Музикална академия - Тема 4

• 29 949
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Уф тая Прея - много тъпа! Що не избра Георги - поне са с равен шанс!

# 646
  • Испания
Браво за българския пенсионер избра миналовековния динозавър Кица.. Simple Smile

Не, не. Браво на опусумите.

...Това е, за да активизират зрителския вот. Сега всичко живо ще гласува за останалите, за да не спечели Кичка.

# 647
Хихи, Марианчето ги е пуснала по пързалката - браво.

Дано другия път Поли се спаси

# 648
  • София
Мариана ме изкефи много! Браво, каза им го!
Може ли с две думи да опишеш какво им каза ,че малчо не ми дава да превключа на тв 7
Опосумите поискаха мнението на менторите за изпълненията и Мариана каза лаконично - Кичка беше най-добре, а Дичо беше най-зле - с най-ангелската си усмивка. Опосумите се стъписаха леко и й поискаха обяснение, питаха я дали това не е някаква стратегия, а тя отговори - моля ви, нямам стратегия, това е личното ми усещане  Mr. Green

# 649
Естествено, че ще се спаси! Поли е чаровница!

# 650
  • София
Браво за българския пенсионер избра миналовековния динозавър Кица.. Simple Smile

Е то беше ясно още от избора на дуетен партньор.

# 651
  • София
В нашето семейство сме много тъжни, защото и моят фаворит Георги, и този на щерката-Прея, са номинирани. Ясно е, че един от тях ще отпадне точно преди финала Sad Поли ще бъде спасена от журито и младежите ще се борят за зрителски вот.

# 652
  • София
Ама толкова много се изненадах, че Кичка е първа тази вечер, че направооооо не се учудих даже.

# 653
  • София
В нашето семейство сме много тъжни, защото и моят фаворит Георги, и този на щерката-Прея, са номинирани. Ясно е, че един от тях ще отпадне точно преди финала Sad Поли ще бъде спасена от журито и младежите ще се борят за зрителски вот.

Журито вече няма да има думата. Само гласовете на зрителите ... уж.

# 654
  • Пловдив
Ох, колко си вярва тази Кичка, не е истина просто. Тя не стъпва по земята, а по небесата заедно със звездите.
Този вот ми е непонятен, и цифром и словом!

# 655
  • София
Ох, колко си вярва тази Кичка, не е истина просто. Тя не стъпва по земята, а по небесата заедно със звездите.
Този вот ми е непонятен, и цифром и словом!

Е как бе, феновете, дето пълнят концертите и са многобройни  Sick. Софт-чалгата е на почит  Mr. Green.

# 656
Ама толкова много се изненадах, че Кичка е първа тази вечер, че направооооо не се учудих даже.
Май никой не е изненадан, че отново е първа.

# 657

Журито вече няма да има думата. Само гласовете на зрителите ... уж.

Ами журито може да обърка сценария на двамцата. Журито колкото и да я тика Кица през сезона , ако я направят и победител ще си плюят на имиджа, дето се вика всички чуха и видяха, не само ние.

То беше ясно,че ще е на финала , но първа избрана от зрителите????? много ми дойде #2gunfire

# 658
Какво толкова се чудите! наистина е нормално след 35 г на сцена да имаш фенове!

Относно Бургаските скандали - винаги са ми били противни - Диомов разцепи Токите, скараха се с Ваня Костова, Започна работа с Тонка ....опорочиха Бургас и морето и сега пренесоха всички скандали 'на голяма сцена!

# 659
  • Испания
Какво толкова се чудите! наистина е нормално след 35 г на сцена да имаш фенове!

...

Ха, ха! В това дори тя не вярва, макар че го повтаря. Разчита, че една лъжа, повторена... /приказката я знаем/.

Общи условия

Активация на акаунт