У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (23-та ямболска)

• 21 068
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • София
... аз нямам намерение да се махам.  Tired

Ооо, за махане и дума не може да става! Прекалено много готини хора познавам тук, за да ги изоставя - не, не, не  Naughty !
Пък и ако новите собственици на сайта искат да ме изгонят, трябва да се постараят повече от една е**на визия  hahaha !

От литературния имаме група във Фейсбук - ми хич не е същото. Продължаваме да си пишем във форума, а в групата се поздравяваме за добро утро със снимки на кафета и книги  Tired, и тук таме някоя информация. Да не говорим, че във групата имам чувството, че съм сред непознати, защото всички са с истинските си имена и убий ме на 30+ човека не мога да запомня кой зад кой ник стои във форума, пък и не искам да ги помня. Ето, например, на Сарки й знам истинското име, но за мен тя винаги ще е Сарк, Сарки, Саркът от Ужасната тема и т.н. производни. Под това име я чувствам близка, под това име съм си изградила мнението за нея и с това име винаги ще я свързвам. Това се отнася и за останалите потребители, с които активно общувам.
Във Фейса тази магия се губи; там ми е прекалено реално всичко и не ми носи същото удоволствие, както форума.
Е, от понеделник и тук няма да е много комфортно, но пък хората за мен са по-важни, отколкото факта имам ли аватар, нямам ли и дали ще ми хопне-цопне-фръцне някоя реклама.

Сори за офф-а  Embarassed !

Аз филми напоследък не гледам. Гледам ВВ   Sunglasses !

# 691
Да се упражня през новата версия и с новата опция за голяааам аватар Crazy и отивам да доизглеждам Frayed, че трета вечер го влача  Tired.

Изгледах го. В последните 20-ина инути става интригуващ, но аз не можах да схавна разни работи. Какво се оказва всъщност
Скрит текст:
бащата ли ги избиваше всички тези през целия филм? По-скоро е нямало никакви убийства според мен, по-логично ми се струва. Иначе как така на местопрестъпленията е Кърт винаги? И накрая след надписите като свърши филма какво беше това семейство някакво друго? newsm78

Дейвид Гейл много ми хареса!  Hug
Скрит текст:
Аз разбрах, че синът ги е избивал, но е имал раздвоение на личността- всичко започва, защото баща му го изнасилвал, той се е стресирал и е направил сцената на рож ден на сестра си. А после баща му/ или той уби майката, за да не разбере какво прави баща му с него..

# 692
Kally May ,много хубав пост! Hug И аз гледам BB това си е филм на ужасите. Laughing

Относно махането,и аз си оставам тук. Рано или късно ще свикнем с новата визия на форума. Това да е проблема.

# 693
  • В Космоса

XXX_, благодаря! Hug Да, така звучи най-логично. Peace

# 694
Жалко, че скоро Форум няма да има.... е поне не по начина, по който го познаваме  Cry ...
Ще има WTF-информационна платформа  ooooh! .

Ама какво ще се промени на форума, бе слънца - я ме светнете?  Rolling Eyes

Аз уж го разгледах новия облик, но нищо не разбрах. Боже, явно много съм затъпяла, много ...

И колко малки ще са аватарите?

# 695
  • София
Сами, аватарите ще са с размер 60х60 пиксела, това е размер горе-долу като на иконка на десктопа ти. Цялата подредба на опциите във Форума ще е променена.
Ето ТЕМА да четеш.

# 696
Kally, както винаги с мнение в десятката! Благодаря ти  Peace

# 697
Ооо, цяла тема - мързи ме.

Но за аватарите е гадно.

# 698
  • София
Ами с две думи - като отвориш тема (ще ползвам опцията цитат, за да е по-прегледно), ще я виждаш по следния начин:

Цитат

Отдясно ще имаш меню, в което ще излизат най-интересните (според висшестоящите) теми във Форума и един банер с реклами.
От ляво ще има таг с бързи бутони.
Темите ще имат някакво странно странициране, огромно в долния край на темата.
А и бутоните за цитат, отговор и редактирай ще са под постовете - също огромни.
Текстът на мнението ще е два пъти по-малък от текста в подписа.
И дадените цитати няма да са ясни от кого са и защо са.

Така си го представям аз спрямо изчетеното инфо от посочената тема.
Не съм го виждала лично, но като един скромен специалист по визуален контрол и режисура, се пръскам от яд като виждам колко неуки и неграмотни в тази сфера са работили по новото лице/г*з на любимия ми форум.
Извинете грубия език  Embarassed !

# 699
Не ми харесва.

Благодаря ти Кали за бързото резюме  Hug

# 700
  • Ænima/Albuquerque
Кали, благодаря за хубавия пост! Подписвам се под всяка твоя дума, и искам отново да подчертая, че във фейса наистина я няма магията.  Hug

Браво, бе, цели две гледате BB! Направо ше се пръсна от гордост!  Mr. Green

# 701
  • София
Тегля Дейвид Гейл  Heart Eyes  Hug

# 702
  • London
Какви са тия картинки във самия пост? Shocked Тя цялата мая втасала само това липсваше. ooooh!

# 703
  • София
И как не ги мързи се пита в задачата.

# 704
Да се упражня през новата версия и с новата опция за голяааам аватар Crazy и отивам да доизглеждам Frayed, че трета вечер го влача  Tired.

Изгледах го. В последните 20-ина инути става интригуващ, но аз не можах да схавна разни работи. Какво се оказва всъщност
Скрит текст:
бащата ли ги избиваше всички тези през целия филм? По-скоро е нямало никакви убийства според мен, по-логично ми се струва. Иначе как така на местопрестъпленията е Кърт винаги? И накрая след надписите като свърши филма какво беше това семейство някакво друго? newsm78

Дейвид Гейл много ми хареса!  Hug
Скрит текст:
Аз разбрах, че синът ги е избивал, но е имал раздвоение на личността- всичко започва, защото баща му го изнасилвал, той се е стресирал и е направил сцената на рож ден на сестра си. А после баща му/ или той уби майката, за да не разбере какво прави баща му с него..
Така ли?
Скрит текст:
Аз пък разбрах съвсем друго Crazy Laughing Разбрах, че баща му си го е убил Кърт още там на пътя, когато избяга от лудницата. Кърт е убил само пазачите в лудницата. А останалите убийства и въобще всичко как се случва го е разиграл в главата си в предсмъртния си миг.
А майката я уби бащата, не Кърт - бащата се беше скрил зад вратата, малкия я блъсна и бащата я забуха с бухалката. А защо я уби, при положение, че тя не ги беше сварила и всъщност не подозираше какво става - не знам, може би е искал да се отърве от нея или просто защото си беше психопат.
А накрая след надписите - това другото семейство е всъщност реалното семейство на бащата - новото. Демек дъщеря му изглежда по съвсем различен начин - реалната такава. И му се е родил син от новата жена, който той пак тормози и затова детето гледаше така уплашено като влезе да го провери дали спи накрая. Кърт всъщност през цялото време е гледал снимката на някакъв отбор по хокей ли бейсбол ли - снимката, която е виждал през прозорчето на стаята си в лудницата. Така си изгражда въображаеми образи за хората, защото само това вижда. Наи казаха, че бил изгубил представа за света, нямал представа кой точно е и т.н.
А, сега, кой е разбрал правилно се чудя? Thinking Laughing

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 17:39 от AQUА

Общи условия

Активация на акаунт