Работа, CV-та, HR-и, съвети - 35-та тема

• 55 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
По принцип при договор с изпитателен срок работодатялят може по-лесно да прекрати договора по своя инициатива  Rolling Eyes, дано да не е това, но при стаж във фирмата 12 години...не ми звучи добре.

Момичета, пожелавам ви весели празници. При мен Дядо Коледа вече дойде и от 2.01. съм на работа, след 6 годишно прекъсване по майчинство. Продължавам да следя темата, защото научавам много нови неща тук с вас.
Стискам палци на всички!

# 316
  • 1st floor
Ще видим какъв договор ще му пуснат.
Весели празници и от мен!!! Много здраве и късмет в намирането на нова работа! Hug

# 317
А при прекъсване на договора в изптателния срок - получавате ли си заплатата за изработените дни ?

# 318
  • 1st floor
А при прекъсване на договора в изптателния срок - получавате ли си заплатата за изработените дни ?
Разбира се!!!  Peace

# 319
На всички, които влизат в темата пожелавам здраве, весело изкарване на празниците и разбира се, мечтаната работа! Grinning
Надявам се на същото за себе си. Мисля да потърся друга работа от вкъщи след Нова година, защото моментната сега е много ниско платена. Дано имам късмет.
Синът ми най-вероятно ще смени работата си в кол центъра с нещо по-добро. Одобрен е след проведен тест и го викат на 3.01. на събеседване. Много е доволен, ще работи като маркетингов анализатор, ако всичко мине добре до края.
Желая успех на всички! Hug

# 320
  • Вече на светло в София
Честита Нова Година!
Нова година - нов късмет Flowers Four Leaf Clover
Нека  да сме здрави, нека всеки да успее да намери своята желана работа, нека този година да бъде по-добра и доходна от предишната за всички!!! santa2

# 321
Честита нова година и успехи и от мен Simple Smile
Току-що прегледах обявите от днес. Харесах няколко и бяха или от типа "искаме летящия холандец и плащаме малко", или искат хора от определени райони в София, като аз не попадам там  Tired

# 322
  • Бургас
ЧНГ и от мен!

# 323
ЧНГ на всички!

Вижте аз какво видях преди малко - http://www.jobs.bg/f2060061  Shocked ooooh! На това му викам 10 в 1.

# 324
ЧНГ на всички!

Вижте аз какво видях преди малко - http://www.jobs.bg/f2060061  Shocked ooooh! На това му викам 10 в 1.

smile3556

И ЧНГ и от мен!

# 325
Хубава обява  Laughing И като отидеш на интервю, те препитват същите неща, все едно не са прочели двайсетте фермана, които са ти изискали.

# 326
ЧНГ! Момичета търся спешно някаква надомна работа-без лесни доходи от интернет!Моля ако може да ми пимогне-от Димитровград съм. bubi8686@abv.bg пишете ми тук Sad

# 327
Привет момичета, успех на всички търсещи работа  Hug
Решила съм следващия път, когато отида на интервю, аз също да поискам препоръки от бивши служители. Не знам дали има такава практика по принцип, но след като те искат да разбират за мен от бивши работодатели, и аз имам право да поискам мнение от бивши служители. Така де, да има равноправие.  Mr. Green

# 328
  • Сф
Силвенце, и как точно мислиш да ги намериш теиз бивши служители? Освен ако не са твои познати, едва ли някой работодател с охота ще ти даде телефоните им да ги преслушаш? Иначе хубаво би било......

# 329
  • София
Не пречи обаче ти да попиташ "Дайте ми 3 причини, поради които да започна работа при вас". Най-малкото ще ти кажат приоритетите си относно служителите.

Общи условия

Активация на акаунт