Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 11

• 154 764
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Учителката връща проверените контролни:
- Людмил - шестица, Гергана - шестица, Милен - петица, Иванчо - двойка.
- Извинете, Госпожо, защо на мен двойка?
- Защото си преписал от Милен.
- А Вие как разбрахте?
- Защото отговорите на първите 6 въпроса са ви еднакви, обаче на последния Милен е написал "Този не го знам", а ти - "Нито пък аз"

В полско фиатче се накатерили седем души. Като видял колата, полицай махнал с палката, за да ги спре. Шофьорът на фиатчето, обаче, не само че не спрял, но и увеличил скоростта.
- Защо не спря? - попитал един от пътниците.
- Е само той ни липсва в колата. Къде ще го денем?

- Татко, защо петелът кукурига толкова рано?
- За да го чуят. След това ще се събудят кокошките и това ще стане невъзможно.

Майката на Иванчо го пита:
- Кога ще си оправиш оценките?
- Ами, опитвам се, но учителката постоянно държи дневника в себе си!

# 601
"Пощенска Служителка от Симитли, работеща тридесет години на гише, постави вчера нов Световен рекорд !!! Залепи за 2 часа с ...език тапетите в апартамента си !"

# 602
  • София
- Докторей, уапа ме змия!
- Къде те уапа бе?
- Па те там, зад трафопосто...
- Не бе - за какво те уапа?
- Па те така - без нищо...

# 603
  • Майничка
- Келнер! В супата ми има слухов апарат!
- Бихте ли повторили поръчката, моля...

Съдят нарушител.
- Господин съдия, вярно е, че стоях на колене насред шосето, но това изобщо не доказва, че съм бил пиян!
- А как тогава ще обясните, че сте се опитвали да навиете осовата линия и да я приберете в багажника?

Задачка за шофьори.
Представете си такава ситуация:
Кръстовището на Орлов мост..
Свети червено.
На светофара са спрели ТИР, конска каруца и мотоциклетист.
Светва жълто.
ТИРът форсира на място, конят се подплашва и отхапва лявото ухо на мотоциклетиста.
Кой е виновен?
Правилният отговор:
Мотоциклетистът, защото е трябвало да бъде с каска!

а двама скиори, видиш ли, се сурналили отгоре й и я потрошили.

Мдам, филмовите сценарии и във вицове вече ги има  Laughing.
Филма е сръбски, достатъчно шашав. Ако се сетя и името ще постна, че не беше за изтърване.

Това съм го чувала като скеч (май на Шкумбата) по радиото преди повече от 20 (може и 30 да са вече:lol:) години , спомням си, че докторът пелтечеше.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 01:03 от gargamela

# 604
По времето на самураите живял един могъщ император, който имал нужда от нов главен самурай. За този престижен пост се появили трима кандидати - японец, китаец и евреин.
- Покажи ми какво можеш - заповядал на японския воин и м п е р а т о р ъ т.
Самураят пуснал една муха от кибритена кутийка и с мълниеносен удар на меча разсякъл насекомото на две.
- Браво - похвалил го владетелят.
Втори бил китаецът. Той също пуснал една муха от кибритена кутийка и с два светкавични удара на меча я насякъл на четири парчета.
- Отлично - възхитил се императорът.
Разбрал, че не е в свои води, евреинът решил да опита същия номер и пуснал една муха от кибритена кутийка. Той размахал меча си, като че ли знаел какво прави, но насекомото продължавало да бръмчи из стаята.
- Но мухата не е мъртва - учудил се императорът.
- Може и да не е - отвърнал евреинът, - обаче ако се вгледате внимателно, ще видите, че е обрязана..

# 605
gargamela
Скрит текст:
Имам визуален спомен за картината, просто не се сещам за името на филма. Да съм го гледала преди 5-6 години. Ще търся Grinning

Днес е един хубав ден за българската демокрация - преди половин час Софийски градски съд регистрира КУРЕЦ (Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности).

# 606
  • София
- Госпожо, карате с превишена скорост...
Бабата:
- К’во каза тоя?
Дядото /крещи/:
- Каза, че караш много бързо...
Полицаят, оглеждайки документите на бабата пита:
- О, вие сте от Враца!!??
Бабата:
- К’во вика тоя?
Дядото:
- Пита, дали сме от Враца...
Полицаят:
- Имам силни спомени от Враца. Преди много години там правих най-отвратителния секс в живота си...
Бабата:
- К’во вика?
Дядото:
- Вика, че те познавал..

# 607
  • Карлово
Звъни мутра на боса си:
-Ало, шефе, беда голяма! Спреха ни на митницата, митничарят отвори тира, там нещо не било у ред, кани се протокол да съставя.
- Ами бутни му 100 евро.
- Давах му, не взема!
- Обещай му тогава една кола с момичета!
- Предложих му - не ще.
- Кажи му, че ще го пратим за наша сметка на Сейшелите.
- Казах му, шефе, не ще!
- Я му пусни един куршум тогава, неговата мама, тоя не е митничар, бе!

