Лидл ::35::

• 69 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Има ли в Лидъл суха сметана? И ако да, къде се намира?
Има суха сметана, близо е до прясното мляко Пилос. На рафтовете с кремовете и ванилиите  Peace

# 31
  • Sofia
Универсалния съд ми се вижда малко скъпичик за лят алуминий Rolling Eyes
Нали, чак да си помислиш дали не е хубаво намален чугунен съд... ех да беше...  Wink

Лабрекс, благодаря за милите думи!  Hug

# 32
  • софия
Не съм много запозната с асортимента на LIDL, та да питам вас - предлаганите продукти на Deluxe нещо ново ли са или са от редовния асортимент? Харесах си много неща, но не съм срещала коментари ...
Не са постоянен асортимент. Пускат ги около празници. Някои се повтарят, други - не.

# 33
Не съм много запозната с асортимента на LIDL, та да питам вас - предлаганите продукти на Deluxe нещо ново ли са или са от редовния асортимент? Харесах си много неща, но не съм срещала коментари ...
Не са постоянен асортимент. Пускат ги около празници. Някои се повтарят, други - не.
  bouquet Ще се възползвам празнично тогава  Laughing

# 34

Всичките им замразени миксове са страхотни, не вярвам този да прави изключение.

# 35
  • Варна
  bouquet за темата

Някой да знае силиконовата подложка дали е по голяма от тази която до скоро имаше или е със същите размери, защото гледам, че е по-скъпа  newsm78

размерите и са 60 на 40, имам я от предна промоция и съм много доволна от нея. Сега е с подарък и точилка, към моята нямаше.

Харесах това:http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-BA90304A-3FC89BB7/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1355, дали е било пускано до сега?
Благодаря за отговора!
Значи е по-голяма, аз имам от предния или по-предния каталог (не си спомням точно), но е 45 х32 см. явно за това и сруваше 8 - 8 и нещо лв. Simple Smile иначе е мн удобна наистина.
Универсалния съд ми се вижда малко скъпичик за лят алуминий Rolling Eyes

colibri точилката се продава отделно.

Аз си взех такава преди около 2 месеца, ако не се лъжа беше 7-8 лева, но моята е със същия размер като тази от каталога - 60х40

# 36
Има ли още от коледните сладки неща?

# 37
  • София
В Изток имаше много коледни бонбони различни видове и календари на касата.
Аз да се оплача,че отидох за плътните чорапогащници,но имаше само 2 броя,малък размер и най-грозната шарка. Crossing Arms

# 38
Ехее изписали сте света!
Аз ще връщам термодънките че на синът ми и на мъжът ми не им харесаха,каза че са тънки и с некачествена подплата!
Иначе за коледни сладки неща поне в нашият магазин има доста,но докато се натутам да взема Адвент календарите и те свършили Crossing Arms
Много ми хареса точилката със формичките и тази подложка,но едва ли ще ме огрее, егати разоряването с тоя Лидъл,а и когато ми е под носа Хептен Crazy
Я дАви питам ,тези на които Лидъл им е близко,забелялзали ли сте във вашия град, да спират уличното им осветление и дори това на рекламите за през ноща newsm78, сега нямаме нощна лампа вече Laughing Mr. Green

# 39
Има ли в Лидъл суха сметана? И ако да, къде се намира?
Има суха сметана, близо е до прясното мляко Пилос. На рафтовете с кремовете и ванилиите  Peace
Благодаря много   bouquet

Има ли още от коледните сладки неща?
И аз видях, че има  Peace Даже взех едни меденки. Лошото е, че до Коледа ще се изяде всичко, което сме взели.

# 40
  • Варна
Купих дънки и аз -момчешки от малко по светлите , защото имаше и в по-тъмен цвят , размер 128
при положение че носи 122 , ами отзад са му плитки , като клекне направо половината гащички навън
така ли стоят и на вашите момченца ?
чудя се утре дали да не сменя със 134 ръст ,дали ще  са по -дълбокички ?
Това че са от по тънките заже ме устроива ,не обичам ония най дебелите вати , но си мисля че така ако ги подръпва отзад ще му е некомфортно на детето !
колко струват едни термо дънки по магазините  ?

# 41
Записвам се в новата тема с добър пазар от днес  Laughing
Взех апрески за сина ми и се надявам да не пропускат.
Взех и две кутии топено сирене, че децата го обожават. Имаше няколко кашона от него. И разни други дребни, ежедневни работи навзех и сметката пак удари близо 70, а уж отидох само за топено сирене и апрески Embarassed

# 42
Записвам се в новата тема с добър пазар от днес  Laughing
Взех апрески за сина ми и се надявам да не пропускат.
Взех и две кутии топено сирене, че децата го обожават. Имаше няколко кашона от него. И разни други дребни, ежедневни работи навзех и сметката пак удари близо 70, а уж отидох само за топено сирене и апрески Embarassed

И аз така  hahaha, а оставих стотина лева. Апреските много ми харесаха, дано са качествени.

# 43
  • На брега на реката
Eeeeeeeeeee срамота, изписали сте тооооооооолкова много! Връщам се да чета Crossing Arms.
Zvanche  smile3525.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт