Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 144
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • София

... докато писахте бяха публикувани 3 нови отговора .. бързи сте  Grinning

Grinning а пък аз като излязох от прегледа и му казвам на ММ..."чухме сърцето"....и той: "какво сте чули?"
и пак му викам" чухме сърцето"....той милия остана без граматика....и мисли мисли и ми отговаря ухилено " и сега значи имаш две сърца"....викам му: "аз имам сега две сърца, ама повече от това не мога да те обичам, независимо колко са на брой" и той направо се разтопи! исках да му покажа единия ден как се развива ембриончето...бях намерила един сайт в който с прекрасни снимки е показано стъпка по стъпка какво се случва....ама той още в началото и се отврати....само се смя супер много като видя сперматозоида, който се чуди от къде да влезе в яйцеклетката....е там и аз доста се смях....ама като цяло хич не иска  да се запознае с подробности....само ми вика: като ти порасне шкембето и почне да ритка тогава ще повярвам, че си бременна...е не че ще повярва, ами ще осъзнае по-скоро Simple Smile Показах му и първата снимка, която вчера ми даде АГ....и му соча там една мини скаридка....той така се опули...и вика "това колко е голямо. има ли см. едва го виждам?" хаахха голям сладур ви казвам

миличка, бебето за твойто ММ е толкова абстрактно нещо в момента. И през цялата бременност най-вероятно ще е така. Моят много ми помагаше предният път, включително всяка вечер ми мажеше краката с крем да не направя разширени вени, слушаше бебето с ухо и си слагаше ръка на корема като рита, но асимилира едва когато се прибрахме у дома и тръгнахме да го къпем. Той нищичко не прочете за бременността, макар да му купих специална книга за програмисти за бебето  Laughing Ако и твоят е като моят - просто му разказвай "Сега бебето е като точица (така го наричаме в момента), или е голямо колкото боровинка (някъде имаше такова сравнение по седмици, ще го потърся). Така им е по-лесно да осъзнаят какво точно става. Но много мило си го разказала това, чак се насълзих  Heart Eyes
[/color]

# 331
Симптомите и при мен ту се появяват, ту изчезват - достатъчно да се ошашкам!
Само гаденето си остава - ето към 15,30-16,00 започва и докато не заспя, не минава. Гладна съм, в същото време не мога да понасям храна. Само фрешове и ябълки ми понасят, но пък си оставам гладна. Адски неприятно...

# 332
Само гаденето си остава - ето към 15,30-16,00 започва и докато не заспя, не минава. Гладна съм, в същото време не мога да понасям храна. Само фрешове и ябълки ми понасят, но пък си оставам гладна. Адски неприятно...
А освен болката в гърдите, гаденето , непоносимостта към храните, има ли някоя от вас, която да получава зацапване? Аз вече на два-три пъти получавам, но после като полежа и изчезва..много е стряскащо

# 333
  • София

А освен болката в гърдите, гаденето , непоносимостта към храните, има ли някоя от вас, която да получава зацапване? Аз вече на два-три пъти получавам, но после като полежа и изчезва..много е стряскащо

иди на лекар - не искам да те стряскам, но това не е хубаво. Предполагам може да се наложи да лежиш по-дълго.

# 334
VeryMe, най-добре иди на лекар.

# 335
VeryMe, най-добре иди на лекар.
Ходих. Няма отлепяне, няма нищо. Предположиха, че може да е от недостига на прогестерон /аз съм след инвитро и слагам утрогестан, но съм на максималната доза/. Зацапванията са доста слаби, дори ми казаха ако искам, да не оставам в болница. Трябва ли да се плаша?

# 336
  • София

VeryMe, аз като бях на доктор последния път ми каза да не се стряскам, ако се появи зацапване или леко кървене и после започна да ми изрежда къде мога да отида по спешност, та не обърнах много внимание дали е нормално или просто да не се стряскам.. най-добре да те види лекар, ако се притесняваш и ако продължи...

докато напиша моето.. вече имаше инфо, че си била на лекар... важното е да не се притесняваш, защото това не е полезно, иначе.. се надявам да е нещо временно, за да си по-спокойна.

# 337
  • София
мила лягай си в леглото, и гледай да не ставаш известно време, не вдигай нищо по-тежко. Хубаво е, че няма отлепване, наистина много добра новина, но се пази повече.

# 338
Аз съм в болничен и лежа. Не смея да шукна, но се питам, какво го провокира това кървене??? ММ твърди, че е забелязал закономерност да се появява, когато пътувам с колата за преглед или изследвания..   Weary

# 339
При мен имаше кафяво зацапване ,но само един ден ,при дните когато би трябвало да е имплантацията ! Доктора ми изписа ношпа и бузколизин!

# 340
И аз получих такова нацапване , точно в деня когато отидохме да видим сърчицето , но при мен се оказа отлепване и сега пия лекарства и трябва да лежа 1 месец в нас до другия преглед

# 341
  • София
При мен болката в гърдите е постоянна, най-силна като че ли сутрин, но освен това нямам абсолютно никакви други симптоми. Нито гадене, нищо. Чувствам се прекрасно. Хранителните ми навици също не са се променили. Има ли друга от вас, която също е така?  newsm78
В четвъртък съм на втори преглед. Надявам се да чуем сърчице. Ох, много се вълнувам  Simple Smile

# 342
И аз получих такова нацапване , точно в деня когато отидохме да видим сърчицето , но при мен се оказа отлепване и сега пия лекарства и трябва да лежа 1 месец в нас до другия преглед
Какви лекарства пиеш?

# 343
no spa x 3 утрогестан x 3 и фолиева киселина , каза че други не ми трябват само трябва да лежа до декември , никакво чистене , вдигане на тежко и пътуване също

# 344
  • Телиш/Плевен
Момичета, почивайте си повече и пазете бебчетата! Надявам се всичко да е наред. Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт