Отговори
# 90
  • 1st floor
Ако сложиш по малко кг пране, дори и да не е на "половин зареждане", нищо няма да и стане.
На моята пък пише в упътването, да не се препълва и да не се пуска с по-малко дрехи... ooooh! И двата варианти били кофти за пералнята... newsm78
Ограничавам се с една пералня максимум на ден, защото нямам сушилня и място, където да простирам, ако пусна втора... Rolling Eyes Сега зимата почнах да ползвам центрофугата на максимални обороти, защото няма съхнене. Дано не прецакам лагерите на пералнята... Tired

# 91
Малка лисичке, и аз съм с 4 перални днес, ама засега съм само на втората  Laughing Но за сметка на това през седмицата не пускам пералня, защото се прибирам късно от работа.
Успокоих се  Hug

Аз завърших и последната за днес , сега чакам само да се изсушат и да складирам

# 92
  • София
Ако сложиш по малко кг пране, дори и да не е на "половин зареждане", нищо няма да и стане.
На моята пък пише в упътването, да не се препълва и да не се пуска с по-малко дрехи... ooooh! И двата варианти били кофти за пералнята... newsm78
Ограничавам се с една пералня максимум на ден, защото нямам сушилня и място, където да простирам, ако пусна втора... Rolling Eyes Сега зимата почнах да ползвам центрофугата на максимални обороти, защото няма съхнене. Дано не прецакам лагерите на пералнята... Tired

По принцип не е хубаво да има съвсем малко дрехи, примерно под 1/1,5кг. В противен случай не можела да си го разпределя равномерно по стените на барабана, което пък е важо за частите на които е закрепен самият барабан. Ама сега като се замисля, като се пуснат пердета - нямат 1 кг., а като и се прави почистване с препарат се пуска съвсем празна, ама то последно е по 1-2 пъти в годината и явно не толкова фатално. Но ако пералнята е за 6-7кг не виждам проблем да се пуска по-често с 3 до 5 кг. примерно.

# 93
Здравейте!Намерих си Dash salva colore http://дужесмачно.com/products/household_chemicals/Gels/20394.html ето такъв,само че за 42 пранета за 19.80?Преди също съм ползвала Даш и бях много доволна,но какво мислите за тази цена?

# 94
Аз писах по назад ,че си поръчах от Белгия Даш ,но мнения никой не даде!Но както и да ще  е по читав от Савекс или пък  Бинго !
Може би пък и да греша,моля поправете ме! Praynig

# 95
Благодарности за темата  bouquet

Да ви кажа, че Омото го пробвах на един шаренки неща, не само, че не ми избели светните неща, а ми се струват и освежени някои цветове.

Също за Омо - започнах да го комбинирам на омекотителя на Бинго, синия Морски бриз, пак много мирише, но като че ли го приемам по-добре.
Освен това, мин. седмица изпрана блуза я облякох сега и все едно съм я взема току-що от простора. Хич не се е измирисал.

# 96
  • Бургас
Мерси за темата, пропуснала съм я!
Да кажа, че преоткрих бялото Бинго, установих, че в хладното време го харесвам повече. Покрай него купих и ендо розАво. Та сега, бергамотите, саното и разните семани и силани са низвергнати, докато не свърша тези или не ми дойде друго желание. Лудичка работа.

# 97
  • София
Бингото си е супер. Има промоция във Фантастико и аз ще се заредя.
Събота-неделя пускам две-три перални.
Пускам и през седмицата, предимно експресни.

# 98
  • София
My Forest за цветно ми изпра петно от нар върху бяла покривка. Естествено предварително третирано със сапун за петна (пробвах само със сапуна да го изпера, но не успях).

Но, пуснах една кратка програма с малко пране и съответно намалено количество прах. В отделението за праха беше останала бучка от праха, но най-лошото беше, че в барабана също имаше, тоест в гуменото уплътнение, ако трябва да бъда точна. Иначе дрехите си бяха изпрани, не лепнеха... Но тези остатъци ме разочароваха...

# 99
един паралелен Персил са напускали в Пловдив в кутия, универсален за 47 пранета,s  надпис Gold Plus. Читав ли е, някой ползвал ли е, че цената му ми се струва ниска - 22 лева?

