Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 27

• 80 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ние сложихме над последната плоча, не по покрива.
Ще поживеем, ще видим Simple Smile

# 436
  • София
Ние сложихме 24 сантиметрова каменна вата между гредите на самия покрив. Но при нас таваните на последния етаж са скосени и нямаме подпокривно помещение.
Но си мислех, че ако има студен таван, стиропор (или фибран) на плочата е по-добрия вариант.

# 437
Здравейте, може ли да споделите как строихте с фирма или с бригада, вие ли си набавяхте материалите и колко ви излезе долу горе грубия строеж всичко до акт 14. Ние сме на етап внасяне на документите за разрешително за строеж. Искаме като вземем разрешителното да сме се спрели на вариант и евентуално да сме избрали кои ще е строителя. ще съм благодарна ако споделите опита си.

# 438
Ms.Gorgeous, извинете ме за личния въпрос , но Вие какво образование имате, че "Вашата компетентност", МЕ изкарва "пълна глупачка"????  
Вашите големи компетентности в строително- инвестиционния процес на какво се базират???  newsm78 newsm78 newsm78

Прочетете това :     http://passive.bg/files/files/69b4e917944a71a12edbdb6e2e3649bdOs … 011%20-%20cut.pdf                                   

# 439
  • София
За какво ми е образование, та аз съм божествена! hahaha

Ако ще си говорим за пасивните къщи, имам какво да споделя.
За обидата отправена към Вас - вие сама се определяте като "пълна глупачка". Може и да има резон, аз просто споделям, че категоричността на някои твърдения са глупости Simple Smile

# 440
Кавичките са трансформиран цитат на  "пълни глупости", написано от Вас.
Това, че сте си построила къща, финансирайки я не е достатъчно да се "вземете на сериозно" и да раздавате съвети.

# 441
  • Вила Великула
Смятам, че този форум е за обмяна на опит, впечатления и помощ и особено в темата за строежите добрия тон винаги е бил спазван. Апелирам към това! Моля не се заяждайте за глупости и не измествайте темата.

# 442
  • София
Пипи Peace
И аз не съм съгласна позитивната тема, каквато е била винаги да се превръща в махленска седянка.
Има ЛС за желаещите.

bp  doh

# 443
Аз минавам за отчет, ние бачкаме бавно и славно по къщата: имаме си входна врата, врати на баните, готова една баня и половината тавани са с гипсокартон.
Смятаме на таванската стая между гредите да сложим както Assos вата или стиропор.
Всъщност ватата или стиропора е по добрият вариант?

Чакаме от 1 месец да спрат дъждовете за да направим терасата, която е доста голяма и след това ще се правя вътрешно стълбище и т.н...........

# 444
Браво, Реа! 

Скрит текст:
Ние при направена баня почти се нанесохме в един апартамент Simple Smile Примъкнахме микровълнова, маса, столчета... Ентусиасти  Grinning

# 445
  • София
Механата, какво става с механата  Hug

# 446

Joy Ох, имаме битова камината, но сега ММ реши да почнем от горе на долу да работим.  ooooh!

Чакат ме 30 броя разсад за домати да засадя  Grinning, другата седмица ще се боря с треволяка в двора и за 2-ра година ще садя домати, ти засада ли нещо за папане в двора?

# 447
Одобрявам идеята на твоя мъж. Като завършите горе и изчистите, ще се убедиш  Grinning
         Пожелавам хубаво време - както за терасата, така и за доматите!

# 448
  • Русе

Ей, само ядене и пиене ни е в главата Wink Wink.

Правилно, ако има възможност отгоре надолу е най-добре.

# 449
  • Варна
Здравейте ! Нахлувам за помощ. Ще купуваме къща в Ален мак Варна. строена 1998г. с ремонт 2006 г. Мисля си дали е добре да потърсим някакъв строителен техник преди финализиране ,да не се окаже някакъв проблем ??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт