Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 190
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Моят първи преглед беше в  6 г.с. + 3/4 дни, според калкулаторите. Беше с коремен ехограф и се видя точица на мястото си. Попитах я за сърчице, но каза, че трябва на вагинален да ме гледа, за да се види, но по-добре направо другия месец като отида, всичко ще се види. Така че и двата пъти не са ме гледали нито веднъж с вагинален ехограф.

# 151
  • Sofia
Момичета, сега като сметна... когато ходя на преглед ще съм 5с.+5/6 дни...значи ще е много рано за каквото и да е.. така ли? Thinking

# 152
  • София
Момичета, сега като сметна... когато ходя на преглед ще съм 5с.+5/6 дни...значи ще е много рано за каквото и да е.. така ли? Thinking

Май да... изчакай поне още 1 седмица. Ако пък съвсем нямаш търпение си пусни ЧХГ, след 3 дена отново. По този хормон ще можеш да определиш точно в коя седмица и кой ден си Simple Smile но няма много смисъл от това, да не забравяме също, че и се плаща допълнително.

П.С. краднах ти линийката за цигарите, много ме изкефи. Спестените пари ще взема да си слагам на сметка Simple Smile))

# 153
Здравейте, момичета Simple Smile
Кажете как сте със съня...имате ли проблеми нощем.....аз постоянно се будя и всяка нощ задължително в 3:00ч....мн странно...въртя се около час и задрямвам и после пак същата работа и така след 3ч се въртя из леглото... постоянно някакви мисли... не мога да се наспя и цял ден съм като пребита....Ужасно е...никога не съм имала проблеми със съня, а това продължава вече точно месец....от както смениха времето. Даже първоначално си помислих, че е от часовата разлика, но като разбрах че съм бременна реших че е от хормоните нещо. Също не знам как е при вас, но аз постоянно се изтягам в присъница и си стягам корема без да искам. Глупаво звучи, но се стряскам. Принципно винаги съм тренирала някаквъв спорт и незнам има ли връзка ....и дали изобщо повлиява по някакъв начин на ембриончето....да не би да го стресирам с това стягане....Сигурно ви звучи смешно, но това го правя неосъзнато и по 10-15 през нощта. Не си мислете,че се оплаквам...дори напротив..толкова ми е хубаво и дори съм щастлива и се радвам за тези промени, но се чудех дали и при вас има промяна в съня или дали имате подобни притеснения...
Много  Hug и   bouquet на вс. настоящи и бъдещи мамчета.  Praynig този път да стигна до финала!

# 154
  • Пловдив
Нелита, същата съм. От хормоните ще да е. Неспокоен сън и към 5-5,30 ставам  Sad. Миналия месец пак бях така, но като ми дойде се оправих. Този не ми дойде и продължи

# 155
  • Пловдив
За съжаление не мога да остана с вас до края.При мен нещата не са добре.Кръвният ми тест е 364,на около 5 дена закъснение.Очаквам скоро да ми дойде и да се приключи.
На всички момичета пожелавам лека бременност и много прегръдки от мен. Hug Hug

Чъки, не ми се вижда толкова ниско ЧХГ-то. Сигурна ли си, че ще приключи? Преди това имаш ли друг кръвен за сравнение?

# 156
О, и аз съм същата, само че се будя към 2,00 ч. Какво ти спане - на нощ поне 3 пъти ходя до тоалетната, после не мога да заспя. Не знам по-нататък какво ме чака. Предишната бременност в деветия месец буквално си живеех в тоалетната, а сега много от рано започнах.

Момичета, на вас промени ли ви се вкусът в устата? Едно такова ми е метално, изпитвам постоянна сухота...Насилвам се да пия, но никак не я обичам пустата вода. Много ми е неприятно - сякаш съм препила и препушила предната вечер Sick Сигурно нещо не ми е в ред.

# 157
  • Варна
И аз имам проблеми със съня. Снощи, например, почти не съм спала и сега се чувствам ужасно.

# 158
Пивал,имам.На 12 ноември бече първият кръвен тест-246 Чхг(на 24 ден от цикъла ми правен),след това на 20 ноември,преглед с вагинален видеозон,лекарката каза,че има нещо но е много малко да каже нещо и пуснахме кръвен(8 дена след първия)и резултата е този-364 Чхг.Аз си мисля,че може и да е било повече и и вече да слиза стойноста надолу.Искам да се поровя из интернет,някой може ли да ми каже как се води това,мисед аборт или химическа.По принцип това е първото ми забременяване от 6 годишни опити,досега и това не ставаше.Икситата се проваляха заради лоши ембриони,явно и сега това е проблема.Но имам пуснати генетични изследвания и вторник чакам резултатите.

