Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 136
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Момичета със зацапване  - наистина почивката и спокойствието са най-важни! Не се шашкайте, всичко ще е наред, но си почивайте.

Моите симптоми също са променливи, но пък гърдите са си все така болезнени, направо ужас. Даже вече ги мажа с олио против стрии, че са се уголемили бая.

Ухх на мен утре ми е 3ти преглед и ми е доста притеснено, направо място не мога да си намеря. Ако всеки път така се шашкам направо не знам  #Crazy

Хубава вечер на всички  Hug

# 346
Много пишете- браво,браво  Hug
Честито на виделите сърчица, а тези със зацапването много да лежат !
И моите симптоми се менят - сутрин си ставам със силно гадене, като хапна и ми минава горе-долу.Гърдите се обаждат от време  на време ,но съм решила,че няма да се взирам в нищо, да следя и да се шашкам-  правя всичко, за да съм добре, пък да става каквото ще   Peace

# 347
  • София
ето един интересен сайт с мнооого информация и линкове за бременни: http://bremennost.start.bg/

# 348
  • Ispania
VeryMe , аз бях с зацапване в продьлжение на две седмици. След като приклю4и отидих на лекар.
Казаха ми, 4е най-вероятно е било от матката, 4е няма нищо общо с бебето(не зная дали ме разбра Embarassed).
По4ивка и Прохестерон. След едноседми4на липса на зацапване може да се запо4не "нормален живот".

# 349
Момичета при вас напрежението в гърдите постоянно ли е ,понеже при мен ту го има ту го няма и се шашкам от време на време? Simple Smile
   Не се притеснявай,и аз се бях паникьосала,защото при мен в началото даже непосредствено след овулация,ми беше много силно напрежението в гърдите до към 10-дневно закъснение и после изведнъж затихна,но бяг на преглед снощи и засега всичко е наред,така че явно е нормално

# 350
Момичета , имало поверие , че щом бременностите са еднакви децата са различни.  Grinning Моите засега са напълно еднакви. Може и някоя мома да си имаме - таткото ще е доволен.

# 351
  • Варна
Момичета , имало поверие , че щом бременностите са еднакви децата са различни.  Grinning Моите засега са напълно еднакви. Може и някоя мома да си имаме - таткото ще е доволен.

Ха дано! И моите са еднакви. А таткото не знам дали ще е доволен, но аз ще съм, ако имам мома.  Heart Eyes Като проговори малкия ми казаха, че щом първата дума е мама, значи следващото дете ще е момиче. Поверия да иска човек.  Laughing

Относно зацапването, предния път имах за ден. Дори си помислих, че се е появил цикълът ми, но не би. Пазете се все пак.  Hug
Освен леко гадене сутрин, засега друго не съм имала. Гърдите ми грам не са се променили. Може би апетита ми е по-различен и миризмите ми пречат.

# 352
предполагам за това говореше plesure, като каза, за сравнение колко е голямо бебете по седмици
http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori-573/kolko-e-golyamo-b … bremennostta.html

# 353
Момичета, а вашите точици, как изглеждат?! Кръгли ли са или имат леко крушовидна или елипсовидна форма? Моля ви, кажете ми, че нещо пак се напрегнах?! Shocked

# 354
ей, сега погледнах снимката на моето - прилича на сърчице Simple Smile дясната половинка е малко по-голяма.
предполагам това е формата на сакчето и няма значение .
не се стряскай излишно  Hug

# 355
  • София
предполагам за това говореше plesure, като каза, за сравнение колко е голямо бебете по седмици
http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori-573/kolko-e-golyamo-b … bremennostta.html

да, Сид, нещо такова. По-подробно е на линийката ми, но не го намирам по бг сайтове..

Момичета, а вашите точици, как изглеждат?! Кръгли ли са или имат леко крушовидна или елипсовидна форма? Моля ви, кажете ми, че нещо пак се напрегнах?! Shocked

за какво точно се напрягаш? какви са ти притесненията?

# 356
Здравейте юлски мамчета!

Може ли да ме запишете в големия списък - първа бременност, от София, термин - 07.07

Мерсииииии :*

# 357
  • Телиш/Плевен
Моето вече не е точица, а когато беше, не съм обърнала внимание на такива детайли. Успокой се, всичко е наред. Ако не беше, доктора щеше да ти каже, че има проблем. Не се напрягай излишно. Hug

# 358
Здравейте,
Имам въпрос за мамите,които са от София-къде следите бременността и какви са впечатленията ви??

# 359
Здравейте,
Имам въпрос за мамите,които са от София-къде следите бременността и какви са впечатленията ви??

В МБАЛ Света София на бул. България. аз там си ходя от години и съм доволна. Работят със здравната каса и имат басейн и аквагимнастика за бременни.  pregnant jumpВчера бях доста ошашавена и не забравих да питам за графика, но след 2 седмици мисля да се запиша и да почвам.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 22:58 от petita

Общи условия

Активация на акаунт