Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 148
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Вече съвсем официално съм с вас  Grinning
Принципно, докторът нищо ново не ми каза, но потвърди моите сметки и съм съвсем официално в 5тата седмица, с термин 26ти юли (моите сметки бяха за 25ти, но сега за един ден, няма да го правим на въпрос Mr. Green)
Видя се точка. Само че, докато ви четох тия дни, мислех, че говорите за точка, като от химикалка, или колкото точката в края на изречението. А то направо точище Grinning Много се зарадвах. След 2 седмици пак съм на преглед.

Вчера ме питаха дали панталон или пола предпочитам за лятната униформа, пък ми идеше да им кажа, че рокля ще ми трябва тогава.  Flutter Laughing
hahaha hahaha

# 316
Здравейте, мами. Няколко пъти срещам този въпрос , но сега и аз да се включа. В 6 г.с +/-2;3 дни се видя сърчицето дори доки каза, ако искаш ще го пусна да го чуеш, но не препоръчвам / явно е скиптично настроен към това нещо тъй като и вчера в 8 г.с и 1/2 дни пак го каза - само показва, че тупка  Praynig /

# 317
  • Варна
Няколко пъти срещам този въпрос , но сега и аз да се включа. В 6 г.с +/-2;3 дни се видя сърчицето дори доки каза, ако искаш ще го пусна да го чуеш, но не препоръчвам / явно е скиптично настроен към това нещо тъй като и вчера в 8 г.с и 1/2 дни пак го каза - само показва, че тупка  Praynig /

Аз и да го видя съм съгласна. Ама не да отида и ни звук, ни картина.  Mr. Green

# 318
Здравейте, мами. Няколко пъти срещам този въпрос , но сега и аз да се включа. В 6 г.с +/-2;3 дни се видя сърчицето дори доки каза, ако искаш ще го пусна да го чуеш, но не препоръчвам / явно е скиптично настроен към това нещо тъй като и вчера в 8 г.с и 1/2 дни пак го каза - само показва, че тупка  Praynig /
Добре де каква е разликата дали ще се натисне копчето за звука или не! Според мен това е пълна глупост(лично мое мнение)
Ама може да зависи и от апаратурата, не знам.Мен като ме прегледа каза има и пулс ето може да го чуете и ми пусна звука и ми каза 153 удара в минута  Crazy

# 319
Добре де каква е разликата дали ще се натисне копчето за звука или не! Според мен това е пълна глупост(лично мое мнение)
Ама може да зависи и от апаратурата, не знам.Мен като ме прегледа каза има и пулс ето може да го чуете и ми пусна звука и ми каза 153 удара в минута  Crazy
Леле, представям си ако са две какво ще се чуе  #Crazy

# 320
Аз също нямам представа, но предния път когато за първи път видяхме сърчицето каза, не е хубав цветния допир - каквото и да узначава. Ако някой е наясно нека обясни, аз ще разровя из нета.

# 321
Абе може да има някакво значение ама......за няколко секунди само ми го пуснаха но просто чувството е неописуемо....в този момент разбираш че там наистина има човече което зависи от теб  Heart Eyes

# 322
И аз гу чух,много е вълнуващо да усетиш,че нещо живее в теб!

# 323
Grinning а пък аз като излязох от прегледа и му казвам на ММ..."чухме сърцето"....и той: "какво сте чули?"
и пак му викам" чухме сърцето"....той милия остана без граматика....и мисли мисли и ми отговаря ухилено " и сега значи имаш две сърца"....викам му: "аз имам сега две сърца, ама повече от това не мога да те обичам, независимо колко са на брой" и той направо се разтопи! исках да му покажа единия ден как се развива ембриончето...бях намерила един сайт в който с прекрасни снимки е показано стъпка по стъпка какво се случва....ама той още в началото и се отврати....само се смя супер много като видя сперматозоида, който се чуди от къде да влезе в яйцеклетката....е там и аз доста се смях....ама като цяло хич не иска  да се запознае с подробности....само ми вика: като ти порасне шкембето и почне да ритка тогава ще повярвам, че си бременна...е не че ще повярва, ами ще осъзнае по-скоро Simple Smile Показах му и първата снимка, която вчера ми даде АГ....и му соча там една мини скаридка....той така се опули...и вика "това колко е голямо. има ли см. едва го виждам?" хаахха голям сладур ви казвам

# 324
Здравейте момичета  Hug
Първо честито на ninka_76 и на mimeto_87 за сърчицата  Heart
И аз взех да се чудя за тези болнични дали да не си ги искам от АГ, въпроса е, че откакто съм бременна ходя при нея и реално не я познавам, както и тя мен, нямам представа дали ще се запъне за 180 дена  newsm78. При мен единствените сиптоми са болките в корема и напрежението в гърдите.  Nelita_Lolita и аз като теб търсих инфо да покажа на моя ММ как се развива по принцип точицата, очаквах като твоя мъж да се отврати, но учудващо не го направи (на първия преглед му стана лошо и се наложи акушерката да му дава стол и чаша сок  Grinning) Откакто му показах точицата, само ме пита как е тя  Grinning и дали е пораснала, сега вече я наричаме "трохичката" txtloves

# 325
Момичета при вас напрежението в гърдите постоянно ли е ,понеже при мен ту го има ту го няма и се шашкам от време на време? Simple Smile

# 326
Момичета при вас напрежението в гърдите постоянно ли е ,понеже при мен ту го има ту го няма и се шашкам от време на време? Simple Smile
Аз дълго време не усещах нищо, сега изпитвам нещо подобно на болка и е само отсрани на гърдите. В едни дни е по-слабо, а в други по-силно. Нямам представа дали за това усещане става дума и при другите

# 327
При мен също напрежението отслабва и се засилва, има нощи, в които не мога да спя по корем, именно поради болезненото напрежение в гърдите.

# 328
  • София
и при мен напрежението не е постоянно - ту го няма, ту го има.

# 329

О да , непрекъснато е и е доста некомфортно когато се наложи да излизам някъде  или да ги стегна и да има напрежение или да са свободни да се друскат и пак има напрежение  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт