Отговори
# 480
  • У дома :)
Айде и тук да загрозим.Бях обещала на Ренито

Страхотно е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мариетче Hug тенкю   bouquet  bouquet  bouquet

И моя нет е супер бавен тая вечер,даже  лаптопа ми даде някво съобщение low memory ужас #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Джейни Hug Heart Eyes

И от мен една песен на Уитни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKE

# 481
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ели Hug,
Миши Hug, страхотна песен, онзи ден не можах да те поздравя за Селин Дион и think twice Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пепи Hug, страхотен колаж Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, толкова любов струи от ФЕМИР!

newsm18 newsm18 newsm18ФЕМИР ФОРЕВЪР! newsm18 newsm18 newsm18

Джейн, мила моя, радвам се, че ти харесва,  Hug Heart Eyes Hug мен нещо гръцка вълна ме е обзела, ама .... Уитнито и тя днес на място дойде  Hug Hug Hug

# 482
Наде, точно Керем от слънцата е моя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, нЕ този от ASK, там Джан хващаше окото, ама го дадох без бой на Лудосчето, че тя му  е голям фен.
Знам Джейн кой Керемчо е на всички Ви, Joy пардон, твоя. И той е като Чачко за всеобщо ползване ама не знае горканчо. Joy
Та понеже си писала, че гледаш само АШК, слънчовците не ги ли следиш, защото съм останала с впечатление, че ги гледаш!?!
Да , и тях, ама то понеже в друг пост го писахме и това е продължение, Тези двата следя, по -нататък и Чучулигчо, гледах 2 еп, и ще продължа, а чакам и Курт Сеит И Шура с Киво през януари.

# 483
 newsm18 newsm18 newsm18 НИдялко  newsm18 newsm18 newsm18

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 484
# 485

Ти кой искаш Mr. Green

# 486
Фенове много и фенки безброй ,бати Нидялко пак е герой  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тоя голяма шамандура  Joy Joy Joy Joy

# 487
  • Под Сините камъни
Ей туй е моя поздрав за всички.Ирка мъ зареби незнам за кой път я слушам вече  

# 488
Ехееее, ми как, ще смогнеш с толкова сериали бе Джейн?Shocked
Аз едвам се оправям само ПО и тук там с още някои но по диагонал, повече от един не мога да следя, така бях и повреме на АФК, гледах само него.

# 489
оххх много любима  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 490
Верич Hug Heart Eyes  Лелче Hug Heart Eyes

# 491
  • в подножието на планината

Наде, Hug Ели, Hug Верче, Hug

Пепи, Hug много готина песен на Мустафа Сандал...  bouquet харесвам почти всичките му песни... Heart Eyes

# 492
aaaaaaaaaa Дендииии  Joy Joy Joy и Хининю или там квото е хахах

# 493
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ей туй е моя поздрав за всички.Ирка мъ зареби незнам за кой път я слушам вече  

аааааа много хубава, тенкююю

Ехееее, ми как, ще смогнеш с толкова сериали бе Джейн?Shocked
Аз едвам се оправям само ПО и тук там с още някои но по диагонал, повече от един не мога да следя, така бях и повреме на АФК, гледах само него.

чакайте и аз да споделя кои сериали следя (да не остана назад)  Joy Joy Joy - Отмъщението, Анатомията на Грей, Кости, Модерно семейство, По средата, АШК и Прилив отлив, АФК си е задължителен,  Simple Smile

# 494
Илденце Hug Heart Eyes

aaaaaaaaaa Дендииии  Joy Joy Joy и Хининю или там квото е хахах

Направо ги събраха  само луди  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт