Лидл ::35::

• 69 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • София
а аз тук #Silly

# 16
Да не изтърва изгодните и вкусни предложения

# 17
 Благодаря за темата   bouquet

Снощи в нашия Лидл имаше намалени изостанали пурички от някоя XXL промоция, изкуших се и взех- въобще не ми харесаха.   Crossing Arms

# 18
  • на Мелмак
И аз да се отчета с дънки-взех два чифта- точно затова , че не са дебели - моето момиче не обича дебели панталони - от тях имаме няколко, дано тези и харесат Crazy
За малчо ще чакам по- малките номера , че и той иска сега по къс ръкав да ходи Laughing

# 19
  • Sofia
А мъжките и дамските ботуши хубави ли са, някой погледнал ли ги е? На картинката се вижда, че са гумени долу, но имат ли подплата вътре, че тази гума ще държи студено Whistling.
Да, имат подплата.

# 20
  • София
  bouquet за темата

Някой да знае силиконовата подложка дали е по голяма от тази която до скоро имаше или е със същите размери, защото гледам, че е по-скъпа  newsm78

# 21
  • Deutschland/HE
  bouquet за темата

Някой да знае силиконовата подложка дали е по голяма от тази която до скоро имаше или е със същите размери, защото гледам, че е по-скъпа  newsm78

размерите и са 60 на 40, имам я от предна промоция и съм много доволна от нея. Сега е с подарък и точилка, към моята нямаше.

Харесах това:http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-BA90304A-3FC89BB7/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1355, дали е било пускано до сега?

# 22
# 23

Сега е с подарък и точилка, към моята нямаше.

Точилката не е подарък, и тя си е на цена 11,99  Peace

# 24
# 25
Има ли в Лидъл суха сметана? И ако да, къде се намира?

# 26
  • на Мелмак

Свекърва ми има и е доволна-става и за фурна и за котлон.

# 27
  • София
  bouquet за темата

размерите и са 60 на 40, имам я от предна промоция и съм много доволна от нея. Сега е с подарък и точилка, към моята нямаше.

Харесах това:http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-BA90304A-3FC89BB7/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1355, дали е било пускано до сега?
Благодаря за отговора!
Значи е по-голяма, аз имам от предния или по-предния каталог (не си спомням точно), но е 45 х32 см. явно за това и сруваше 8 - 8 и нещо лв. Simple Smile иначе е мн удобна наистина.
Универсалния съд ми се вижда малко скъпичик за лят алуминий Rolling Eyes

colibri точилката се продава отделно.

# 28
  • Варна
Чудя се за апреските, до утре ще помисля , а може и ако реша да вземам да са свършили.

# 29
Не съм много запозната с асортимента на LIDL, та да питам вас - предлаганите продукти на Deluxe нещо ново ли са или са от редовния асортимент? Харесах си много неща, но не съм срещала коментари ...

Общи условия

Активация на акаунт