Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 184
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, и аз да се включа Simple Smile Честито на всички мами и безпроблемни месеци в очакване на нашите съкровища!

# 166
Гледам много се шашкате бе хора  newsm12 Така ли мислите да я карате занапред ?
Струва ми се много натоварващо да се мисли толкова какво боли,какво сърби....аз дето съм толкова прясна след мисед не го мисля толкова, та вие млади здрави момичета  Rolling Eyes Каквото ще става,ще става... Само си вредите с тия терзания  Naughty

Аз съм от тези, които си се шашкат редовно и си мисля, че си много права. Simple Smile

# 167
Здравейте ,вчера теста ми показа EFP ,а в четвъртък съм на първия си преглед ,дано всичко да е наред и  да се включа в темата за юлските мами Simple Smile

# 168
  • Пловдив
Titanka, добре дошла! Стискам палци за прегледа

# 169
Titanka, честито!

# 170
Здравейте на всички!
Относно пътуването със самолет - мерси за мненията!

При мен днес е кофти ден. Вече от около 48 часа съм с мигрена. Много ми е зле. Опитвам се да не се обезводнявам, но от към храна не мога да се насиля и това. Много по малко. Направо не съм на себе си вече. Пробвах сън, парацетамол, масажи, студени компреси..каквото се сетите. Направо ми иде да се хвърля от някъде  ooooh! Ако съм така до края на бременността не знам как ще я карам.

Хубав ден на всички!

# 171
  • София
Здравейте, юлски мами Simple Smile от седмица надничам тайничко в темата и от днес реших да се включа - бях на преглед и се видя плодно сакче - поне се успокоих, че е там, където трябва Simple Smile по калкулаторите термина ми излиза на 27.07., но явно има някакво разминаване и официалния термин ми е на 29.07. Следващият ми преглед ще е чак към 18-20 декмври, доктора каза, че тогава ще може да се чуе и сърчице (най-хубавия коледен подарък), много силно се надявам всичко да е наред.

На всички пожелавам лека бременност, много усмивки и положителни емоции Simple Smile

# 172
Здравейте и от мен! Два теста ми показаха  EFP, макар и единият малко бледо; днес ми е 30 ден от цикъла. Чудя се, кога трябва да отида на лекар? Мисля, че трябва да минат поне 2 седмици от датата на М., или греша?
Иначе, ако всичко е наред, ще съм последна в юлския списък - за 31 юли.  Sunglasses

# 173
  • Пловдив
petty, честито! Ако нямаш проблеми, може и след две седмици. Така направо ще чуете и сърчице.

# 174
  • София
Здравейте на всички!
Хайде и аз тук (ще се запиша официално в темата след първия преглед) Simple Smile
Гери се казвам, от София, на 30 години съм, това ми е първа бременност.
Още на 5ти ден от закъснението, домашния тест ми излезе положителен. По калкулатора термина трябва да ми е 25 юли. Последните 2 дни бях много ошашавена от новината Crazy
Идващата седмица ще ходя на лекар. Не се оплаквам от никакви симптоми освен от странното усещане, че коремът ми е стегнат от нерви, и също миниболка (или по-скоро неудобство) точно отпред на корема newsm78

# 175
  • Телиш/Плевен
Ехеее колко нови мамчета - супееееер!!! newsm76
Добре дошли на всички, стискаме палци да сме си всички заедно докрай! Hug
С пожелание за много положителни емоции и лека бременност! preggo newsm51

# 176
Минавам набързо и гледам нови майчета- ха,добре дошли  Hug Hug Hug
И аз да си кажа моето си ( като старо мрънкало) - само положителни мисли и  добро настроение  newsm68

# 177
  • Sofia
Момичета, аз днес отидох при гинеколога си и ме прегледа. Каза, че маточната лигавица е увеличена, и ми показа една мноооооого малка точица.  Grinning Каза ми, че е още рано, но по негови думи няма съмнение че съм бременна.  smile3535

# 178
pival, мерси за отговора!
Радвам се да съм сред вас!  Hug
Колкото до симптомите, аз имам периодични пробождания ту отляво, ту отдясно, засега нищо по-особено, да чукна на дърво. И си спя без проблем, вечер съм бая уморена.
Аз имам опит вече, това ми е втора бременност. С първата нямах други проблеми освен едно гадно възпаление на бъбреците, което не ме остави до края  Sad, надявам се сега да е по-добре. Пожелавам ви безпроблемна бременност на всички!  Hug

# 179
Привет от мен и честито на всички ново разбрали мами хубавата вест.Имам въпрос в коя седмица започнаха болките ви кръста и имате ли задъхване дори при извършване на ежедневните задължения.

Общи условия

Активация на акаунт