MAC & Sephora - 18 тема

• 65 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Ел, изчаквай повече време да попие Porefessional-а преди да сложиш фдт. Поне 5-10 мин.
Аз иначе много го харесвам, блърва много добре, икономичен е и дори е матирал при мен когато кожата ми беше доста мазна.  Peace

# 436
  • София
Хайде малко весело! Момичета, гледали ли сте това:
http://vitaminl.tv/video/831

Laughing Laughing Припознах се в първата претендентка, когато закъснявам сутрин...

Напоследък се заглеждам в палитрите на Диор . До сега никога не съм ги ползвала, как са като трайност, лесно ли се блендират?

# 437
Куражче, много са хубави, много. Имам над 10 и всичките ги ползвам много усърдно. Блендват се, но почти винаги има леко разпрашване. Иначе са много наситени и са от по- мекия тип. Пробвай непременно! Hug  bouquet

# 438
За петиците говориш нали?
Това са най добрите сенки за мен. Имам 6 палитри. Много лесно се преливат, не се ронят.

# 439
  • София
Да , за петиците говоря. Благодаря!  Hug

А, каква е разликата между трите вида? До сега в магазините не съм им обръщала внимание (че има различни ). Thinking

П.п Аз всъщност съм хвърлила око на една от есенната колекция (в зелно-кафявата гама).

# 440
За петиците говориш нали?
Това са най добрите сенки за мен. Имам 6 палитри. Много лесно се преливат, не се ронят.
Да за петиците. Страшни са! И Лоран са хубави, и Шанел 4-ките са супер хубави, но Диор са просто убиец при цветовете, разнообразието и съчетанията.
Куражче, аз имам другата лилавата от есенната колекция и съм супер доволна. Познавам и тази и мога да кажа само хубави неща и за нея! Пробвай и съм сигурна, че ще ти допадне. Много е пигментирана.

# 441
Последните са с база, очна линия и 3 цвята сенки, аз имам такава и си я харесвам  Heart Eyes

# 442
  • София
Благодаря ви, много! Още утре отивам за проба! Hug
Ако не се харесам с зелената , лилавата ме устройва идеално!  Grinning

# 443
  • Torino,IT
Последните са с база, очна линия и 3 цвята сенки, аз имам такава и си я харесвам  Heart Eyes

И аз бях много доволна от този тип. Но я изхвърлих защото беше купувана 2010 г. въпреки че бях изчерпала само базата и.половината очна линия.
Всъщност вие колко.време си държите сенките?

# 444
  • София

Може ли линк, нещо не мога да се ориентирам в сайта на Диор.  Blush

# 445
  • Бургас
Всъщност вие колко.време си държите сенките?
Не ги изхвърлям, заминават при приятелки с малки възможности, а високият клас остават за колекция.
Двойките на Диор също са готини, аз си ги обичам.

# 446
Лифт серията Куражче!

# 447
Лифт серията Куражче!
Да, точно те Grinning

# 448
  • Бургас
Пролетната колекция на Too Faced, за повече справки при Карен
http://www.makeupandbeautyblog.com/cosmetics/too-faced-haute-cho … -2014-collection/

# 449
  • Бургас
 Цветовете в шоколадовата палитра не мога да кажа дали ми харесват, ноо дизайна на палитрата е просто жесток  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт