Отговори
# 285
  • У Диспансера ...♥♥♥
Керо,няма му се точиш хич,Чачко само се хилотя с двата му леви крака,че ми напомня на Левски  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 286
Керо,няма му се точиш хич,Чачко само се хилотя с двата му леви крака,че ми напомня на Левски  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy, абе доскоро беше най, най, той и сега си е твой, нема бараш Керем  Crossing Arms Naughty, щото и той с криви футболни крачета, лично ги виждам, но не се оплаквам, иначе баклаватааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия чорбарите мнооо зле Laughing

# 287
Joy Joy Joy, абе доскоро беше най, най, той и сега си е твой, нема бараш Керем  Crossing Arms Naughty, щото и той с криви футболни крачета, лично ги виждам, но не се оплаквам, иначе баклаватааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия чорбарите мнооо зле Laughing
е нема що удари едните да паднат и другите  Joy Joy Joy Joy

Керо си мяза на боксьорче отвсекъде  Naughty

# 288
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такааа, първо се наспаФ smile3507

После, Клаус ще ходи в Мистик Фолс за 100-ния епизод на "Дневниците" Peace
Въх, някой се е възмутил и се е изказал най-накрая... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

След туй...Сао Уевски!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

После  сао Кларолайн!!! bishop bishop bishop bishop bishop

Джено Hug гледам разхождаш Съра по мегданя... Laughing
Ай да земеш и лейдитУ, чи немам времИ да я разхождам бу гедже... Whistling

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 17:21 от НАРЦИС

# 289
  • У Диспансера ...♥♥♥
Te Левски,много силни па не могат до вратата да стигнат  hahaha hahaha hahaha

# 290
Привет-мривет!!  Hug Hug Hug

Звезде,  Hug честит празник на голямото ти момиче!  newsm59 Здраве и много късмет в живота й пожелавам! Нека да мечтае и да сбъдва мечтите си!   bouquet  bouquet  bouquet

Манка,  Hug много съм ти благодарна за разясненията, относно цитирането от стара в настояща тема!   bouquet  bouquet  bouquet

Ирка,  Hug за сутрешните ФЕмирски моменти и изобщо за всички фотки, които пускаш!!!   love001  bouquet  bouquet  bouquet
Виждам, че се напрягаш! Само ще ти кажа - недей!  Peace Благодарна съм и аз за труда, който полагаш и за разясненията, които внасяш! Ето, и сега да ти благодаря за сцената "баща и синове" Heart Eyes, нищо не разбирах, докато говореха, естествено, но заинтригуваните погледи на Мерт и Яман ми бяха достатъчни! Страшно ми хареса тази сцена!  Peace
Тези между Селим и Ендер - също! За тях сте коментирали! Подкрепям!  Peace

Относно сцените между Яман и Мира в снощната серия, имам някои неща наум, но може би ще ги споделя с вас друг път! Blush  Rolling Eyes

Зиз,  Hug супер изчерпателен бюлетин, както винаги! Чичек фор ю!  newsm51 newsm51 newsm51

ким ми ядоса Бабчето бе ъ ким Blush йетер бе
 едно веселяче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това си го оставих за десерт! Heart Eyes Ама вижте го какъв е готин беееееее!!!!  Blush Същински дечко!  Heart Eyes

Сега Ви пожелавам приятна събота вечер!  love001 Аз отивам на "wine therapy"!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Wine Glass

# 291
Зизунчи Hug, давай я, с удоволствие ще я гледам Лейдито, на теб весело парти Party Party Party

И умната Laughing

Е това чорбарче Ирчи smile3533

# 292
  • В света на мечтите... ❤
Ооо,гюнай дън,Зиз Hug Hug Hug

И аз се кефя,че ще има Кларолайн  Party Party Party

# 293
Дани, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нарцисчева...то па ЦСКА как стига...па и топката вкара... newsm48 smile3534 smile3533

# 294
  • У Диспансера ...♥♥♥

Нарцисчева...то па ЦСКА как стига...па и топката вкара... newsm48 smile3534 smile3533

Ти оти не четеш ми се фърляш директно,Джейн там беше първа в изказа си ,аз за тва отреагирах,инак нищо не съм казала  smile3534

# 295

Ти оти не четеш ми се фърляш директно,Джейн там беше първа в изказа си ,аз за тва отреагирах,инак нищо не съм казала  smile3534
Ей тъй да ти е гадно, че не бихте... smile3533 smile3534

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей тъй да ти е гадно, че не бихте... smile3533 smile3534
То вие щот бихте па Joy Joy Joy Joy Joy

# 297
Глейте ся, бат Б. като ни вземе, и топка нема да видите Joy Joy Joy

Дибо, весело парти и на теб Party Party Party

Като прочетох бюлетИнчитУ, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зиз bouquet bouquet bouquet bouquet, чей да изясним нещо, това че не съобщавам благата вест за къпането, прави ли ме НЕ почетен член на диспансера  Crossing Arms Thinking

# 298
  • в подножието на планината
Джейн, Hug Ди,  Hug благодаря ви, момичета!   Heart Eyes

И какъв е резултата от мача, че ме стана интересно?... Laughing

# 299
Джейн, Hug Ди,  Hug благодаря ви, момичета!   Heart Eyes

И какъв е резултата от мача, че ме стана интересно?... Laughing
Илде Hug, две кръгли 0 и за двата отбора Laughing

Общи условия

Активация на акаунт