Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 863
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 30
Как така? Това не са ли криви крака, ако никъде не се допират?

Криви са, разбира се. Едно време им се подиграваха на такива девойчета, наричаха ги "оная с каубойските крака".
(На каубоите краката са били под формата на буквата О, защото още невръстни са ги мятали на конете и костите са се деформирали.)

Но това беше в едни по-стари времена, когато красивите жени трябваше да имат женствени форми, а не крака като мотовилки.  Simple Smile

# 31
  • София
Аз луфт не съм имала, дори когато бях 174 см и 54 кг, та сега ли.  Mr. Green

Само някой със сериозен луфт в главата би се вързал на подобни модни тенденции  Grinning .
Peace

# 32
Моите са по едновремешния стандарт Mr. Green, въпреки че съм слаба.

Ми той не е за дебелите. Както каза Мамасита, такива са на балерините, а и на гимнастичките.
Имам невероятния късмет да съм стегната като спортистка, ядейки като змей и без да спортувам нещо повече от разходки пеша. Доста съм далеч от идеята за дебела. Максимумът ми бременна в 9 месец беше 59кг. при ръст малко над 160. Краката ми не мръднаха.
(Минути за реклама...Simple Smile)

# 33

Не може да кажете на черното бяло, нали?

# 34
 #Shocked bishop недей така бе момиче ooooh!стреснушка ми излезе.Каква е тая анурексична рапсодия.

# 35

Не може да кажете на черното бяло, нали?
И сега започна едно оплюване. Mr. Green

# 36
  • София
Що да започва оплюване - аз четири пръста не виждам. Мацките са супер! Като изключим, че са доста кльощавки...  Joy

# 37
Що да започва оплюване - аз четири пръста не виждам. Мацките са супер! Като изключим, че са доста кльощавки...  Joy
Не са четири, ама и едва ли някой е приел буквално статията и сега се чуди как да се премери пред колегите в офиса. Grinning

И сега започна едно оплюване. Mr. Green

Преотстъпвам място за тези, които нямат луфт в главата. Mr. Green

# 38
Хубави са краката на втората, четвъртата, петата и шестата. На другите не са.

# 39
  • София
Ето ви ги част от същите мацки, но без фотошоп. Аз съм фенка на ангелите на Викториа.
Скрит текст:

# 40
Нямат луфт  Mr. Green

# 41
Затова са хубави  Peace

# 42
Сетих се сега за Андариел и нейното негодувание срещу масовите дънки, които били като за ябълка със забодени 2 клечки в нея. Изглежда ги шият точно за такива.

# 43
   Слаби, дълги, прави крака трябва да има човек, а не някакви кривулици с луфт Rolling Eyes

Аз се чудя защо непрекъснато виждам някакви по телевизора, които са си извили краката върху кокилести обувки на О, а то за да нямат луфт...

# 44
.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 14:19 от Касита

Общи условия

Активация на акаунт