Музикална академия - Тема 4

• 30 058
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Този SMS направо нямам думи. Прочетете личната кореспонденция по телевизията, та я прочетете.

# 496
  • España
оффффффф....пратете ми на лични,когато евентуално ей така неволно,,,,между другото решат да попеят леекинко,че ми. писнА !!!!!! Sick

# 497
Как я удари грозно на тази деликатна тема за всяка жена.
Катя е бездетна ли? Уау, това ако е нарочно казано, е наистина твърде грубо.
Марияна цитираше прословутия СМС от Тони Димитрова.
Катя й каза да го цитира целия,защото е спестила част от него.Марияна каза-"Еми не помня",Катя-"Много си млада да не помниш",Марияна-"Млада съм,ама съм раждала вече и съм се развалила и не помня".

# 498
Ей тая Кица , пак скандали около нея и дружките и.Сега натопиха и Тони Димитрова, а тя много добре е хванала фалша на Кичка.Колкото и да ми е неприятна старата чанта, АндреЙ насила направи скандала от който загуби той, предаването пожълтя, Георги Христов и Катя първи интриганти и звИздИ подиграващи се на Рут, Здравко се включи заядливо.....и като омазаха всичко всички дружно викнаха " хайде да пеем". Joy

# 499
Брей, пеят, пеят бе. (:
Марияна цитираше прословутия СМС от Тони Димитрова.
Катя й каза да го цитира целия,защото е спестила част от него.Марияна каза-"Еми не помня",Катя-"Много си млада да не помниш",Марияна-"Млада съм,ама съм раждала вече и съм се развалила и не помня".
Да - е, в това не видях нищо обидно за Катя, но не съобразих, че тя май наистина е бездетна (не по желание). Катя, обаче, добре го е понесла, не забелязах да се е засегнала.

# 500
А, не по желание, Катя винаги е твърдяла, че няма деца "заради кариерата". Така, че си е точно по желание. Това не ме интересува изобщо, въпросът е, че щом може да засяга така грозно Рут, заслужава си и тя да бъде " наказана" по същия начин. С нейните камъни по нейната глава.

# 501
А, не по желание, Катя винаги е твърдяла, че няма деца "заради кариерата". Така, че си е точно по желание. Това не ме интересува изобщо, въпросът е, че щом може да засяга така грозно Рут, заслужава си и тя да бъде " наказана" по същия начин. С нейните камъни по нейната глава.
Shocked Да,права си,че няма значение защо няма деца.Но е факт.И е факт,че коментарът на Марияна беше ужасно грозен.Както и твоя впрочем. Wink
Казаха ли защо Г.Христов го няма тази вечер  newsm78

# 502
Пуснах малко късно и ясно съм пропуснала, но къде е Георги Христов тази вечер ?

# 503
  • Живее на Луната
А защо го няма Жоро Христов, че изпуснах началото?

Хаха. Всички сме питали едно и също.

# 504
И аз съм чела в интервю Здравко да казва, че нямат деца от егоизъм, не по здравословни причини. Не е много красиво да се намеква за деца кой има, кой не, но Катя беше намерила за уместно преди време да коментира бременността на Рут, така че да види приятно ли е да ти коментират личния живот или да намекнат, само за да те засегнат. А може и Мариана просто да не е съобразила, да не е умишлено.

# 505
Казаха ли защо Г.Христов го няма тази вечер  newsm78
Не.

Сигурно има ангажимент. Но аз не можах да не си помисля, че се е чупил от тежки полуфинални избори. Wink Той нали винаги много се вживява, пък всеки път става все по-трудно да се реже.  

# 506
  • София
Отсъствието му е мал-шанс за Прея-той никога не е крил симпатиите си към нея, похвалите и комплиментите, които 100% имат тежест, ако не върху останалата част от публиката, то поне върху част от зрителите...

За съжаление и мен Прея не ме впечатли тази вечер Rolling Eyes имала е далеч по-страхотни изпълнения! И все пак съм ЗА нея!

# 507
Според мен Мариана не го каза нарочно, въпреки че за неумишлено не виждам защо да го казва. Но Катя си го заслужи, много тъпо се изказа преди време, че Рут е станала известна с бременност и аборти.

# 508
И аз не мисля, че Мариана засегна темата за деца умишлено. Едва ли е усетила, че може да засегне някой с думите си.
А и balgara хубаво го каза. Срещу Рут не помня точно кой скочи, но мисля че Кичка каза за нея, че "станала известна с това, че участвала в риалити и забременяла". Нещо такова беше.

# 509
Не слушах съвсем внимателно, но ми се стори фалшиво на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт