София - център

• 21 526
  • 338
  •   1
Отговори
# 240
момичета, оказа се че търся градина в центъра около 5-те кьошета, явно няма да е държавна, но и за частни нямам идея Rolling Eyes
нещо да препоръчате

# 241
  • София
До петте кьошета единствената градина е Мики Маус, но там има само една група, която почна от миналата година.
Тоест ако ти трябва градина за втора група би могла да провериш там, но мисля, че е пълно.
Други аз поне не знам. Има една на Попа - ние врабчетата и толкоз.

# 242
мерси, ще проверя в тях, много неприятно в центъра с тези градини, аз и за това не искам да се местим, но...

# 243
  • София
Моите и двете отраснаха в 50-то ОДЗ "Куики" /на Нескуик/, която е в зоната, но ти е много близко.Горещо препоръчвам като една от най-добрите в София, да не кажа и най-добрата.Там е бой и водят дечица от всички краища, дори от селата около София.От петте кьошета само по бул."Скобелев" се спускаш и на малкият светофар преди големия със Стамболийски, завиваш в ляво и градината е на първият ъгъл по улицата.Много ти е близо и лесно за водене и прибиране с кола и пеша.

# 244
мерси marypopins, но погледнах че съм изпуснала записването, явно ще е трудно да се влезне там, ще отида лично да проверя как стоят нещата

# 245
здравей, аз сам Гери,май сме само двете???

# 246
искам и аз да се присъединя към вас (за парка Заимов)

# 247
хей как сте момичета, никой не пише Hug
готвите ли се за новата учебна година  Wink

# 248
запис да следя, ама активността слаба Rolling Eyes

# 249
  • София
Активността е нулева-излагаме се

# 250
и аз сам самичка и обикалям парка Заимов Rolling Eyes

# 251
Активността е нулева-излагаме се
Миии, то, по принцип, из центъра много по-малко майки има, отколкото кварталите.
За учебната година-моят пижо е второгрупник, обаче се поразболя,пили студена водица и той-да не изостане. Laughing

# 252
  • София
Честно казано не е точно така. newsm78Пълно е с майки, съдейки от нашата градинка, но са все придошли със силен афинитет към центъра и явно не ползват много компютри, интернет и т.н.Градинката е пълна с жени на строители от турските села, други новозабогатели и закупили жилища в района, но те стоят нон стоп в градинката, люпят семки, крещят по децата и явно време за друго не им остава.Ние старите съкварталци сме малцинство в родното си каренце. #Crazy

# 253
Честно казано не е точно така. newsm78Пълно е с майки, съдейки от нашата градинка, но са все придошли със силен афинитет към центъра и явно не ползват много компютри, интернет и т.н.Градинката е пълна с жени на строители от турските села, други новозабогатели и закупили жилища в района, но те стоят нон стоп в градинката, люпят семки, крещят по децата и явно време за друго не им остава.Ние старите съкварталци сме малцинство в родното си каренце. #Crazy
Shocked еее ти ме разби, аз за това избягах от Младост, не че искам да кажа нещо за хората там де, намерих много добри приятелки, но... не можах да прежаля центъра  Laughing
и сега като те чета се ужасявам за 5 години, толкова ли са се променили нещата Rolling Eyes
marypopins за коя градинка става въпрос?
момичета не можах да се преборя за 12-та градина, но пък влезнахме в 7-ма дали имате инфо за нея?
надявам се да сме по-активни и да вземем и да си организираме и срещички Wink
 Hug

# 254
  • София
barabana,
става въпрос за една страхотна градинка, закътана в карето м/у Руски паметник, бул.Хр.Ботев, площад Македония и Министерство на земеделието.Това е един оазис в самият център на столицата.Частници най-вече направиха тоталлен ремонт, алеи, пейки, осветителни тела една камара /като ден е нощем/, детски съоръжения, чешмичка, дори сладоледаджия с количка лятото имахме.За жалост денем е пълна с описаните от мен особи и тук-таме клошари.
Адски нетърпимо стана.Съкварталците събираме от години пари и я поддържаме много чиста, ние самите също чистиме 2-3 пъти годишно.Въпросните пари не дават, но си хвърлят боклука по земята, макар да има 16 монолитни кошчета, та дори и олекотени под всяка пейка.Много ми е болно за това, както и че центъра като цяло вече не е същият.Насели се с ..................
Дори накрая се реших, макар да съм израстнала тук, децата да съм си отгледала и т.н., но продавам и се местя в полите на Витоша
.

Общи условия

Активация на акаунт