# 608
Ай би ем са изобретили нов компютър и на презентацията предлагат на журналистка да му зададе въпрос. Тя пита:
- Къде е баща ми?
Компютърът:
- Лови риба по крайбрежието на Флорида.
- Това е грешка. Баща ми почина преди 20 години.
Изобретателите:
- Компютърът не греши. Перифразирайте въпроса си.
- Къде е съпругът на майка ми?
Компютърът:
- Почина преди 20 години, а баща ви лови риба по крайбрежието на Флорида…

# 609
Мъж влязъл в аптека и попитал аптекаря дали може да му даде нещо за хълцане.
Без предупреждение аптекарят се пресегнал и силно го зашлевил по лицето.

- Защо го направихте? - възмутил се мъжът.
- Е, вече не хълцате, нали?
- Аз и преди не хълцах, хълца жена ми!

# 610
  • Карлово
Шестима евреи играят покер. В един момент Мейерхолц загубва 500$, хваща се за сърцето и пада мъртъв. Останалите доиграват играта прави в чест на падналия си другар. След което Бернщайн казва: "Някой трябва да съобщи на вдовицата". Теглят по 1 карта, и естествено, най-малката се пада на Голдбърг, който винаги губи. Останалите му казват: "Голдбърг, бъди крайно деликатен и мил, нещата и без това са много тежки". "Кой, аз ли? - отговаря Голдбърг. Че на мен бащиното ми име е "тактичност". Разчитайте на мен."
Пристига Голдбърг пред вратата на Мейерхолцови и звъни. Г-жа Мейерхолц отваря. "
- Госпожо, - казва той. Вашият съпруг изгуби тази вечер 500$ на покер и не смее да се прибере.
- Кажи му да пукне дано - развиква се госпожата.
- Разбира се, госпожо, ще му кажа.

КАКВО КАЗАЛО О НА Q ?
-БРАТ,ПРИБЕРИ СИ ГО.

# 611
Жена в родилното държи бебето в ръце, а мъжът и отвън на двора и я вика.
- Пено-о-о, Пено ма, покажи се на прозореца ма!
Показва се жената на прозореца, а мъжът я пита.
- Какво е ма Пено?
- Момче е, момче.
- Е-ее добре, а на кой прилича?
- И да ти кажа не го познаваш!!

# 612
Скрит текст:
Какво прави циганин на олимпиада?
Смърди на 100 метра.

# 613
  • София
Проблемът е, че не си подхождаме зодиакално - аз съм козирог, а ти си идиотка.

# 614
Ако Нютон беше българин, още нямаше да е открит законът за гравитацията. Ако на българин му падне ябълка на главата, той ще псува два часа, след което ще вземе една брадва и ще отсече шибаното дърво. Не може некви скапани плодове да му падат на главата, ше се изтрепеме тука.

Ако Шекспир беше българин, световният театър щеше да изглежда по съвсем различен начин. По сцената щяха да се разхождат хора с анцузи и татуировки и да си почесват топките. Хамлет нямаше да се чуди “да бъде или да не бъде”, а щеше да разсъждава върху екзистенциалния въпрос “да се напиеме ли довечера с Жорката, или да си дръпна некво филмче от замундата и да си лежим на дивана”.

Ако Колумб беше българин, нямаше да открие Америка. Щеше да се търкаля на плажа в Китен, да играе белот и да дъвче варена царевица. Къде ше ходи да гони Михаля по чужбината, тук си му е идеално.

Ако Галилей беше българин, изобщо нямаше да се интересува от астрономия. В астрономията нема кинти, това всеки го знае. Пък и на кого му пука върти ли се земята, или не се върти. Важното е да сме живи и здрави. Ае наздраве!

Ако Моцарт беше българин, щеше да пише чалги за “Пайнер”. И да е женен за някоя силиконова певица. Салиери щеше да му е спонсор и да чука жена му.

Ако Дарвин беше българин, щеше да открие, че еволюцията върви в обратна посока. Щото в България хората се превръщат в маймуни. А по празници – в свине.

Ако Леонардо беше българин, Мона Лиза нямаше да е усмихната, а вечно кисела. Циците й щяха да са много по-големи и щеше да е с надупени устни, тип duck face.

Ако Гутенберг беше българин, в печатницата му нямаше да се печатат книги, а фалшиви бюлетини. И жълти вестници.

Ако Ван Гог беше българин, щеше да реже ушите на други хора.

Ако братята Люмиер бяха българи, изобщо нямаше да си говорят. Щяха да са се изпокарали за некъв наследствен имот.

Ако Лионел Меси беше българин, щеше да е царят на кючека в чалготеките. Футболната му кариера щеше да е трагична, но на него изобщо нямаше да му пука. По време на мачове щеше постоянно да храчи по тревата, да псува съдията и да си изкарва безсмислени червени картони. В интервюта щеше да казва “пак казвам”.

Ако Робеспиер беше българин, нямаше да има френска революция. Щеше да има ежедневни разходки с тъпани и свирки пред Бастилията и скандирания “Кой предложи Луи XVI?” После всички щяха да се приберат вкъщи и тихо да псуват пред телевизорите....

Общи условия

Активация на акаунт