Студенти в UK

• 91 383
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • София
За много години, мами!  Hug

Но каза, че много иска да учи в №1 "замъка на Хари Потър", поне така изглежда университета на Глазгоу на снимка. Безкрайно се радвам...
Това е желанието и на дъщеря ми - отявлен фен на Хари Потър Simple Smile

Дани също кандидатства в Глазгоу и му е сред фаворитите. Като дойдат офертите, ще преценява възможностите си. Аз само стискам палци да попадне на най-подходящото за самия него място.  Peace

# 316
  • гр.София

I am pleased to be able to tell you that we propose to make you an offer of a place to read Mathematics and Statistics, a 4-year course for admission in October 2014.

Нали обещах да споделя, когато се случи.
Пристигна офертата от Оксфорд- много по- лека, отколкото очаквах. Всъщност искат само 5.75 диплома и стандартните 110 на TOEFL или 7 на IELTS.

Успешна Нова година, мами! Да е честита и благословена, и благодатна и за нас, и за децата!
Нека се сбъднат мечтите!

# 317
  • България
Ирина Б. Поздравления!  Hug Радвам се за вас! Офертата вълнува ли ви или изборът вече е направен? Simple Smile

# 318
  • гр.София
So Oxford or Stanford?
Not really  Stanford is the best !

Горе- долу така контактуваме:). Благодаря за поздравленията!
Някой ден ще трябва да разкажа на внуците как баща им е отказал на Оксфорд.

# 319
  • някъде из облаците
Добре дошли на всички нови момичета и честито за офертите!

Ирина Б, очаквах нормална оферта откъм диплома, все пак те си ги отсяват допълнително, макар и да не е първо желание, поздравления   bouquet. И аз бих направила същия избор Wink

# 320
Ирина Б, поздравления за офертата! Не всеки може да откаже на Оксфорд, така че гордей се с момчето си! Много успехи му желая!

# 321
Ирина Б, честито на сина ти! Нека детето да избере това, което му е на сърце и е най-доброто за него. За съжаление трябва да споделя, че Кеймбридж не са толкова щедри с офертите за българи и четирите деца от нашия клас, които ходиха на интервюта са с отказ, а петото го отрязаха предварително. Всъщност съжалението е май повече мое отколкото на дъщеря ми. Тя е много доволна, че и двата университета, в които искаше да учи са и дали оферти - Кардиф и Шефийлд. От последния избор нямаме и вест, но тя смята да го отпише. Той беше за подсигуряване. Така, че предизборната кампания за нас приключи и сега сме се насочили към избор на общежитие в Кардиф. А и май е време да започнем да мислим и за абитуриентската....

# 322
Mimito_75, поздравления и за вашите оферти! Каква специалност ще учите?
Успех на момичето!

# 323
  • някъде из облаците
Mimito_75  Hugне съжалявай, явно това не е нейният университет. Кардиф е много добър избор за архитектура, така че правилно сте се насочили, пускайте документи за общежития и даже помислете за билети, докато са по-евтини. Успех!
При малката ми дъщеря се получи като при вас - първия избор с по-ниска оферта от втория, последния въобще не го дочака, до март имахме квартира, а април и билет.

# 324
  • София
Mimito_75, поздравления и от мен за това, че сте получили изпълними оферти и детето с лекота ще се класира за Кардиф, който е чудесен университет, доколкото съм чела!   bouquet

Ирина Б, поздравления за на практика безусловното приемане на Петър в Оксфорд. Видяхте ли, че 5-ицата по рисуване е нещо, което те са решили да преживеят с лекота. А и са му дали шанс, ако иска, да се издъни максимално на матурите и те пак да го вземат. Аз изпитвам дълбоко уважение към англо-саксонската система и това, което виждам в момента във връзка с кандидат-студентската кампания ми завърждава високото мнение. Дано продължи да е така и в бъдеще! Късмет в Станфорд, щом това е изборът на детето!   bouquet

# 325
 Grinning Ирина Б. браво на момчето ти, американските унита са №1 в света. Много далече само, това е лошото, обаче света става все по-малък.

# 326
Да е е жив и здрав Петър!!! Много успехи и от тук нататък!!!  bouquet
Ирина Б. споделям майчината радост и гордост! Hug

Mimito_75 честито за успешно приключилата кампания! Hug

Дано всички младежи на форумните майчета им се наредят нещата по най-добрия за тях начин!!! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Дано Новата година бъде лека и ползотворна за всички вече студенти и техните родители!!! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Наздраве Дами, от късмет и добро да не се оттървем!!! Пу- пу!!! Wink

Малко е раничко и аз съм с капучино, но за сметка на това ме е любимо! И за вас по едно:

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 10:06 от ♥♥ Fiesta

# 327
Благодаря много на всички.  Вече разучаваме града и се ориентираме за общежитие.  Искаме да е близо до сградата, където са лекциите, за да не пътува.
 Моля майки, чиито деца учат в Кардиф, да споделят как пътуват до там.

# 328
Mimito_75, поздравления и за вашите оферти! Каква специалност ще учите?
Успех на момичето!
Ще учи архитектура.

# 329
  • България
 Ирина Б. искрено се радвам за вас и възможността на Петър да избира между Оксфорд и Станфорд!  Hug
 Аз леко съжалявам, че дъщеря ми рано се отказа от САЩ. Сега е "последен напън" за Острова. Вече дори не знам какво е добре за нея. Островът определено не е "моето място". За мен е важно да има хубаво време и хубава храна, но не можах да я убедя в това Wink. Пък и нямах друго предложение освен САЩ.
 Стискам палци на кандидатстващите деца да учат там, където е добре за тях. На студентите  успех в изпитите.

Общи условия

Активация на акаунт