MAC & Sephora - 18 тема

• 65 825
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • USA, Steak State
Ако на някой му е интересно, пуснах пост за Нейкед 3, знам, че повечето чакате наши ръчички да го пипнат и покажат.  Peace

БТВ ако някой иска като горепоказаният пауч, имам доста бройки.  Mr. Green Ще подаря. Simple Smile

# 346
  • гр.Добрич
TheBlackWidow, честита ти палитрчика. Разгледах ревюто. Честно казано очаквах да са по-розови цветовете и да има повече мат. Може би трябваше да направиш суочове. Naked 2 ми стои в шкафа точно заради многото блясъци. Мразя да затварям пари в непотребни неща.

# 347
А къде е ревюто? Аз не го виждам, нито тук, нито в блога. Hug

# 348
А къде е ревюто? Аз не го виждам, нито тук, нито в блога. Hug

Ето го:
http://theblackwidowsplace.com/index.php/2013/12/02/urban-decays … yeshadow-palette/

Но и аз бих се радвала на суочове  Peace

# 349
Благодаря много!  bouquet Много е хубава палитрата.

# 350
  • Бургас
Хубава е палитрата  Heart Eyes
Благодаря за ревюто Simple Smile
Момичета чакам ревю на Soleil tan de Chanel  Crazy

# 351
  • Torino,IT

Момичета чакам ревю на Soleil tan de Chanel  Crazy

И аз Peace
Мерси за ревюто   bouquet

# 352
И аз благодаря за ревюто - зарибяващо ми подейства. И да ви питам: колко струва Face&Body в нашия MAC и само 120 мл ли има? Ще се радвам и на отзиви за ФДТ-а  Simple Smile

# 353
  • USA, Steak State
Ще има ъпдейти, това са само първи впечатления.  Peace

# 354
  • София
И аз благодаря за ревюто - зарибяващо ми подейства. И да ви питам: колко струва Face&Body в нашия MAC и само 120 мл ли има? Ще се радвам и на отзиви за ФДТ-а  Simple Smile

Нямам идея колко струва тук. Мисля, че има 50 и 120мл. Аз имам 120 и много, много ми харесва. Доста слабо покривен е, но подлежи на напластяване и изобщо не си личи на кожата. Има много "сочен" завършек и на хората с мазна кожа надали ще се хареса. Иначе трайността му за мен е много, много впечатляваща - каквото и да съм правила през деня, не помръдва докато не го сваля.

# 355
Много е хубав Face and Body. Не е първият ми избор за лицето, но ако съм с дреха с голи крака, задължително го ползвам и наистина не мърда и не цапа. А на лицето...аз съм с комбинирана кожа и го нося или в най-горещите летни дни, когато искам нещо леко (+MSF Natural отгоре, за да не лъщя прекалено), или зимата, когато кожата ми се дехидратира и не ми пречи да имам 'сочния' завършек, който е описала Адри. Леко е покривен, но много добре се съчетава с други продукти на MAC, така че може да се направи доста естествен грим, като се комбинира с коректор, където трябва повече покритие. А върху него кремообразните ружове стоят уникално красиво  Peace

# 356
  • в 1001-та нощ
Dior Christmas eve in Versailles

# 357
  • Torino,IT
И аз сега го получих на мейла клипчето, не е лошо.
Момичета да ви попитам Rouge allure velvet червилата много ли матово седят на устните.
Харесала съм си номер 33 нюд бежово, но не съм ги тествала.

# 358
Да матови са, мат серията. Peace

# 359
Линдита, майка ми го има този номер и точно днес го пробвах при нея, не стои много матово.

Общи условия

Активация на акаунт