Спирам да спамя,че не съм по темата ви,извинявайте . Hug Hug

# 159
Здравейте,мамчета!И аз имам проблем със спането-всяка вечер се събуждам и сънувам някаккви гадни сънища.Тази сутрин се събудих обляна в сълзи SadНезнам,това може ли да е резултат от бременността newsm78Не помня как беше първия път в началото-аз тогава бях заета с подготовка за сватбата и ме тресяха други вълнения Heart Eyes

# 160
Чъки,стискам палци Praynig Hug

# 161
  • Бургас
Здравейте момичета,
 май идва ред на следващия симптом - безсънието  Simple Smile Когато четох поста на Nelita_Lolita , имах чувството, че описва моята ситуация. И аз вечер немога да спя спокойно, събуждам се, въртя се, дразня се че мъжа ми си спи сладко сладко, а аз не. А и много често се протягам в просъница и свивам неволно коремните мускули. Дано това не се окаже проблем за бебето. Другата седмица съм на преглед за да направим картон и нямам търпение да видя колко е порастнало бебето. Досега не са ме гледали с вагинален ехограф. Още при първия преглед след 5 дневно закъснение доктора видя точицата и не се наложи вагинален. А ако знаете колко въпроси съм решила да задавам  Stuck Out Tongue , но така е интернет пространството е пълно с противоречива информация и аз се шашкам - все пак ми е първа бременост, незнам кое е нормално, кое не.  И в този ред на мисли да ви попитам някоя от вас получавала ли е бяло течение? При мен ония ден (около датата на месечния цикъл) се получи леко зацапване - бяло и гъсто като мляко. Досега не съм получавала и много се стресирах. Веднага звъннах по телефона и ме успокоиха че при бременните било нормално, но все пак ще искам да направя изследвания за мое успокоение.

# 162
  • Варна
Здравейте момичета,
 май идва ред на следващия симптом - безсънието  Simple Smile Когато четох поста на Nelita_Lolita , имах чувството, че описва моята ситуация. И аз вечер немога да спя спокойно, събуждам се, въртя се, дразня се че мъжа ми си спи сладко сладко, а аз не. А и много често се протягам в просъница и свивам неволно коремните мускули. Дано това не се окаже проблем за бебето. Другата седмица съм на преглед за да направим картон и нямам търпение да видя колко е порастнало бебето. Досега не са ме гледали с вагинален ехограф. Още при първия преглед след 5 дневно закъснение доктора видя точицата и не се наложи вагинален. А ако знаете колко въпроси съм решила да задавам  Stuck Out Tongue , но така е интернет пространството е пълно с противоречива информация и аз се шашкам - все пак ми е първа бременост, незнам кое е нормално, кое не.  И в този ред на мисли да ви попитам някоя от вас получавала ли е бяло течение? При мен ония ден (около датата на месечния цикъл) се получи леко зацапване - бяло и гъсто като мляко. Досега не съм получавала и много се стресирах. Веднага звъннах по телефона и ме успокоиха че при бременните било нормално, но все пак ще искам да направя изследвания за мое успокоение.

Нормално е. И аз имам. Докторката ме предупреди, че става при бременните жени, още преди да й кажа, че вече имам.

# 163
Същата работа и аз със съня - въртя се ,будя се ,сънувам много ,ставам да пишкам по 3 пъти и то станало сутрин.Изпращам детето на училище и нали съм в болничен, та лягам пак и тогава се наспивам до към 11ч. Събуждам се със зверско повдигане и веднага тичам да ям ....денят и минава в резходки - кратки и пред компа.Свят ми се вие доста  smile3517

# 164
Аз май с всичко ще съм на опаки Simple Smile По принцип си страдам от безсъние, а сега си поспивам. Будя се от време на време, но пак заспивам. И даже не сънувам, което на мене не ми се е случвало от мн време. И се чувствам отпочинала. Това бебе явно ме разсея от постоянните дразнители и проблеми. Доволна съм от този факт.

Общи условия

Активация на акаунт