Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 183
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Това, което съм чела е, че  за горещите вани има съмнения, че влияят на потока на кръвта през плацентата и на бебето. Освен това ако водата е твърде гореща, може да ви прилошее или да припаднете и кръвното ви налягане да падне прекалено.
Ето тази статия е много интересна и полезна - http://www.biberonbg.com/info/safe2.htm.

# 271
  • София
MiRa^, мерси за информацията   bouquet

Аз си мисля, че може би нагряването е вредно, ако е прекалено и ако има някакви преоблеми от преди това. Във всеки случай сигурно е добре да се избягва в областта на корема, но нямам обяснение защо загряването на краката може да създаде проблеми, чак толкова да се загрява тялото от потопени крака (извинявам се предварително, ако някой сметне, че се изказвам малко неподготвена и всъщност наистина вреди...)

# 272
Kакви са тези възглавници за бременни?  newsm78 Много се оазадачих.

# 273
Прясно новодошла , но с въпрос зад гърба , искам да попитам може ли да ми споделите нещо друго , което облекчава гаденето освен джинджифила(още не съм го пробвала довечера ще ми докарат), защото пробвах с почти всичко което успях да разуча било то айран,сухари сутрин,спрайт и т.н. и нищо не ми помага, а от 4 дена вече не съм яла друго освен половин пакет солети на ден , само това успявам . Наистина не предполагах че когато една бъдеща майка каже "лошо ми е" е толкова зле положението и се надявам скоро да отмине .Благодаря предварително за отзивите.  Hug

# 274
Прясно новодошла , но с въпрос зад гърба , искам да попитам може ли да ми споделите нещо друго , което облекчава гаденето освен джинджифила(още не съм го пробвала довечера ще ми докарат), защото пробвах с почти всичко което успях да разуча било то айран,сухари сутрин,спрайт и т.н. и нищо не ми помага, а от 4 дена вече не съм яла друго освен половин пакет солети на ден , само това успявам . Наистина не предполагах че когато една бъдеща майка каже "лошо ми е" е толкова зле положението и се надявам скоро да отмине .Благодаря предварително за отзивите.  Hug
пробва ли с компот от кайсии?

# 275
  • София
Kакви са тези възглавници за бременни?  newsm78 Много се оазадачих.

И аз се зачудих Simple Smile Това са резултатите от гугъл:
https://www.google.bg/search?q=%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0 … =1920&bih=978

Май ще са полезни в някакъв момент..

Тук има подобна тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358872

# 276
Не съм , бих могла , но само сокът , от сладкото от плода още повече ще ми се повдигне , пробвах вчера с друг плод  , а лошото е че дори не стигам до тоалетната(с извинение) за да ме облекчи поне за малко , а ми е "до гърлото" и е така цял ден без почивка  Sad

# 277
Kакви са тези възглавници за бременни?  newsm78 Много се оазадачих.
ето това е един от вариантите http://www.bebezona.bg/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8/%D0%BB%D1%8E%D0% … D1%82%D0%B0/1081/

# 278
да тези са, но не съм сигурна освен в премаман дали ги има другаде ...

# 279
Ха ! За първи път виждам! Изглеждат много удобни !  Simple Smile

# 280
Изглеждат мн удобни.....тези тип луна....
Само не разбирам ....има няколко снимки с жени в напреднала бременност с колани, които се носят точно под корема....като поддържащи.....за пръв път виждам такива....защо се носят някой знае ли?

# 281
Здравейте момичетаааааа  Hug Два дни ме няма и едвам смогвам да ви чета  Hug Толкова се радвам че се увеличаваме  Heart Eyes
Аз днес за първи път от 2 седмици се чувствам добре, страх ме е дори да кажа и да се зарадвам...Дано и занапред сме по-добре  Praynig Иначе и аз всичко пробвах...няма облекчение, чувствам се по-добре само ако повърна (извинявам се  Embarassed ) но това е единственото лекарство...поне за мен...Често хапвам мандаринки (бях писала и по-назад,че с това предимно се храня) и ми действат страхотно...много освежаващо.
Аз пак с моите въпроси  за ФМ и БХС, благодаря на Мимието14 за анкетата....доколкото виждам май всеки ще си прави...От моите приятелки никой не знае какви са тези изследвания...дори не са ги чували (но явно е защото сме в провинцията)...Аз все повече се навивам и очаквам с нетърпение следващия преглед за да разпитам доки за тях и трябва ли да ходя до СФ за да ги направя...Интересното е че бабата на ММ знае за тях и непрекъснато ни притиска да ги направим, какви ли не страхотии ми разказва  Cry ... Та и аз се навих....
А за възглавницата за бременни смятам да си я взема,странно защо коремът ми ме опъва а не е пораснал въобще, а напротив плочките ми взеха да си личат от този глад...
Една приятелка има, мисля че е от Джъбмо, но ще и се обадя да попитам пак.
Още един въпрос ,мисля в 8-ма седмица за се запиша за следене на бременността,според вас нормално ли е или е рано?

# 282
Нина - и моя корем никога не е бил по-плосък имам чувството  Laughing Гърдите ми за сметка на това са наедряли бая, почти двойно  Shocked

Аз в сряда съм на преглед при моя доки и ще го разпитам също по-подробно за БХС и ФМ и ще пиша после, за да не пиша глупости без да съм сигурна.
Това ще ми е трети преглед(досега ме вика през 2 седмици) и вече от следващия път ще съм по ЖК (платена).
Също мисля да го питам дали мога да почна вече някакъв лек спорт, че не издържам вече без нищо. Не съм свикнала така.  Crossing Arms

# 283
  • plovdiv
Здравейте!Аз съм Лилия на 31г. от Пловдив.Утре съм на преглед за установяване на бременност.Последният ми цикъл беше на 19.10.Предполагаем термин 26.07.Малко съм притеснена.Точно около датата на която трябваше да ми дойде настинах.Приемах нурофен,сироп за кашлица и таблетки за смучене.Основно ме притеснява нурофена.Другото което е.На моя мъж му правиха операция от апандесит на 29.09.Предполагам,че за един месец организмът му се е изчистил от медикаментите.По принцип не се пазим.Мислих,че едва ли е станало този месец.Прави ли сме го 2-3 пъти.Положителните тестове са налице.

# 284
  • Sofia
Момичета, относно възглавниците за бременни, една моя колежка й подариха ето тази: http://www.spelta.biz/mothers_hose.php аз бях там и се възползвах да я огледам. Според мен е хубава и удобна, като по-големия й плюс е че после се ползва за кърмене и също така може да се ползва като оставите бебето върху нея. Аз мисля да си я поръчам, но малко по нататък във времето. За сега нямам нужда от нея. Дано съм ви била от полза.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт