Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 863
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Каси, как ти завиждам за кръшната снага.  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 14:28 от tonkabonka

# 46
  • София
Всичко е въпрос на вкус. Имах колега - гадже над 34-ти размер не е имал никога. Искаше ги колкото може по-кльощави. Един друг пък им гледаше ходилата - за какво ми е манекенка, казва, като ми извади оня патлак 41-ви номер, губя ерекция от уплах hahaha Мъж ми пък тази с луфта няма да я погледне, ще я вземе за кривокрака.
Добре, че за всеки влак си има пътници Peace

# 47
До тазова структура е това, не до слабост според мен. Аз колкото и да отслабна, луфт не мога да получа, не ми е такава структурата, въпреки че сега едвам се понасям с тея мижави 53 кг, не виждам да имам луфт. А на Касита килограмите ме  плашат направо, ако съм толкова слаба ще ям по 5 хляба на ден. Не е моята чаша чай такова тяло.  Peace

# 48
Всъщност въпросът е доста сериозен, има някои наблюдения, че
днешното поколение е много социално изолирано. Ако имаш повече
приятели и те приемат, едва ли ще имаш съмнения, че тялото ти е
нормално. Но ако останеш сам, е много по-лесно да изпаднеш в
самокритика и да се чудиш дали не си самотна, защото бедрата ти се
търкат едно в друго...или бюстът ти е малък или нещо друго.

Има такова нещо като "Body dismorphic disorder".
абе не е съврзано с приятели , напротив схемата е обратната. имаш заболяването и се изолираш от околните, и изолацията води до допълнително вторачване. получава се затворен кръг. Но нещата са свързани с многото свободно време. Аз като тийн имах най-различни обсесии и хранителни разстройства, как сега нямам време да си меря луфта между краката? Но от тогава съм на мнение, че човек вманиачен във външния си вид, може самод а си разали природната хубост.

Абе крака с луфтове не се ли водят криви?

# 49
До тазова структура е това, не до слабост според мен.

И аз така мисля.

# 50
До тазова структура е това, не до слабост според мен. Аз колкото и да отслабна, луфт не мога да получа, не ми е такава структурата, въпреки че сега едвам се понасям с тея мижави 53 кг, не виждам да имам луфт. А на Касита килограмите ме  плашат направо, ако съм толкова слаба ще ям по 5 хляба на ден. Не е моята чаша чай такова тяло.  Peace
Шантал и аз съм така. била съм с некакви хранителни разстройства когато спортувах като малка, но никога не съм имала луфт между краката, заради по-развити бедра. Просто са ми мускулести краката и колкото и да отслабна си има сланина и мускул по тях. Бедрата са свързани с естрогена и тези ресерви отслабват последни- само при кърмене. Изобщо за мен красотата трябва да е някакси свързана с ролята на жената да ражда...

# 51
До тазова структура е това, не до слабост според мен.

И аз така мисля.
Да, ако имаш широк ханш имаш луфт и да не си много слаб.

# 52

Не може да кажете на черното бяло, нали?
като почнете с тези "на черното бяло", еми на мен не ми харесват тези жени.

# 53
Едно време идеалните крака бяха тези, които се докосват леко (не се трият) на 4 места - бедрата горе, коленете, прасците по средата и глезените. Това при леко разтворени встраи пръсти на краката.
Разбира се, има жени с луфт по природа, защото такива кости са им отредени, което лично според мен, не е най-красивото нещо , което може да бъде една жена.
Моите са по едновремешния стандарт Mr. Green, въпреки че съм слаба. Луфт имам само 2 пръста, за щастие, защото изобщо не ми харесва. Неприятни асоциации ми навява като видя момиче или жена с луфт, защото се правеха доста цинични коментари по техен адрес в тийнеджърските ми години.
Янечек, и  аз само този стандарт знам. Колко балерини и спортистки (жени, които си ползват бедрата) имат луфт между краката?

# 54
Тези жени са прекрасни от кръста нагоре Wink
 Ханшовете и крака им, на тази снимка специално,  не  ме кефят, никак.

# 55
Това да не се харесваш се постига точно със сравнения  и като гледаш какво е моерно сега. Ако всички се стремят към тънки крайници с мускул, колкото бобена шушлка, а твоите са яки, няма да се харесваш. Хубавото е, че като имаш ум в главата си, ще направиш така, че да се захаресваш с това, което ти е дадено. Малката ми сестра доста страдаше, че краката й не са като моите и като на другата ми сестра, освен че колежките й са кифли на диета. Започна да се занимава със спорт (в момента - бокс) и да напредва, краката й сами се оформиха по правилния начин и макар да не са слаби, станаха много хубави. Сега хем е красива на токчета, хем не изглежда като немощно извънземно, личи си, че има сила, което всъщност доста се харесва на мъжете.

# 56

Касита, имаш красиви дълги крака и грацилна структура, фина костна система, но за мен си малко слаба. Сигурно, защото аз съм едра. Всеки съди по себе си. Но може просто да ти е такава природата. Познавам жени, които приодно изглеждат така, без усилия, даже се опитват да качат. Ако не ти е, качи 1-2 килограма, бе жена Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 14:22 от OX'AMAH

# 57
Тези жени са прекрасни от кръста нагоре Wink
 Ханшовете и крака им, на тази снимка специално,  не  ме кефят, никак.
Да, имат красиви лица, хубави рамене, бюстове. Но ханшовете и бедрата им ми напомнят за предпубертет.

# 58
  • Kопенхаген
Касита, евала за краката, ама аз луфт не видях  Grinning

# 59
  • София
Абе,май само нас ни вълнува другите жени къв луфт имат...
На мъжете им стига да си получават редовно дозата секс,луфта им е последната грижа...

Касита,колко си висока?

Общи условия

Активация на акаунт