаврата с труда и таланта на Рут! Чух най-новата песен на Рут и не умрях от смях, а от възторг, прекрасна е! Модерна, интелигентно-звучаща, хубава песен. Виж, като чуя някоя песен на Кичка редовно умиран от смях.

# 512
  • София
И аз не мисля, че Мариана го каза целенасочено, по-скоро беше в смисъл на "млада, млада, ма не чак толкоз..."  Peace
Не харесвам Етиен и това си е. До сега не съм го харесала в нито една песен  Rolling Eyes Тази вечер обаче спасеният ще бъде точно той, защото смятам, че ще отнесе гласовете на Фънки и Здравко. Дано Прея все пак "оцелее" срещу Дичо, защото определено има доста хора, които я харесват. Макар че Дичо е прекрасен, него пък за разлика от Етиен, няма песен, в която да не съм го харесала...

# 513
..... като чуя някоя песен на Кичка редовно умиран от смях.
И кое по-точно ти е смешното при песните на Кичка?  Аз не съм й фенка, но не виждам нищо смешно. В музикалната академия тя изпя емблематични бг песни (на Е.Димитров, Паша Христова и...)

# 514
Аз визирам нейните лични песни, а не чуждите, които изпя в Музикална академия.
Текстовете й са елементарни, стилът й-чиста чалга.
А какво смешно има в музиката на Рут?

# 515
Изобщо не може да има термин "смешна музика". Всеки изпълнител е за уважение, защото самостоятелно настройва най-финия инструмент - гласа си.  Друг е въпросът коя музика харесваме да слушаме или да не слушаме.

Дичо е супер!

# 516
Тази песен я чувам за първи път и доста ме разчувства. Браво, Дичо.

Прея - много добре
Етиен - горе-долу
Дичо - супер

# 517
И аз така - браво на Дичо!
Аз бих спасила него. Simple Smile
Прея не беше зле.
Етиен не ми хареса как блееше.

# 518
Много харесвам тази песен  Heart Eyes И не съм си мислила, че мога да я чуя в някое предаване. Супер беше.
Изпуснах изпълненията на Прея и Етиен.

# 519
Дичо, както винаги перфектен.

# 520
Определено Дичо трябва да е спасен. Heart Eyes

Въпрос - Подкрепи:

Дичо - 27 (57.4%)
Прея - 17 (36.2%)
Етиен Леви - 3 (6.4%)

Общ брой гласове: 39

Айде пак Етиен... Rolling Eyes Stop

# 521
Много харесвам тази песен  Heart Eyes И не съм си мислила, че мога да я чуя в някое предаване. Супер беше.
И аз  Peace   Поствам оригинала Stone Sour - Through Glass  

# 522
  Дичооооо!! Много е добър, наистина целия е музика.
За мен е ясно,че Етиен си отива и всички които не го харесват като човек, като музикант, е време да проумеят защо той номинира Прея -  защото знае, че публиката ще я спаси. Решил е да си тръгне елегантно, победен от екзотична начинаеща певица, а не от Кица с кахърните песни.
На добър път Етиен , представи се чудесно като човек и певец smile3501

# 523
Ауу, страхотна е Прея! Crazy

# 524
  • София
Дичо беше страхотен, както винаги! Заслужено спасен.

Стискам палци на Прея! Беше прекрасна, с една любима моя песен... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт