За празници е време вече, на път е МАЙ-ското човече-Тема 5

• 31 749
  • 730
  •   1
Отговори
# 540

Малко ме объркват тези лекари- според единят съм със задна плацента, според другия с предна...

И аз съм така, на първата ФМ ми казаха, че съм със задна плацента, след 3 седмици моя доктор ми каза, че съм с предна.  Rolling Eyes Декември ще разбера кой греши, тогава съм на 2-ра ФМ и пак на женска консултация.

Карола, Честит Рожден Ден, всичко най-хубаво, весел празник и много подаръци.  Gift  И разбира се здраво и сладко бебенце догодина. newsm32

miglena_vl, аз казвам на всички, че съм бременна, случайно разбрах и за поверието ( вече споделих за него), че е хубаво да се казва, за да може детето да не е срамежливо и да проговори по-бързо и лесно. Wink
Бързо оздравяване на всички, които имат неразположения и честито на тези, които имат добри резултати от изследвания.  Hug

# 541
Ехаа, за малко да изтърва рождения ден на Каролка  bdbaloni Честито, мила  happy bd Пожелавам ти най прекрасната бременност и най хубавото и здраво бебче на финала  Hug

Линаб да ти честитя добрите новини и тук и Честито момиченце  Hug
Мадлен нещо се изгуби...надявам се всичко да е наред  Praynig
Честито момченце на Сиера!
Арабела, всичко ще е наред с бебка  Hug

Лолита, Амонита Hug ми вече не съм сигурна   Mr. Green
Аз днес бях на БХС в Пловдив. Доктора измери бебето, отбеляза, че е много хубаво, здраво и голямо....... момченце  Rolling Eyes Ето това, последното като го чух нямаше как да не се учудя. Само четири пъти  Laughing го попитах дали е сигурен  Joy Той голям майтапчия се оказа та се посмяхме заедно, и се чуди защо не му вярвам....Пусна ми да му се порадвам на 4д....беше си сложило ръчичка пред муцунката   Heart Eyes
Сега ще чакам резултати, но вярвам, че всичко ще е наред   Praynig

На Малинка и на Десинка честити розови гащи!

Добре дошла Witchcraft13   bouquet

# 542
Честит рожден ден Карола, бъди здрава и щастлива и хубав празник  Simple Smile
Лолита,  супер права си че винаги медикацията трябва е по лекарска преценка. А ако конкретния производител си е ограничил листовката е друг въпрос, но Макрогола си е ок.
Стискам палци да стигнеш до боята, миналата седмица фризиорката се опита да ме убеди колко е вредно да се боядисва човек сега, ама не й мина номерът Joy
Сиера и аз съм с подобен проблем... Sad голяма тъпотия. На млечно кисели бактерии на свещички съм, ама... Гинеколожката всеки път казва, че няма бактерии и, че е нормално....А на теб правиха ли ти микробиологично изследване?

# 543
Благодаря, момичета, благодаря за пожеланията!  Hug  Hug Hug Hug Hug
Бейли, така се зарадвах, защото знам, че цялото семейство се радвате!  newsm18 Ами той си сложил ръчичката пред муцунката, защото ти праща въздушна целувка! Simple Smile Ех, че сладко!  smile3504

# 544
Хаха, бейли, може пък да сме успели да ги разменим, знае ли чувяк Wink

# 545
Каролке, Честит и усмихнат рожден ден! baloni

Ей, ама така ме зарадвахте все с хубави новини!  Simple Smile Браво на всички, които си знаят пола на бебчовците, при мен все още и догадки няма.
Много се радвам за Лолита и Бейли - тези женски майки при това с по 2 момичета заслужават да видят и един юнак, който да юрка каките. Сори, Лолитке, за вмешателството, ама въпреки тоето желание се надявах на момче и при теб  Laughing Все си мисля, че ще ти е тръпка да усетиш и нещо различно...
Но до края нищо не се знае де, МАЙ ще покаже.

# 546
Здравейте, момичета Hug

радвам се за всички очаквали с трепет резултати от амниоцентези и тези, разбрали вече пола на бебчо Hug

Аз сега се връщам от преглед, леле голямо превъртане прави това дете Crazy то се премята напред назад, според докторката сме 80% момченце stork-boy , на прегледа беше и мъжа ми, та му се порадвахме на дребното. Никой от нас не е имал претенции за пола, така че и да се окаже на по-късен етап момиче, нямаме грижа Laughing на 18.12 пак съм на преглед, тогава трябва вече уж на 100% да се види Simple Smile

# 547
cat eye, няма проблем, аз нося на майтап, а и след като споделям с вас, съм готова да приема и критики, и съвети, и негативни реакции (е, понякога може да ми докривее, но сега ми е по-скоро забавно). Twisted Evil

При мен не се знае, но ще се разбере преди раждането, на заветната дата 19 декември. Дотогава залозите валят. Joy

А има и друго, котките никога не падат по гръб (а аз съм котка от глава до пети).

