MAC & Sephora - 18 тема

• 65 810
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Аз имам мостри на 4 от матовите - не стоят много матово, правилно е казала Алиена. При мен не са и много трайни, да не кажа хич. Римелските (Кейт) са по-добри. Peace

# 361
За другите изобщо незнам, но точно това днес го носих, даже мисля да си го взема за Коледа. Прилича ми на 9 от шайн серията на ИСЛ, то ми е любимо в момента,  но е по-хубаво от него.

# 362
  • Torino,IT
И аз имам nude in private 9 на ИСЛ но не е много трайно. Алиена, а като трайност как е на шанел? Доближават ли се като цветове твоето и това на майка ти? Кое ти харесва повече?

# 363
Много ги обичам на ИСЛ Волюпт Шайн червилата Heart Eyes При мен са пигментирани, дълготрайни и ухаят страхотно. А гилзата е....
Имам ето тази мостра с 4 червила от подновената серия на Диор. Grege 1947 е доста популярно в момента. Хубав нюд е, но аз не съм фен на подобен нюанс червила. Иначе са много хидратиращи червилата. Имам от тази нова серия, но в съвсем различен нюанс.

# 364
  • Бургас
37, 38 са ми любими от Rouge allure mat velvet , според при тях идеята да не са идеален мат, точно velvet Peace и при мен не са супер трайни колко rouge allure само и леко ми изсушават устните
169 GREGE 1947 не е лош нюд, но при мен не е нещо особено, но 999 ох страхотно червено. Самите червила са по - мазнички от преди

# 365
Аз тъкмо обмислях покупката на червила на Диор и си бях харесала Grege и 999 и като ви чета само се навивам още повече  Crazy

# 366
Само да отбележа, че точно Grege при мен не беше много трайно, в сравнение с другите 3 цвята, както и моето, което имам.
Ако можеш да си намериш мостра или да го пробваш преди да го купиш, за да не останеш разочарована накрая Hug

# 367
  • София
Аз имам само едно Rouge Allure Velvet и не бих казала, че е пълен мат. По-скоро е като Satin финиша на МАС.

# 368
  • София
Точно кадифен завършек имат velvet matte- не грозен, "плосък" мат, а супер красиво матово, без влажния блясък. Сигурно и от цвят до цвят има разлика.
Инаме са несравними за мен с Кейт Мос серията.. Peace

Получих неочакван подарък палитра сенки Шанел- Seduction. Харесва ми много Heart Eyes

# 369
  • в 1001-та нощ
Стана ми интересно вече  Blush

# 370
Линдита, ще ти ги снимам двете заедно и ще кача снимка. За трайността не мога да съм категорична, но това си е плътно червило и трябва да е по-трайно.

# 371
Аз имам две от велвет сепията на Шанел и са ми едни от любимите.

L'eclatante

L'impatiente

За светлото ми е много тъжно, защото ми се счупи лятото, носих го в чантата и явно се е било поразмекнало от жегите. Сега само с четка мога да си го слагам. Даже и се чудех дали да не и го купя пак, докато още се намира, толкова ми харесва. При мен е доста по-издръжливо, отколкото очаквах. Интересното е, че има един 30-мин. период точно след като го сложа, през който при поизсушава устните, но ако го преодолея и не си ги облизвам и т.н. след това става така, все едно нямам червило и издържа часове.
Тъмното е второто най-дълготрайно червило, което имам. Много приятно за носене и не ми изсушава изобщо. Също ми е много любимо, особено зимата. А и що зор видях да е сдобия с него!
Но и двете, както и другите са писали, не са истински мат. Точно кадифен завършек имат, който няма много общо с мата на МАС примерно.

# 372
Имам всякакви марки червила (без Герлен) и нямам никакъв проблем с носенето на YSL. Неслучайно са толкова харесвани (изключвам форума)- имам 4 в различни гами и усещам устните си защитени с тях.
Нощем обаче съм с Nuxe и аз  Heart Eyes
Коко Шайн на мен ми поддържат устните добре, но ме изнервят тотално с тази трайност от 30 мин.-1 час. Иначе препоръчвам Dior Addict Simple Smile

Но да споделя за голямата си любов в червилата може би, която открих миналата седмица: ROUGE ALLURE VELVET LUMINOUS MATTE Купих цвят 37 l'exuberante.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И опаковката е мечта!

Ох, влюбих се в този цвят, гледах и ревютата в нета. Илли, как е като цвят на твоите устни? Много ли е розово и подходящо ли е за зимата? Hug

# 373
 Палитрите на МАС с по колко отделения има? 2, 4, 10 и 15 ли? На какви цени празни?

# 374
Тази красота на Smashbox дали ще се появи в тукашната Сефора?  newsm78 Или поне английската ...

Общи условия

Активация на акаунт