Работа, CV-та, HR-и, съвети - 35-та тема

• 55 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
И аз... ама не мисля, че има някаква полза от тях. Обявите вече съм ги видяла или са ги видели по 2000 човека.

# 301
Факт - но някак човек свиква с тоя бюлетин като с физзарядка и се чуди джобса ли е вдигнал вече ръце от него Laughing, или трябва да го курдиса пак покрай скорошните техн. сакатлъци.

# 302
Някой кандидатствал ли е в държавната администрация? Ще се явявам на изпит/ конкурс, като ще се решава казус. Имам изброени около 8 закона, които не знам дали изобщо ще успея да прочета?!

# 303
Аз също не получавам обяви от джобса на е-майла с регистрацията си там и съм се отчаяла по темата за нова работа и повече пари на месец  Rolling Eyes
И така изтича 6та година неуспешно търсене , за държавната администрация, преди около 2 години кандидатствах за позиция в Автомобилна дирекция на Министерството на транспорта, изпита е тест , само и единствено , нагласен кой да го спечели , стискам ти палци Pink  Peace Close

# 304
Аз също не получавам обяви от джобса на е-майла с регистрацията си там и съм се отчаяла по темата за нова работа и повече пари на месец  Rolling Eyes
И така изтича 6та година неуспешно търсене , за държавната администрация, преди около 2 години кандидатствах за позиция в Автомобилна дирекция на Министерството на транспорта, изпита е тест , само и единствено , нагласен кой да го спечели , стискам ти палци Pink  Peace Close
Благодаря,
най- вероятно ще си загубя времето и аз, но ще пробвам от любопитство Crazy

# 305
Хихи, аз се явявам по конкурси в ДА. Но досега все на тестове. Тестовете обхващат всички изброени нормативни източници. Затворени-три отговора, един верен.Един час време за отговори. Оценяват по петобалната система. Обикновено допускат над 4-4.50 на интервю. Опита ми е от НОИ и РИОСВ. Казуса не ми е ясен.

# 306
  • 1st floor
Ако работиш в дадена фирма и кандидатстваш за работа в друг отдел, какво се случва? Пускат ти отново 6-месечен изпитателен срок или по друг начин се действа?  newsm78

# 307
  • София
Ако работиш в дадена фирма и кандидатстваш за работа в друг отдел, какво се случва? Пускат ти отново 6-месечен изпитателен срок или по друг начин се действа?  newsm78

Обикновено не, вече са те "изпитали" и те познават.

# 308
Преценката и решението е на работодателя.

# 309
Преценката и решението е на работодателя.
Peace Точно така.
Нов договор с новата длъжност, евентуално и ново заплащане на изпитателен срок. Тъпо , но факт, много често се случва.

# 310
  • 1st floor
Тоест, поемаш риска, че може да останеш на улицата много бързо и неочаквано, без срокове на предизвестие и обезщетения... Confused

# 311
  • Перник
Чак сега намирам тази тема Simple Smile Успех на всички търсещи :-*

# 312
Ако компанията те познава, и ти е предложила и нова длъжност, няма от какво да се притесняваме мисля аз.  Peace

# 313
Преназначавана съм няколко пъти на нова (по-висока в йерархията) длъжност и никога не ми е определян нов изпитателен срок. Но ако го имаше като клауза щях да съм си притеснена, въпреки, че съм отдавна във фирмата и се знаем  Rolling Eyes

# 314
  • 1st floor
Не става въпрос за мен, но човекът е от близо 12 години във въпросната фирма. Надявам се да не е някакъв скроен номер...

Общи условия

Активация на акаунт