Рагацца, аз проверих, при мен нивото на бета-хорионгонадотропин в 11 г.с. + 3 дни е било 0,67.

# 548
Каролка, малко в края на деня, но все пак се вмествам - Честит Празник!   bouquet Tada smile3510 Много здраве, късмет и усмивки ти желая! Пък най-хубавия подарък, през МАЙ Simple Smile
Аз да се похваля, вчера тъпках какви ли не неща - доматен сок пих, зелена салата ядох, топла вода пих и имах успех с тоя стомах ужасен. Не се наложи да прибягвам до Дуфалак-а. Почвам да си мисля че от Но-шпа-то стана всичко, пих два три дни подред и ми се запече стомаха. Бях чела преди че имал такова действие. Не знам вие дали сте забелязали подобен ефект...  newsm78

Да ви питам, някоя от вас пила ли е витамини Прегнакеър? Имам за допиване един блистер Биозин Мама, док от ЖК ми го изписа, с другата, частната гинеколожка ми изписа Прегнакеър. Чудя се да си допия ли Биозина и тогава да започна с Прегнакеър-а или да спирам веднага Биозина и да почвам витамините... Не искам и двете наведнъж, че с тая ударна доза желязо, ще ми се стъжни...  Thinking

По повод анкетата, за сега не знам, но разбера ли края на декември веднага ще се похваля Simple Smile Около мен започнаха залагания - едни за момиче, други за момче, даже и докторките са на различни мнения Grinning Аз вече усещания нямам. В началото си бях въобразила, че имам предчувствие че е момче, ама така като се замисля, мъжа ми ми наби тази мисъл. Все обяснява как в неговата фамилия само момчета се раждали. И то човек си заживява с тая мисъл. Сега не искам да мисля и да предчувствам, каквото е такова, ще го обичаме и ще му се радваме безумно Simple Smile))  Heart Eyes

# 549
Здравейте Simple Smile виждам добри новинки-супер Party
Ние пак сме от срамежливите  newsm78 бебо пак се беше сгушил сладко и спеше (АГ се пошегува, че заради нас ще започне да предлага нощни прегледи - спре ли майката да се движи, бебето става активно Simple Smile )
Bubche биозин няма желязо, по скоро спомага са успешно усвояване на желязо.
Аз пия биозин мама и прегънакеър с омега 3, защото рядко ям риба

# 550
Карола честит рожден ден   ura Бъди здрава, безумно щастлива, обичана и май месец два пъти по-обичана и обичаща с малкото съкровище   love001
Радвам се за всички хубави новини които сте получили днес.Нека всеки ден има само такива  Hug
Бяло  течение и аз си имам, от онова патешкото жълто  Confused Ще свикна сигурно  Mr. Green
linab много се развълнувах за теб, изживявам и твоята радост  Hug
Тези от вас, които очакват трето детенце, най-благородно ви завиждам.Преди това беше и моя мечта, от която се бях отказала после, но сега съм по запалена от всякога да имам тази благословия благодарение на вас Wink
За мен пола вече също няма значение.Все ще си е мое и със сигурност ще си го обичам безкрайно  Heart Eyes

# 551
Много се радвам за Бейли, че е момченце Grinning  Поздрави и за Линаб за хубавите новини.
Момичета включвам се пак, за да ви кажа да внимавате много с храната и особено с тази навън. Днес са вкарали моята приятелка (19 седмица) със Салмонела в болница........ Cry Още не могат да я стабилизират напълно и я тъпчат с антибиотици....
Много гадна история...

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 22:36 от Zwezdicka

# 552
Момичета, не е свързано естествено с темата, но искам да се оплача малко. Снощи колежката ми ме изненада, че най-вероятно няма да имам коледен бонус понеже съм в болничен за бременност от два месеца. Много се ядосах това, че работя от 3 години в отровите нищо ли не значи??? На 06.12 се връщам на работа понеже няма толкова работа и си мисля, че мога да изкарам три седмици там и ще питам защо има такава дискриминация. Извинявайте, че се оплаквам, но да ми поолекне малко.
Благодаря ви, че ще ме изтраете   bouquet

# 553
Добро утро момичета  Hug
Искам да ви питам нещо, някой дали е излизал на очен като е бременна, дали тези капки за разширяване на зеницата ще влияят на бебчо с нещо  newsm78

# 554
Добро утро  Hug
Фибс ако ходиш на очен го предупреди, че си бременна и  той да прецени какво може да приемаш. Предполагам както при зъболекарите има определени лекарства, които са позволени, така и при очните  Peace

Общи условия

Активация на акаунт