MAC & Sephora - 18 тема

• 65 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
защо на всички блогърки, които публикуват снимки на трите нейкид палитри, първите две са едва докоснати?  Thinking
гледах някои от уж по-известните, тази снимка е от ревю днес, но на всички положението им е такова  Rolling Eyes

Скрит текст:

да, те всички имат по много палитри, но все пак ...  newsm78

сигурно сте го видели, но все пак - възможност за предварителна поръчка на Нейкид 3

# 316
  • Бургас
На YSL shine при мен добре си действат откъм хидратация , днес цял ден с едно от тях и са ми като масло върху устните , които са нонстоп напукани с каквото и да ги мажа. Обмислям вече балсама на Нукс.
Но след като ми се изтрие червилото на YSL вече не са толкова хидратирани устните . Обаче пробвах шайн на Шанел и много ми харесаха , даже са ми дълготрайни и супер хидратиращи . Може би ще взема Монте Карло след нова година от тях.

# 317
Аз съм фен на червилата на Диор: ползвала съм DIOR ADDICT LIPSTICK, DIOR ADDICT EXTREME, ROUGE SERUM. Като последното ми е фаворит - дълготрайно, хидратиращо, плътен и незагубващ се цвят; устните са изгладени, независимо от зими и метеорологични условия.

# 318
  • Sofia
Момичета, докато сме на такава тема, някой може ли да сравни стика на Нукс и бурканчето? Определено вече се чудя с какво да си спася устните, а на Корре си стои ей така един балсам, защото ми е леко неприятно да бърникам с пръсти, па макар и чисти.  Whistling

# 319
Момичета, докато сме на такава тема, някой може ли да сравни стика на Нукс и бурканчето?

Стика е много по-"слаб" от бурканчето  Peace Бурканчето е супер, аз от доста време се мажа редовно с него. Но ми трябва и нещо подходящо за ексфолиант  Thinking Имам от тези на Лъш, но ми идват доста груби  Rolling Eyes Доста често се получава дори да ми влошат положението...

защо на всички блогърки, които публикуват снимки на трите нейкид палитри, първите две са едва докоснати?  Thinking

Освен, че имат много палитри, сенките са и доста пигментирани. Трябва ти малко, за да постигнеш каквото искаш. Аз почти всеки ден ползвам някой цвят от моята, но ако я видиш и тя изглежда така  Wink Пък и аз слагам по малко от тези цветове обикновено  Wink Ползвам ги най-вече при преливките, леко оформяне и т.н. Основния/те цвят/ове са ми по-шарени  Crazy

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 14:54 от veselina_s_p

# 320
Влизам с едно впечатление за Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Lipstick. Ползвала съм 2 червила, страшно ми харесват като цветове, текстура и пр. Но имам голям проблем с това, че подчертават при мен напукани устни. Докато другите червила успяват да ги изгладят, да създадат впечатление за гладкост, тези, обратно, подчертават недостатъците, напластяват се в гънките на напуканото, не ми стоят добре, особено зимата.

Такова нещо случва ли се при вас?
В момента ползвам № 7 и 8 от тези червила и нямам този проблем, но забелязах докато пробвах различни цветове, че при някои цветове се получава този ефект, за който говориш. Аз съм с много сухи устни и такова подчертаване на сухотата забелязах например със сигурност при № 13 -  Pink in Paris и при още няколко цвята. Не знам на какво се дължи това, може би е нещо в наситеността на цветовете/платността на цвета, знам ли...., но определено на моите устни не стояха всички еднакво добре. Това обаче може да се разбере май само, ако случайно се попадне на по-новичък тестер и се пробва на устни, на ръка според мен няма как да се се разбере.

# 321
Веси, а стария номер с мека четка за зъби за нежно ексфолиране на устните? без да търкаш, само "галиш"?

# 322
Веси, а стария номер с мека четка за зъби за нежно ексфолиране на устните? без да търкаш, само "галиш"?

Мне, не става  Rolling Eyes Маха донякъде кожичките, но устните не се подхранват, а стоят пак "набраздени". Не знам как да го обясня, но и това не е метода. Най-вероятно ще си поръчам сета на Мари Кай. Той ми се стори доста подходящ, пък дано свърши работа.

# 323
  • Бургас
За устните ползвам и ексфолианта си за лице , в момента ползвам един на The Balm, който страхотно полира лицето , а и устните. 

# 324
В момента ползвам № 7 и 8 от тези червила и нямам този проблем, но забелязах докато пробвах различни цветове, че при някои цветове се получава този ефект, за който говориш. Аз съм с много сухи устни и такова подчертаване на сухотата забелязах например със сигурност при № 13 -  Pink in Paris и при още няколко цвята. Не знам на какво се дължи това, може би е нещо в наситеността на цветовете/платността на цвета, знам ли...., но определено на моите устни не стояха всички еднакво добре. Това обаче може да се разбере май само, ако случайно се попадне на по-новичък тестер и се пробва на устни, на ръка според мен няма как да се се разбере.

Точно 13 Pink in Paris имам, а другото, което стои още по-непокривно, някак "пресечено", напукано, е 15 Corail Intuitive.

Но ми действа обнадеждаващо това, че не всички цветове са еднакви. С нетърпение очаквам да ми пристигне Nude in Private, за да видя как ще е.

За балсамите за устни
В момента ползвам един на Balm Balm: отначало бях очарована, но сега виждам, че не хидратира достатъчно, много е течен, буквално като течно масло и бързо се изяжда, без да омекотява добре.

Ползвала съм Burt's Bees - те сякаш са по-добре, но отново не са нещо свръх.

Имам опит и с Fushi Organic и Figs & Rouge  - много изчистени формули, но бързо гранясват, за съжаление.

Почвам и аз да клоня към купуване на бурканчето на Нукс.

# 325
Всяка зима имах проблем със сухи, цепещи се устни. Миналата зима си купих балсама на NUXE в бурканчето и започнах да го слагам по веднъж на ден - всяка вечер, преди лягане. Оттогава нямам абсолютно никакъв проблем.

Що се отнася до червилата на YSL - и друг път съм писала - в частта с подхранването не се справят особено добре. Не забелязвам да подчертават дефектите на устните - грижа се за тях с балсама, но ако цял ден съм била с някое от червилата от тази серия и съм го подновявала неколкократно, вечерта устните ми са осезаемо по-сухи и опънати от обикновено.

# 326
  • Sofia
Отивам днес за бурканчето  Mr. Green  Ще го мисля с какво да го нанасям.
Мерси на всички! Hug

# 327
  • Бургас
{Тони} подкрепям , че след изтриване устните са по сухи, точно това по- горе имах в предвид,

# 328

Точно 13 Pink in Paris имам, а другото, което стои още по-непокривно, някак "пресечено", напукано, е 15 Corail Intuitive.

Но ми действа обнадеждаващо това, че не всички цветове са еднакви. С нетърпение очаквам да ми пристигне Nude in Private, за да видя как ще е.
Аз имам 15Corail Intuitive и 9Nude in Private, първото ми стои така както описваш, а второто не. То /9/ е и точният за мен нюд, искам да си намеря малко по-трайно, но същото червило, идеи?

# 329

Мне, не става  Rolling Eyes Маха донякъде кожичките, но устните не се подхранват, а стоят пак "набраздени". Не знам как да го обясня, но и това не е метода. Най-вероятно ще си поръчам сета на Мари Кай. Той ми се стори доста подходящ, пък дано свърши работа.

Гледа в нета начин за махане на кожичките - на клечка за учи слагаш малко вазелин и търкаш устните. Наистина помага.

Общи условия

Активация на акаунт