MAC & Sephora - 18 тема

• 65 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Аз лично не успях да се впечатля от конзолата на Бенефит. Ружовете не ми харесаха като пигментация...имаше голямо разнообразие, но нищо не ме грабна. Единствено спиралата they are real!, защото знам, че е много хвалена по блогове и бюти сайтове. Може би и на allure беше печелила наградата, но първо реших да питам тук дали си заслужава. Видях, че в Сефора има продуктите за нокти на Сали Хенсън, но забравих да взема разтвора за кожички в суматохата. Ще се връщам явно.  Grinning

Иначе, вчера беше забавно, имаше много хора, консултантките бяха красиви (особено посипаната в брокат  Mr. Green) и беше приятно, разгледах на воля. Остана ми единствено в уишлиста червило на YSL и приключвам.  Mr. Green

# 286
Видях, че в Сефора има продуктите за нокти на Сали Хенсън, но забравих да взема разтвора за кожички в суматохата. Ще се връщам явно.  Grinning
Какъв е този разтвор, разкажи повече  Hug

# 287
  • Belgium
Аз лично не успях да се впечатля от конзолата на Бенефит. Ружовете не ми харесаха като пигментация...имаше голямо разнообразие, но нищо не ме грабна.

И аз съм така, разгледах внимателно и си взех само коректора за очи Ooh La lift и гел за вежди. Коректора за сега съм го ползвала веднъж и не съм особено впечатлена.

Ние минахме през Сефора към 20.00 часа, преди да отидем на партито на Ева и нямаше почти никой, 5-6 човека максимум.

# 288
Видях, че в Сефора има продуктите за нокти на Сали Хенсън, но забравих да взема разтвора за кожички в суматохата. Ще се връщам явно.  Grinning
Какъв е този разтвор, разкажи повече  Hug
Ето това представлява - http://image.ceneo.pl/data/products/8818443/i-sally-hansen-insta … -remover-3021.jpg

Като цяло, улеснява процеса по отлепянето на кожичките от нокътя, за да могат да се избутат и евентуално изрежат (както аз правя). Пак ми е направило впечатление, че е доста хвален продукт по блогове и мисля да го пробвам. Цената беше 16 лв.  Hug

# 289
В момента и аз това средство на Сали Хенсън ползвам за кожичките, доволна съм, удобно е за ползване.

Лу, каква беше цената на коректора? Аз забравих да го потърся и да го тествам. Гледах го във видео, където мацката го препоръчва като един вид подложка, основа преди коректора. Доколкото помня, е силиконест... Ще потърся клипчето.

Намерих: http://youtu.be/13NPjg89IC0

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 23:41 от Ниана

# 290
they are real! я имам и въобще не ми харесва - все едно въобще нямам спирала на миглите, с онази жълтата на Мейбълин постигам къде къде по-добър ефект върху миглите си.
Ружове на Бенефит имам два - Коралиста - слабо пигментиран, не ми харесва и не бих го купила втори път. Имам и този новия Доста по-пигментиран и ми харесва, случвало ми се е и да прекаля с количеството и да се налага да поизтривам малко след това.

Аз днес влязох набързо в Сефора, взех си картата и забравих за новия щанд, въобще не погледнах.
Има ли комплекти на Бенефит?
От единичните продукти ме интересува само коректора Erase Paste. Знаете ли дали го има и на каква цена?
Всъщност и гланцовете ми харесват, имам само Коралиста, но бих пробвала и друг.

# 291
Това има ли го в тукашния МАС и някой пробвал ли го е? Отзиви?

# 292
Епона, аз го имам. Силно матиращ праймър, ползва се само в Т зоната и има леко запълващ порите ефект.  Peace

# 293
  • Бургас
Пет продукта на Dior, които трябва да имаме според Темпталиа. С какво ще допълним, аз слагам Diorskin Airflash Spray Foundation, но пък точно за техните кремообразни сенки не съм съгласна.
http://www.temptalia.com/5-dior-beauty-must-haves

# 294
Въобще даже не съм съгласна с кремообразните сенки. Как може да няма палитрите 5-ци обаче? Ружовете на Диор също са добри, а лаковете за мен са най-добрите от високия клас. Много по-хубави от лаковете на Шанел. Също така смятам че четките за грим на Диор са на страхотно високо ниво. Много повече ми харесват от четките на Мас.

# 295
  • София
Купих си бурканче сенки Диор cosmos и нещо не ми се получи снощи. цвета на клепача стои светъл, а не това тъмно, което искам.  При вас  цветовете  като в бурканчето ли са? Сякаш съм по-доволна от Шанел... По-лесно се работи с тях.

# 296
they are real! я имам и въобще не ми харесва - все едно въобще нямам спирала на миглите, с онази жълтата на Мейбълин постигам къде къде по-добър ефект върху миглите си.

И аз не харесах особено They are real - в смисъл допадна ми, но не е една от най-добрите, които съм използвала.
Но пък чак да нямам нищо на миглите си  newsm78
Напротив, удължава и подчертава чудесно, но не придава обем.
Сравнявам я с една от спиралите на Шанел - любима на майка ми, която аз пробвах и не ми хареса особено. Не си спомням името й...
Но пък майка ми изобщо не хареса моята топ-спирала  Le Volume de Chanel - много й натрупвала. Така че явно е въпрос на мигли и търсен ефект.

They are real ще се хареса на тези, които търсят дължина и подчертаване, но не и на тези, които търсят обем и драматизъм.

# 297
  • в 1001-та нощ
За своя MUST HAVE на DIOR мога да посоча:

1. Максимайзера за мигли
2. Една конкретна моно wet&dry  сянка- специфичен цвят и текстура  Peace

# 298
  • Belgium
В момента и аз това средство на Сали Хенсън ползвам за кожичките, доволна съм, удобно е за ползване.

Лу, каква беше цената на коректора? Аз забравих да го потърся и да го тествам. Гледах го във видео, където мацката го препоръчва като един вид подложка, основа преди коректора. Доколкото помня, е силиконест... Ще потърся клипчето.

Намерих: http://youtu.be/13NPjg89IC0

Ниана редовната цена е 46 лв, аз го взех с намалението. Четох че се използва самостоятелно (ако трябва да мажа и друг коректор отгоре не бих го взела), за оптимален ефект се държи в хладилника. Леко розовее, за да тушира тъмните кръгове под очите.

П.П. Момичета тази ВИП карта на Сефора какво дава - отстъпки, специални предложения или нещо друго? Взех я и моята, но така и не разпитах консултантката какви бонуси носи.

# 299
Ух, аз тази нощ само Naked 3 сънувах, ей така ни в клин, ни в ръкав!  Twisted Evil А реално дори не знам дали тя е тази, която ми харесва най-много.

А като съм на нюд вълна... нали преди време си бях харесала едно на МАС от една блогърка, та сега пак разглеждах. И се чудя кое да си взема. Искам да е светло нюд...

Myth

Creme d'Nude

Lux Naturale

Runway Hit

Sensual Silk

Sable Smoke

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 16:13 от Епона

Общи условия

Активация на акаунт