# 100
  • София
Не мога да разбера това предварително тртиране на петна кому е нужно  Thinking ? Не би ли следвало едни прах/гел/капсули да си свършат работата сами? Все пак нали за това ги купуваме - те да ни вършат работа на нас, а не ние да търкаме като луди, да изчистим и изперем петната на ръка и то какво остава да свърши препарата за пране  newsm78 да свали прахоляка от дрехите /и наслояването от цигарен дим, ако евентуално има такъв/? За мен един препарат за да е добър би следвало сам да си пере петната било то от масло, плодове или каквото е там Crossing Arms /Изключвам петна от цвят, прихванати от друга дреха по време на пране/.

един паралелен Персил са напускали в Пловдив в кутия, универсален за 47 пранета,s  надпис Gold Plus. Читав ли е, някой ползвал ли е, че цената му ми се струва ниска - 22 лева?

Излиза 0,47ст. на пране не виждам кое му е евтиното, мисля че е нормална цена за персил капсули. А съм ползвала гела Persil Gold Plus - добър е, но аз деля препаратите на такива за цветно и такива за бяло, универсалните ми развалят някои цветове / не на персил универсалния де/, иначе Персил е на 3-то място в моята класация за добри прахове Peace

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 12:59 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 101
  • София
Би трябвало един прах да пере петна.
Точно затова ме дразнят бг Ариел и Персил, че не го правят.
Бингото с Ензи Макс действа обаче.

# 102
В Елитис има Май Форест течен и прах - 20 пранета за 11.30лв. Има 3 вида омекотители - лилав, син и зелен, 4.09лв. за 1л.

# 103
  • Стара Загора
Не мога да разбера това предварително тртиране на петна кому е нужно  Thinking ? Не би ли следвало едни прах/гел/капсули да си свършат работата сами? Все пак нали за това ги купуваме - те да ни вършат работа на нас, а не ние да търкаме като луди, да изчистим и изперем петната на ръка и то какво остава да свърши препарата за пране  newsm78 да свали прахоляка от дрехите /и наслояването от цигарен дим, ако евентуално има такъв/? За мен един препарат за да е добър би следвало сам да си пере петната било то от масло, плодове или каквото е там Crossing Arms /Изключвам петна от цвят, прихванати от друга дреха по време на пране/.

Излиза 0,47ст. на пране не виждам кое му е евтиното, мисля че е нормална цена за персил капсули. А съм ползвала гела Persil Gold Plus - добър е, но аз деля препаратите на такива за цветно и такива за бяло, универсалните ми развалят някои цветове / не на персил универсалния де/, иначе Персил е на 3-то място в моята класация за добри прахове Peace
На мен ми е нужно предварително третиране на петната. Досега не съм попадала на прах/течен ( паралелен внос ), който да ми премахва всякакви петна без предварително третиране. Имала съм петна които не могат да се премахнат без предварителна обработка ( от мазнини, доматен сос и др.). Затова винаги, когато има петна използвам някакъв спрей. Само напръсквам, нито търкам като луда, нито пък петното се изпира предварително, останалото си го свършва праха/гела.
Доколкото видях, Венито пита за прах Персил, а не за капсули, за паралелен внос, а не за такъв предназначен за нашия пазар. Цената е добра, само да не се окаже нещо като Ариела дето бяха пуснали преди по аптеки Фрамар?

# 104
  • София

...
Доколкото видях, Венито пита за прах Персил, а не за капсули, за паралелен внос, а не за такъв предназначен за нашия пазар. Цената е добра, само да не се окаже нещо като Ариела дето бяха пуснали преди по аптеки Фрамар?

Eий вярно, че за прах, аз вместо напускали явно съм почела на капсули ooooh! сори, ама кой да бърза да изчете повечко теми за кратко време Embarassed!
Ами в такъв случай пак е изгодно предвид, че не е от персила за нашия пазар, би следвало да е по-добър /поне аз съм попадала на по-добро качество и то не само за персил/, което пък оправдава малко по-високата цена в сравнение с цените по магазините в България, а и не е чек кой знае колко по-скъп.

П.С. Аз петна не третирам Crossing Arms Когато давам пари за препарати, предпочитам да ги давам за качествени препарати, а не за какъв да е или средно качество и после да се чудя какъв сапун, спрей или каквото е там да търся, защото праха/гела не ми изпирал дрехите. Ако един препарат не ми изпере петна, повече не взимам от него. Това си е лично мое мнение и не ангажирам никого.

Общи условия

Активация на акаунт