Избор на сушилня - 4

• 103 873
  • 838
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Здравейте. За около 2 дни изчетох всичките теми по повод сушилните и честно да си кажа, вече яко се обърках. Вначалото исках Аристон AQCF 852 BU, понеже такава има сестра ми и е зверски доволна, след което прочетох мнения за марката и се отказах, после решихме с мъжо да вземем втора употреба Миле, още сме в дилема за нея. За Електролукс АЕГ и т.н. от по-добрите марки нямаме средства. Тука съвсем ме объркахте за Бекото, имах други впечатления, но пък гледам, че има доста доволни, а и съотношение цена-качество явно няма равно. В крайна сметка по препоръка на продавач от Техномикс се спряхме на това http://www.tehnomix.bg/whirlpool-azb-8785 Блазни ме това, че има 6 години гаранция. Четох, четох и останах с впечатление, че малко от вас ползват Whirlpool. Но все пак, ако има ползвателки, моля да споделят мнение. Не робувам на това да е ново, много искам Миле втора ръка, но пък изглеждат ужасно просто хахахахах. Не че ми пука, ама......женска му работа  Embarassed Все пак имам пералня АЕГ втора ръка и съм хипер мега доволна.
Много се обърках, помоооооооооооооощ  smile3506 newsm45

# 77
  • София
Моята първата беше Whirlpool, никак не съм доволна, страшно мачкаше прането.

# 78
  • София
Моята първата беше Whirlpool, никак не съм доволна, страшно мачкаше прането.
А сега с каква си? Извинявай, четох мненията, но потребителите няма как да запомня!  newsm78

# 79
  • София
Записвам се да ви следя, всяка година, щом застудее и ми се иска да си вземем, но нямаме място....

Няма ли някой който да е доволен от комбинирания вариант, пералня+сушилня  newsm78

# 80
  • София
Някъде назад мернах и мнение, че детски дрехи с картинки отпред страдат в сушилнята, но ако може малко повече разяснение по този въпрос.

Ние сме със сушилня от няма една седмица, но предвид влажното време може да се броят за две  Mr. Green До момента нямам увредена дреха, а дечурлигата имат доста с картинки. НО ползвам само простата програма (за гардероб - оказа се достатъчна), а не тези екстра сухи, И обръщам картинката да е отвътре.

galka_mm
, на нас за този филтър, дето не се чисти всеки път, пише веднъж месечно ИЛИ на 30 цикъла.

matsutka, някои магазини, напр. Технополис, предлагат удължаване на гаранцията срещу известно доплащане.

Няма ли някой който да е доволен от комбинирания вариант, пералня+сушилня  newsm78

Не познавам такива. Вкл. майка ми има 2 в 1 и съвсем сухи дрехи не излизат от него при никакви комбинации... Нашата сушилня е Беко, тяхното 2 в 1 е Аристон, при това...

# 81
  • Варна
Здравейте и от мен - от днес съм вече със сушилня - купих си miele softtronic t 4263 c, втора употреба. Тепърва ще я разучавам как работи, че всичко е на немски. Някой ако има такава може да ми удари едно рамо с кратка инструкция за употреба.

# 82
  • София
Здравейте! Писах в старата тема преди да видя,че има линк към новата. Ние купихме сушилня Beko  DPU 8360 X. Доставиха ни я в понеделник и се оказа,че е без копче за програматора! Щях да припадна! Днес ми донесоха друга! Дано нямаме проблем....страшен късмет!

# 83
  • На брега на реката
И моята е Миеле - втора ръка и момичетата от темата ми помогнаха:
За сушилнята
-1-
Обикновено на немски са написани така:
Bügeltrocken -  за гладене;
Schranktrocken - нормално сух (за прибиране в гардероб);
Schranktrocken Plus (Extratrocken) - като горното, но с по-ниска влага;
Koch / Buntwäsche Baumwolle - памук и цветно пране;
Pflegeleicht, Synthetik - деликатни тъкани и синтетика;
Zeit-programme -  програма за време (може и да не отчита влагата на дрехите и да ги суши дори да са вече сухи).

-2-
Според моето упътване бутоните са следните:
Pflegeleicht = комбинирано
Koch = памук
Schranktrocken +  - нормално + (практически сухи, готови за обличане дрехи)
Schranktrocken = нормално (готови за прибиране в проветрив шкаф (много малко влажни))
Glätten = против намачкване
Bügeltrocken  = ръчно гладене (дрехите остават влажни за лесно гладене)
Mangelfeucht  = машинно гладене
Schonen означава нежна, внимателна грижа. Доколкото разбирам, да не се пресушават дрехите означава да се щадят.
Finish Wolle е програмата за вълна.

При моята е така , дано съм ти била полезна.

# 84
някой има ли наблюдение и отзиви за сушилня Хувър - пише че е произведена в Англия.

# 85
  • София
Ауууу този Уърпул, който съм харесала и мислехме с мъжо да вземем модел Whirlpool azb 8780 е 75db  Shocked Shocked Shocked #2gunfire #Crazy smile3512 smile3514 newsm34 Това чудо ще ни съсипе живота от шум!!!! Ужас, много се разочаровах. Всички останали, които разглеждам са около 65db.
Сега си мисля дали да не вземем това АЕГ https://www.technomarket.bg/products/09119965/aeg-t-76280ac  Опитах се да открия колко db е, но удрям на камък, няма инфо.  Confused
Е вече ама наистина изчетох всичко. Това Беко, много златно явно!!!!!!!! Брей всички доволни! Ще вземете да ме убедите да я взема нея. Много се замислих вече!  newsm78 newsm78
Шарки, до колкото четох от предните ти коментари, твоята уърпул все пак е била на 14 години. Едва ли новите модели ще се "излагат" така  newsm78 То като цяло май се разколебах от нея, де, главно заради шума. 

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 15:15 от matsutka

# 86
И аз да се отчета. След многото чудене, покупката е чиста случайност - AEG LAVATHERM 57700. Стискам палци да е читава.  Simple Smile

# 87
  • София
Честита придобивка! Да си я ползвате дълги години.  Hug Average, от къде я купихте?

# 88
Втора употреба. Бях се засилила за Беко, обаче свършили, евентуално капаро за доставка от страната ми искаха за мостра и реших в полза на втората ръка. Дано е на късмет.

# 89
Опитах се да суша обувки, но страшно тропане, не издържах и я спрях. Вие как процедирате, може и да има мнения в старата тема, но просто не ми се търси толкова много и на каква програма ги пускате?

Общи условия

Активация на акаунт