Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 489
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Няма да ти излезе в този сайт, който е дала, защото тракинга ще е от сингапурската поща http://www.singpost.com/

# 436
Здравейте,
Имам един $81 голям проблем. Това е може би 20 ми поръчка в aliexpress. Не мислих, че мога да бъда излъгана точно тук и след толкова много поръчки, но както казват- за всичко си има пръв път. Остават ми по-малко от ден и 10 часа до изтичане срока на поръчката. Влезнах преди дни да поискам екстра време за доставката, но не само че не получих, а и забелязах, че Tracking Number ми е невалиден. Когато видях последните feedback страници на продавача, разбрах че съм излъгана. Не знам каква да правя, реших и започнах диспут, но както се и очакваше- без особен резултат от страна на некоректните продавачи! ПОМОЩ?!

# 437
  • Казанлък
 alert 
  ruporuu
Момичета!!!
Защо ли някоя от вас не направи една тема за Проследяване на пощенските пратки. Наистина със тези въпроси се губи смисъла на хубавите ни теми. Там ще можем да се оплакваме,да питаме,да проследяваме. Но нека не го правим тук!!!
Днес се опитвах да търся тук споделени линкове за едни мъжки якета и просто се оказа Мисия невъзможна.
Разберете,че сами си пречим и разваляме темата.
Това е темата за пазаруване в Алиекспрес,а не тема за пощенски флуд.
Във всички форуми тези неща са разделени. Нека да се замислим за това.
newsm20

# 438
alert 
  ruporuu
Момичета!!!
Защо ли някоя от вас не направи една тема за Проследяване на пощенските пратки. Наистина със тези въпроси се губи смисъла на хубавите ни теми. Там ще можем да се оплакваме,да питаме,да проследяваме. Но нека не го правим тук!!!
Днес се опитвах да търся тук споделени линкове за едни мъжки якета и просто се оказа Мисия невъзможна.
newsm20

Как Бихте си почувствали на мое място? Не става въпрос за проследяване, а за това как да спра aliexpress да ми преведе парите до тези мошеници. Потърсих страница и форум по темата, попаднах на тази, виждайки колко много дами имат опит със сайта реших да пиша, защото това може би е последният ми шанс да си възстановя 130лв. Съсипана съм от грешката която допуснах, но сега какво?!  Sad

# 439
Здравейте, случайно попаднах на това намалено яке - http://www.aliexpress.com/store/product/Black-blue-red-Hot-sale- … 6_1396841707.html
Струва ли ви се съмнителна офертата и продавача?

# 440
  • Казанлък
Chl0e, моят пост не се отнася към теб или проблема ти. Всъщност,дори не го видях,защото писахме по едно и също време. Ако прегледаш темата,ще разбереш защо го написах.
Какъв ти е проблема със самият диспут? Не мога да разбера. Ние не можем да гадаем за твоята комуникация със продавача. Щом си пуснала диспут,времето на самата поръчка е спряно. Сега си комуникирайте там и сама ще прецениш кога трябва да го преведеш във клайм или да направиш нещо друго.
Докато тече диспута,никой няма да преведе парите към продавача. Гледай часовника и следи дали той не е променил сумата във диспута.
И каква точно грешка си допуснала?

# 441
alert  
  ruporuu
Момичета!!!
newsm20

newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 от кога го казвам аз за нова тема за проследяване на пратки,ама на никой не му се занимава пък и друго си е да цопнеш в темата с въпрос,, моля проверете къде ми е пратката,,все едно тези които ще проверят са баба ванга и веднага ще им кажат къде им е пратката!!!!
Спасение няма от не уместни въпроси тъй като никой не чете смислено темата,а тези които я четат се дразнят от едни и същи тъпи въпроси!!!

ще ме прощавате но в повечето случаи направо не се издържа!!
smile3511

# 442
Търся плътни клинове и чорапогащници за 5 годишно момиченце.Някой от вас ако е купувал би ли споделил   bouquet

# 443
  • Ямбол
sunny6913няколко дни след пускане на диспута излиза бутона за ескалиране
adssy как очакваш да получиш потвърждение
ani3005 при нужда плащаме и ДДС и мито
bob4o_f попитай продавача ти
Мале4копале4ко в съобщение писах лилаво,такова и получих.
krasi_kyneva като спортните е ,да лесно се отаря,но не до толкова,че да е опасно за малката да го разлее,не го отваря тя,не е опасно за разливане.
филтър още не ми се е налагало да чистя,но под силна струя или с малка четка като за зъби,ще се достигне до вс отвори.

С въпросите за проследяване спрях да се занимавам,игнорирам,подминавам.

# 444
  • Sofia
Нова тема за проследяване на поръчките от Китай, движение, срокове, статус на поръчките

Моля, нека пренесем всички въпроси за проследяване на пратките там, а тук да остане само за отзиви и специфични въпроси за поръчки в Али!

# 445
Момичета,издирвам едни дамски обувки, но нямам снимка. Елегантни, затворени с висок, тънък ток по който минава цип. Моля някой ако ги е срещал да даде линк   bouquet

# 446
Здравейте, искам да попитам дали има начин да откажа направена поръчка newsm78

# 447
такааа какво ми се случи-поръчах на мъжа ми тениска за 10$,а ми дойде това яке от 50$,китаеца иска да му го пратя,аз какво трябва да направя в случая.И хубаво е якето ама много малко за моя човек
http://www.aliexpress.com/store/product/free-shipping-2013-men-s … 7_1232233969.html

# 448
  • DE
Аз пък имам следната дилема с Алито. Получих батерия за лаптоп която не работи. При поставянето показваше половин заряд и аз опитах да я оставя да се разреди, за да я заредя отново. Обаче ед минутка екрана изгасна сякаш няма заряд. След това си сложих зарядното и включих отново компютъра. Батерията показва три състояния през минута, две показва ту празна, ту пълна, ту заредена на 50% Повдигнах диспут с основание не работещ продукт, пратих снимки на десктопа със състоянието на батерията където се вижда времето, датата и състоянието на батерията. Но продавача отхвърли искането и ми прати следното съобщение.

hello friend, please let me know your laptop's model and your original battery's part number. By the way, did you charge it around 14 hours? and doulbe check if your adapter works or not?

Остават ми още 5 дни до края на диспута, а аз се чудя какво да правя  newsm78

На всичко отгоре батерията се заклещи и не мога да я извадя, сега трябва да го нося на ремонт да я извадят  ooooh!

# 449
Здравейте, случайно попаднах на това намалено яке - http://www.aliexpress.com/store/product/Black-blue-red-Hot-sale- … 6_1396841707.html
Струва ли ви се съмнителна офертата и продавача?
Продавачът изглежда ОК. Обаче не ми се вярва истинската цена на това яке да е 300+ долара, както я е написал и после обявил за намалена  Wink Обаче тук му е по-добра цената, отколкото на другите места, където го намерих (като цяло не го видях на много места).

coolcool  Браво! При стартирането на следващата тема Али Експрес 15, може да се сложи този линк и в първи пост.

Здравейте, искам да попитам дали има начин да откажа направена поръчка newsm78
Може, с бутон Cancel order. Но трябва да има основателна причина, например артикулът вече не е наличен.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 11:00 от Amazing Amazing

Общи условия

Активация на акаунт