Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 206
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Мисля изобщо да не ходя на такъв преглед. С първата бременност направо ми написаха на картона , че не желая и ме гледаха само ехограф. Един лекар в БГ ми беше казал , че няма нужда от такива прегледи, на ехографа се вижда всичко нужно. Много мои приятелки не са ходили на вагиналните прегледи.

# 136
моята представа, че с него се започва  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
т. е нямаш избор.това е прегледа!иначе не може да се види нищо на коремен  Rolling Eyes

# 137
При първата бременност ме гледаха на 3д в БГ в началото на трети месец. Тук в Испания ме гледаха пак на ехограф в началото на 5 месец за първи път.  Още преди да ми правят каквито и да било изследвания. Веднъж са ми вземали кръв , в началото за определяне на кръвна група и тн. и още веднъж в 8 месец за диабет. През останалото време са ме гредали само на ехограф. Чета много неща които сте писали всички. Повечето прегледи и изследвания за , които говорите и със съкращения аз никога не съм ги чувала , не знам даже за какво говорите. Затова не се включвам в разговорите. Имам записан час за 26.11 и след това ще мога да кажа какъв е бил първия преглед.

# 138
  • Телиш/Плевен
Аз пък съм "за" ранните прегледи с вагинален ехограф, не виждам нищо лошо, но си е въпрос на избор, де. Не мисля, че щях да изтрая до 3-ти месец, още повече, че исках да съм сигурна, че сакчето и ембриончето са си на място и няма проблеми. Peace Heart Eyes

# 139
Момичета и аз да споделя моя първи преглед беше на 13.11 и по калкулатора бях в 6 г.с. и 1 ден. Лекарката настояваше да ме гледа на вагинален  ехогаф да можела да види всичко но аз отказах и ме прегледа с коремен ехограф каза че имало нещо но не била сигурна.Само ми изписа да пия фолиева киселина. Възможно ли е да не се види нищо  Thinking Според мен тази лекарка  си направи майтап.Не погледна сериозно на работата си. #2gunfire

# 140
  • Ispania
plesure, много се зарадвах като те видях и в тази тема Hug Hug Hug. Много добре си те спомням .

За пьтуването сьс самолет , с предишната бременност пьтувах в 6 месец на отиване, и на врьщане в по4ти седмият месец.
Питах в авиокомпанията и ми казаха, 4е ако пьтувам след 33 седмица трябва да сьобщя предварително, за да подпиша документ, в който ги освобождавам тях от отговорност ако трьгна да раждам. Нищо пове4е . На летището даже не ме попитаха в коя седмица сьм. На врьщане бях в 30 седмица някьде.
За Бьлгария Айр става вьпрос.

За изследванията, и аз бих каала абсолютно сьщото като mi_ivanova. Пьрвият ехограф е в 3 месец.
С втората бременност имах пове4е ехографи, защото си ходех и при моята гинеколожка, но и тя дори ми каза, 4е вагиналният ехограф направен рано , не е хи4 препорь4ителен.

# 141
  • Пловдив
Добре дошли на новите мами! Успешна и лека бременност  Hug
Днес получих зацапване и веднага отидох на преглед. Плодният сак е порасна и си имаме ембрион, виждаха се леки пулсации. Имам леко отлепване, увеличиха ми лекарствата и повече почивка.

Мен с предишните бременности задължително ме преглеждаха вагинално, заради шийката. Не ме притеснява

# 142
Добре дошли на новите мами! Успешна и лека бременност  Hug
Днес получих зацапване и веднага отидох на преглед. Плодният сак е порасна и си имаме ембрион, виждаха се леки пулсации. Имам леко отлепване, увеличиха ми лекарствата и повече почивка.

Мен с предишните бременности задължително ме преглеждаха вагинално, заради шийката. Не ме притеснява
pival остави мъжете ти да се оправят сами и си почивай, моля те  Hug Аз съм се отдала на пълна почивка  Peace  Моля се за всички нас  Praynig Praynig Praynig
Браво за сърчицето-страхотно еее  Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Да, но не го чухме. Другата седмица. Само лекарката виждаше леки пулсации. Ще си взема една седмица болничен

# 144
За съжаление не мога да остана с вас до края.При мен нещата не са добре.Кръвният ми тест е 364,на около 5 дена закъснение.Очаквам скоро да ми дойде и да се приключи.
На всички момичета пожелавам лека бременност и много прегръдки от мен. Hug Hug

# 145
  • Sofia
Момичета, аз си чакам прегледа на 26ти, така че тогава ще се отчета. Simple Smile

# 146
Чъки, голямо гуш  Hug

Момичета, аз си ви чета, но от работа не мога да пиша, а и ще изчакам да ми мине прегледа в понеделник

# 147
За съжаление не мога да остана с вас до края.При мен нещата не са добре.Кръвният ми тест е 364,на около 5 дена закъснение.Очаквам скоро да ми дойде и да се приключи.
На всички момичета пожелавам лека бременност и много прегръдки от мен. Hug Hug
Hug  Hug  Hug

# 148
dona_78 Благодаря за разясненията!   bouquet

А за пътуване със самолет,по време на бременност е най-добре да говориш с авиокомпанията при закупуването на билета.Аз съм работила на летище като check-in agent и знам че всяка компания има различни изисквания,но при повечето няма проблем да се пътува до 8 месец, само е хубаво да споменеш ,защото в повечето самолети има специално отредени места за бременни,които са по-обезопасени.

# 149
  • Телиш/Плевен
Чъки Hug Hug Hug
Вярвам, че щом така е писано, значи е за добро. Според мен съвсем скоро ще имаш повод за радост. Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт