Избор на сушилня - 4

• 103 897
  • 838
  •   1
Отговори
# 615
  • На брега на реката
Притеснява ме не толкова темперирането, а това, че ако е превозвана легнала, може би да трябва да престои права за да се утаи газта. Нали с някаква газ е зареден кондензатора или греша? newsm78

# 616
Бобулина, сега ако позволиш ще ти дам аз моето мнение. Мисля, че няма смисъл от престояване на уреда, но все пак за твое успокоение (ако бях на твое място така щях да направя) остави я за 4 - 5 часа и след това си я ползвай със здраве. Но лично в моето упътване (сега прочетох) никъде не се изисква престояване на уреда.

# 617
Да, преди 4-5 страници беше написано че 12 часа в ръководството на сушилнята пишело да престои. Аз лично бих си го отворила и бих си преочела първите страници за привеждане в екслоатация. Те затова са написани. Ако не пише пускай я, ако пише обаче бих си я оставила. На нашето Миле нищо такова не пишеше, а и те си я инсталират така, че веднага я пробвахме. Иначе тези уреди легнали не се пренасят и транспортират, а наклонени само...
Телевизора ни обаче го оставяхме да престои и да се темперира.

# 618
  • На брега на реката
Ами утре като я докарат ще прочета упътването Grinning. Питах предварително, защото се чудех дали да откарам старата на село преди да дойде новата и ли да си оставя за ползване и утре нищо, че новата ще е тук. Все пак неделя е и се пере доста Laughing, поне при мен е така - в неделя 3-4 перални.

Благодаря ви за мненията!

# 619
На каква програма сушите якета с гъши пух и пухчета по качулката?
Моята сушилня е такава http://libragroup.org/Miele/shop/product.php?id_product=216 и аз суших на програма горни дрехи.
Тя явно е по-щадяща и имаше остатъчна влага, а пък аз искам напълно сухо Blush
Другата програма, която бих ползвала другия път е тази най-долу в дясно.
Моля за съвет Praynig

# 620
Моята сушилня е такава http://libragroup.org/Miele/shop/product.php?id_product=216 и аз суших на програма горни дрехи.
Моля за съвет Praynig

Аз бих избрала автоматик + няколко топки.

# 621
Моля за съвет Praynig
Ами най-долу инаш предвид Gentle Warming ли?
За нея ми казаха, че е щадяща и падат по-малко власинки от дрехите. Сторед Миле е за памук, синтетика, лен или смес с тегло 1 кг, за да не се намачкват.
Аз също бих ги пуснала на Връхни дрехи. Тъкмо се каня да пера едно яке... Да не си сложила повечко якета? Дават я за 2,5 кг тази програма newsm78
Или на автоматик с топки както е писала Мимии

Аз пухчетата на качулките/яките винаги ги махам. Не се ли степват с вашите сушилни?

Старата пералня или старата сушилня или и двете в комплект ми съсипаха 1-2 якета с такива красоти по невнимание сложени.

# 622
drago_2008, яке с гъши пух няма да се изсуше добре на програма за връхни дрехи...
Варианта е или автоматика, или на програмата за възглавници с гъши пух(не съм пробвала обаче  Mr. Green )

...
Аз пухчетата на качулките/яките винаги ги махам. Не се ли степват с вашите сушилни?

...
Всичко, каето е с естествен косъм не е за сушилня.

# 623
Нямам я тази програма за пух  Cry Вчера си харесах пералня и мисля да взема и нея  Embarassed и там има програма за пране на пухени неща и ми викат, че реално тя имала същите програми като сушилнята е да ама не newsm78

# 624
Пухено яке пера на синтетика и после пускам 15 минути топъл въздух (нямам програма за връхни, за пух и подобни)

# 625
  • Варна
Пухено яке пера на синтетика и после пускам 15 минути топъл въздух (нямам програма за връхни, за пух и подобни)

Е как не се сетих и аз за топлия въздух. Иначе прах якета на синтетика strong Dry (моята е Electrolux). Якетата с изкуствена подплата се изсушиха чудесно, но едно с гъши пух беше с леко влажна и "събрана" подплата. След това цял ден се "надува", докато изсъхнат пухчетата и вече си е супер.

# 626

Ами най-долу инаш предвид Gentle Warming ли?-да
За нея ми казаха, че е щадяща и падат по-малко власинки от дрехите. Сторед Миле е за памук, синтетика, лен или смес с тегло 1 кг, за да не се намачкват.
Аз също бих ги пуснала на Връхни дрехи. Тъкмо се каня да пера едно яке... Да не си сложила повечко якета?-да суших две якета с гъши пух Дават я за 2,5 кг тази програма newsm78
Или на автоматик с топки както е писала Мимии

Аз пухчетата на качулките/яките винаги ги махам. Не се ли степват с вашите сушилни? -за съжаление пухчетата и качулката не се махат

Старата пералня или старата сушилня или и двете в комплект ми съсипаха 1-2 якета с такива красоти по невнимание сложени.
-пералнята ми има програма за пух и от миналата година досега яке не ми е съсипала
Иначе на следващо сушене ще пробвам на автоматик, както е писала Мими.

# 627
drago_2008, яке с гъши пух няма да се изсуше добре на програма за връхни дрехи...
Варианта е или автоматика, или на програмата за възглавници с гъши пух(не съм пробвала обаче

...

Мислих за тази програма, обаче ако суши на по-висок градус ще опърли пухчетата Mr. Green

# 628
Здравейте,

следя тази тема от повече от месец, защото ни предстоеше избор на сушилня. Прочетох всички позитивни мнения за въпросното БЕКО с термопомпа. Гледах през това време и супер скъпи сушилни (Сименс, Мииле, Бош) и реших, че няма смисъл да даваме толкова пари. В крайна сметка се спрях на 2 модела;

1. Тук цитираното БЕКО с термопопмпа с повечето килограми, а именно 8 кг;

и

2. http://www.technomarket.bg/products/09123341/electrolux-edh-3386-pdw

Сега тъкмо идваме от Технополис, където се надявах с аргументи да ме убедят за едната или за другата машина и да мога да вземе решение и честно казано не успяха. Оказа се, че аз знам за тези модели повече от консултантите. Така, че разчитам на вас да ме посъветвате. С какво електролукса е по-добър от БЕКОТО или обратното или наистина няма кой знае каква разлика и да вземам, която ми харесва повече на външен вид Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Трябва да реша до утре и да поръчам, защото ако не го направя този уикенд, отиваме пак на другия уикенд (на работа сме през седмицата) и така то ще си мине зимата.

# 629
Затваряй очите и посочвай  Simple Smile
Или като нас - избрах Електролукс заради възможността да си доплатя за гаранцията, а и не съм фен на турско-китайските неща.

Общи условия

Активация на акаунт