Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 854
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 1 050
Някой спомня ли си за българските войници в Ирак и Афганистан: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1157345

Казармата не е фитнес с малко по-строг режим от обичайното.
Спомням си. И за либийските медици си спомням. Някой да е отишъл в Ирак и Афганистан или Либия без да му се даде възможност за избор? Не вярвам.

# 1 051
Някой да ме поправи, ако греша, но за тези мисии се плаща и се ходи по желание?

# 1 052
И аз чакам някой да разясни.  Peace

# 1 053
  • гр. София
На мисии в чужбина се ходи по желание, при това от професионални войници и момчета, завършили военни училища.

# 1 054

Плаща се и се ходи по желание, да, но никой не им обяснява какво ги чака. Ето един малък цитат от статията:
"Над 50% от бойците от първия контингент обаче зарязаха армията. Десетки от тях загинаха в катастрофи по нелеп начин. Почти всички напуснаха домовете си и се разведоха. Синдромът на посттравматичния стрес за дълго време се настани в съня на голяма част от бойците. Армията крие колко души са имали нужда от помощ, тъй като това ще е много мрачна статистика."

Как точно армията е направила тези мъже годни за семейства?  Не знам какво си въобразявате, но в реалния живот забелязвам, че настояват за казарма жени, които никога не биха издържали и ден казарма, ако ако бяха мъже.

# 1 055
в реалния живот забелязвам, че настояват за казарма жени, които никога не биха издържали и ден казарма, ако ако бяха мъже.
Е за какво сме жени тогава?  #Crazy #Crazy

Не знаели какво ги чака, може би видеоигра.  newsm78 Познавам един след такива мисии, ами не го слуша тиквата, но не знам дали и преди мисиите го е слушала.  Peace

# 1 056

Плаща се и се ходи по желание, да, но никой не им обяснява какво ги чака.
Как точно армията е направила тези мъже годни за семейства?  Не знам какво си въобразявате, но в реалния живот забелязвам, че настояват за казарма жени, които никога не биха издържали и ден казарма, ако ако бяха мъже.
Ти сериозно ли? Стават професионални войници, тръгват на война и някой трябва да им каже, че  там не е като на Малдивите? Да, имам познати, които ходиха, да- страдат от посттраявматичен стрес, но това беше техния личен избор.  Peace

# 1 057
  • гр. София
Много добре знаят какво ги чака. На война като на война - откак свят светува е така. Синдромът на посттравматичният стрес също е откак свят светува. То и заради това е измислен хероинът. Уж с добра цел, пък после...
В днешно време обаче войните са механизирани, не се бият щик до щик мъжете. За разлика от древен Рим например. Където пък службата в легионите е била 20 години.
Както и да е, да не се отплесвам. Извинявам се.  Peace

# 1 058
Чакайте вие казармата да направи мъже... Братовчед ми като се върна оттам сподели, че единственото, което научил в казармата, било как да се скатава. tooth

# 1 059
Ама това беше смисълът на казармата - да подготви войници, които да се бият в случай на война. Целта не е била да ги направи по-сексапилни в женските очи.

# 1 060
Чакайте вие казармата да направи мъже... Братовчед ми като се върна оттам сподели, че единственото, което научил в казармата, било как да се скатава. tooth

Значи е бил научен на доста неща от преди това.

# 1 061
  • София
Девойки, родете си по едно момченце и пак викайте "Да се върне казармата!"... Wink
Или ще кажете, че в името на възмъжаването ще сте доволни и съгласни детето ви да ходи там?
Споко де. какво толкова?
Ми, такова, че си спомням най-вече историите с извращенията и с някой и друг трагичен случай... Мерси за възмъжаване в подобни условия.
Който има желание сега да става здрав и корав, да се записва по желание, не доброзорно.

# 1 062
Аз също знам ужасяващи истории за казармата (за погранични райони става дума). Може би в по-цивилизованите райони на България е било по-различно.

# 1 063
  • гр. София
В днешно време по дискотеките се трепят много повече. И ножове си вадят, и бутилки си трошат в главите, и нещастия като в "Индиго" има... Не виждам някой да си е спрял детето от дискотека.
Същото става и в училищата.
Казармените такива истории са по-малко. На предостатъчно други места децата могат да пострадат в пъти повече.  Confused

ПП: като става дума за извращения в казармата, в женските корпуси те са многократно повече от в мъжките. Знам го от военни. Мъжете предимно се бият. Жените какво си правят ви е бедна фантазията  Crazy

# 1 064
  • София
И това е така, за съжаление, но е малко по логиката "то всичко е вредно вече, що да не си ям джънк?". Аз съм с по-различна настройка.

Общи условия

Активация на акаунт