Музикална академия - Тема 4

• 29 982
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
А, така. Да науча нова дума от Фънки: цунам.  Joy

# 601
  • София
Маргарита Хранова - като скала  - гласище.

Добре се справи Георги, но ако не беше Хранова да го измъкне на височините щеше да стане фал.

Предлагам на следващия концерт Хранова да изпее Карузо като тенор.

# 602
  • Испания
Песента на Кичка е страхотна! Аз много я харесвам!
Относно изпълнението - не съм специалист, но на Фънки се доверявам. Щом Люси не успя да намери какво да каже и смучеше от пръстите си с какво да я забие...явно добре се е справила Кичка!

Аз пък се доверявам на музикалния си слух.  Wink И съм разочарована от откровените лъжи на журито.

Прея кефи.  Party

# 603
Ужас, аз не знам кой е този певец  Embarassed Embarassed Embarassed - леле много  съм одъртяла

# 604
На Прея тази песен й пасва на темперамента доста повече, отколкото на Графа Mr. Green

# 605
  • София
Прея е супер. Да видим какво ще я забие Фънки.

# 606
  • Испания
Ужас, аз не знам кой е този певец  Embarassed Embarassed Embarassed - леле много  съм одъртяла

Скица. Заповядай: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2180615

# 607
Много ме е яд за Поли. Дичо без грешка. Прея ми хареса. Дуетите дотук се получиха, в първия случай повече заради М. Хранова /невероятен глас!/, във втория- и заради двамата.

# 608

Скица. Заповядай: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2180615

smileys мерси   bouquet - аз като изостанала - даже мъж ми знаеше кой е - божеее, трябва да сменя диска на Куин в колата явно  Embarassed

Иначе Прея добре се справи - хареса ми

# 609
  • Испания

За нищо.

Много тактически ход с участието на Орлин Павлов.  Wink

# 610
Не съм голям фен на тази песен на Орлин, но с Поли беше много готино изпълнението

# 611
Ето тук е гласуването за 12-те песни за коледния концерт http://ma.tv7.bg/#CitroenChristmasSong

Благодаря за линка , винаги изречението "зрителите избраха " ми е минавало край ушите и не съм помисляла да се включа. Но сега разгледах и прослушах някои песни и си направих чудесен коледен концерт. Eartha Kitt я чух с удоволствие и интерес.Със сигурност ще избера Queen , Wham,  и Michael Buble. Даже ги прибрах в папка. Joy
Хайде всички да избираме , тук сме все фенове на МА , да се включим силно на финала и да видим дали наистина 'зрителите избират".   jumpuu

Много добри Поли и Орлин,бе, направо ми се прииска " да се вземат".

# 612
И аз гласувах за 12 -те песни и пропуснах всички от рода на "над смълчаните полета" но съм сигурна че Ава ще ни ги изпее! Mr. Green

# 613
  • Испания
И аз гласувах за 12 -те песни и пропуснах всички от рода на "над смълчаните полета" но съм сигурна че Ава ще ни ги изпее! Mr. Green

Joy Joy Joy И аз гласувах там, и аз пропуснах подобните песнички. Joy

Ихааааааааа, Дичо и Део!  Party Party Party

# 614
Честно, направо се чувствам лично отоворна за провала на Поли и останалите.  Явно да си пожелавам песни без да съм  завършила консерваторията е престъпление.

И за бога - слушала съм много други изпълнители да пеят песните на Лили Иванова - не е нещо извънземно, което никой друг да не може да си помисли да изпее. Хайде стига де

Но направо ми идва да се скрия в земята, че си признах че съм гласувала и с лаишкото си желание съм "закопала" изпълнителите.

Да видим сега музикалните спецове - т.е. продуцентите, какво са избрали. Поне за това да не се кося.

Глупости, чак пък...

НО, това, че искаш да чуеш дадена песен, не означава, че всеки може да я поднесе така, че да е добре, независимо от таланта си.

То и аз мога да дойда да ти изпея, половин живот по сцени ми е бил, ама едва ли ще ти хареса.
В този смисъл, може да има поне наистина избор, дали даден изпълнител да се нагърби да се излага...
Така, както Кица не може да пее английски песни.
Сори, мен.

Общи условия

Активация на акаунт