MAC & Sephora - 18 тема

• 65 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Torino,IT
Линдита, ще ти ги снимам двете заедно и ще кача снимка. За трайността не мога да съм категорична, но това си е плътно червило и трябва да е по-трайно.

Мерси,ще чакам  bouquet

# 376
Някой ползвал ли е стика- фон дьо тен на Шисейдо и да сподели нещо повече за него? Чета страхотни мнения.

# 377
  • Бургас
Да се поправя за Chanel Rouge allure velvet lipstick, трайно е . Сутринта го сложих в 8:30, кафе съм пила , хапвах и той е там и добре изглежда.
А за Dior Rouge понеже бях пробвала предимно  grege не е особено трайно, пробвах и 999 ами хубав червен цвят, но ми пък идват прекалено мазни някак си на първо време.
Бях забравила какъв хубав тен става при смесването на YSL Yves Saint Laurent Dare to Glow Silky Highlighting Veil и ББ крема на Гарниер .  Heart Eyes

# 378
  • София
Някой ползвал ли е стика- фон дьо тен на Шисейдо и да сподели нещо повече за него? Чета страхотни мнения.

Преди доста време го ползвах, може би 3-4 години.Беше ми любим!
Много нежен пудрен завършек,не го усещах изобщо в/у кожата си.Тогава беше доста по-мазна и не лъсвах, не ми се събираше в порите. Скоро се замислих пак да го взема,но се спрях на друг.
Но това е единственият фдт, който съм изхабила до край, до последната прашинка Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 13:20 от Марипоса

# 379
Благодаря ти, ще отида да го видя. Hug  bouquet

# 380
  • София
Ако ви е интересно - направих подобие  ooooh! на ревю на Lorac Pro Palette - http://www.eatlovemakeup.com/2013/12/lorac-pro-palette.html

# 381
  • София
Ах, че зарибяващо действат тези ревюта на палитри! Elle-même, Lorac Pro Palette изглежда страхотна! Май обаче малко се препокрива с Naked-ите.

Да се похваля: днес ми пристигна така дълго очакваната палитра Naked 2, както и ружът на NARS Orgasm!  Crazy  Blush Нямам думи! I'm in love!  Heart Eyes На живо са още по-хубави! Дано сега вече малко да се кротна, че напоследък пазарувам яко гримове! Не остават пари за парфюми!  Mr. Green

# 382
  • София
Честити  Hug

Scintillia, за мен са различни. Най-вече Лорак бият по качество и по комбиниране с толкова матове. Лично на мен много, ама много ми липсват мат-цветове в Naked палитрите.

Wade  Heart Eyes

# 383
  • в 1001-та нощ
Може би само на мен тази палитра не ми хареса  Blush и може би не толкова - да не ми хареса, но не ме впечатли  Peace На снимки ми въздейства много повече, но на живо - не бих казала  Blush

Bon Bons на Too Faced ми харесва повече  Peace и да - споделям мнението, че в Нейкидите - липсват по-матови сенки  Peace

# 384
Момичета, знаете ли къде се намира още палитрата на Clarins, че ще ходя да я търся и не ми се обикаля много! Благодаря ви предварително!

# 385
  • в 1001-та нощ
Имаше в Дъглас в Сердика, не вярвам да е изкупена, но можеш да провериш по телефона  Peace

# 386
  • София
Честити  Hug

Scintillia, за мен са различни. Най-вече Лорак бият по качество и по комбиниране с толкова матове. Лично на мен много, ама много ми липсват мат-цветове в Naked палитрите.

На мен лично не ми отиват матови сенки, затова съм супер щастлива че повечето в Naked 2 имат малко или много блестящи частици! Обичам всички, което блести - червила, лакове, моливи, сенки!  Heart Eyes

Нали?  Crazy Mr. Green

# 387
  • USA, Steak State
Каква тъпотия съм напарвила и супер много ме е яд!
Поръчала съм Ruby Woo вместо Riri Woo и разбира се сега като влизам да го поръчам пак, вторият е изчерпан.

Цветовете са почти идентични, но ме е яд, че няма да е от Рири колекцията, понеже си взех и молива.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Бтв, каква е разликата между Рири в черна опаквока и Рири в розова?

# 388
  • в 1001-та нощ
Мисля, че първо излезе черното - като лятна колекция, а розовото е към коледната - заедно с другите продукти в нея  Rolling Eyes

# 389
  • USA, Steak State
Аз държа да имам розовото, заради комплекта с молива и се изръсих едно 30 кинта и си го взех.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт