MAC & Sephora - 18 тема

• 65 806
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
Честито  Heart Eyes newsm76 Heart Eyes

# 391
Линдита, ето обещаните снимки на червилата
Chanel Rouge Allure Velvet in 33 La Distinguée
Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine 9 Nude in Private
Скрит текст:

лявото е Шанел, по-светло е от ИСЛ, по-плътно и по-трайно, 2 часа не беше мръднало, но сега обядвах и го изядох Laughing с други думи аз със сигурност ще си го купя съвсем скоро  Wink

# 392
  • Torino,IT
Много мерси за труда  bouquet
Така на снимката ми се струват доста розови,докато реално на моите устни седят по коралово.
Точно днес ходих да пробвам Distinguee но не се сработи с моите устни. След час вече ми се.беше събрало в гънките и устните ми изглеждаха като гъба. Освен това ги чувствах сухи, докато с YSL са ок, но цвета не е траен.
Малко съм разочарована.
Мисля да потърся подобен цвят при стандартните rouge allure. Да не е мат, но днес нямах много време да оглеждам.
Ако имате някаква идея споделете.

# 393
Не са толкова розови, от снимката е, шанелско е по-коралово при мен. В началото усещах устните си сухи, но после не. ИСЛ същото като при теб, усещането на устните ми е супер, но е не трайно.
Сега погледнах цветовете на алюр, има доста нюдове, все ще харесаш нещо  Grinning

# 394
  • USA, Steak State
Вчера получих мастър четките ( 6 и 3) на Мак. Нямах време да ги тествам. Много са мекички на пипане. Днес ще пробвам 6-цата с фон дьо тен и скинфиниш и ще дам отзиви. След седмица ще пусна и публикация след като имам впечатления. Но определено си заслужават инвестицията.

# 395
Аз с едно въпросче към феновете на МАС:  кои са ви топ най-любими и must-have сенки от редовната линия? Любопитно ми е...  Mr. Green

# 396
  • Бургас
Имам молба, малко не обичайна за мен. Издирвам едно червило на Chanel Rouge Allure , цвета е 124 AMBIGUE  Praynig , ако някой го види в София по магазините нека да ми пише, в Бургас е свършило оказа се че било май лимитка от MOIRÉ колекцията . Много го харесвам.

# 397
  • София
Аз с едно въпросче към феновете на МАС:  кои са ви топ най-любими и must-have сенки от редовната линия? Любопитно ми е...  Mr. Green

На мен пигментите са много по-любими от сенките, след това няколко лимитирани единични сенки и чак след това редовните.

От редовните patina и nylon. Редовните нещо ги недолюбвам, предпочитам сенките на Urban Decay.

# 398

Orb, Satin Taupe, Mystery  Peace

# 399
  • София

Nylon, satin taupe, parfait amour, paradisco, beauty marked... на първо четене и по спомени, че палитрите не са ми пред очите! Wink

# 400
  • София
Patina  Heart Eyes
Много харесвам и Humid ,  (за "стопляне" при преливка)- Cranberry.

# 401
Каква е разликата между тези две червила на Диор

И двете се казват ROUGE DIOR само гилзите са различни.
Гледам ги във feelunique.

# 402
Каква е разликата между тези две червила на Диор

И двете се казват ROUGE DIOR само гилзите са различни.
Гледам ги във feelunique.
Тази есен Диор подновиха серията. Това в дясно е от старата серия.

# 403
и да - споделям мнението, че в Нейкидите - липсват по-матови сенки  Peace

И мене това не ми харесва и въобще идеята за нейкид не я намирам в нито една палитра Нейкид. Може и сигурно са с хубаво качество, но са си лъскорийки и досега не съм виждала хубав нюд грим с  тях.

# 404
Някой има ли представа в Нейкед 3 дали има цветове с глитъри - много ме дразнят  Close Направо пощурявам като почнат да се сипят навред.

Общи условия

Активация на акаунт