Лидл ::35::

• 69 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Аз да попитам как е куклата на живо и какви функции има? Мисля Дядо Коледа да посети Лидл тия дни и да сръчно да изработят елфите една кукла бебе и една къщичка за рисуване  newsm78
А и пижамките ми харесаха, още доизноснваме една розова и една червена от миналите промоции. И детското зимно бельо, каквото и да значи, че на мен ми прилича на клин и блузка Grinning

Купих си кръглата и продълговатата керамични тави - харесаха ми,  сирена няколко вида и нар.

Някой на скоро питаше за инхалатор - ще има от 15.12, обаче в Пени.

Колко пари ще е в Пени инхалатора? Не е най удачно да го пускат покрай Коледа, че най вероятно ще го пропуснем, а се каня отдавна, ама все пак?

# 721
Вчерашната ми придобивка - душ и етажерка за баня. Добре изглеждат разопаковани Laughing дано се окажат и качествени след поставяне и употребяване!

Да питам за детските зимни панталони, които ще са от четвъртък: Отговарят ли си на размерите, защото май ще ми се наложи да пазарувам дистанционно (ще пращам таткото), та да знам какъв размер да му заръчам.
Искам да взема един панталон на малката (2годишна) за сутрешното препускане до яслата и уикендите при бабите. Принципно е от по-височките и в момента носи клинове и панталони на български производител за ръст 98см. , въпреки, че тя съвсем не е толкова  Grinning Grinning

Не пречи да вземе два размера,след пробата ще върнете единия панталон.
Пак пропуснах патиците ! Не съм и видяла в брошурата да е отразено.

# 722
  • На брега на реката
Инхалатор - 55 лв.

# 723
Аз да попитам как е куклата на живо и какви функции има? Мисля Дядо Коледа да посети Лидл тия дни и да сръчно да изработят елфите една кукла бебе и една къщичка за рисуване  newsm78

Аз куклата я върнах. Функциите са и различните думи или звуци, които произнася като и натиснеш коремчето. За мен е голяма глупост това да се рекламира като функции.

# 724
Що си мислех, че е иноксов пасатор, чак днес забелязах, че не е де  Mr. Green
Моят беше в перфектна кутия  Peace  Ама умирам от яд, да  не е имало иноксови, а мъжо да ми е взел беличък  Confused

# 725
Накрайникът метален ли е ?

# 726
Накрайникът метален ли е ?

Да Peace

# 727
  • София
Онзи ден видях някакви бебешки пюрета в Лидл,- не помня марката. Някоя от вас ползвала ли ги е? Бяха по около левче, но съдейки по съдържанието, май няма много читави
аз взех, че ми трябваха такива бурканчета  Crazy
само нишесте и миризми, аз го изпих, на детето не го дадох.
Laughing Laughing Laughing значи няма да се яде

Това ли са?
Скрит текст:

# 728
# 729
Аз пюретата ги давам на малката, ако нямам други, но тя е почти на година и 5 месеца. Ва вкус не са лоши, а и щом тя ги яде, значи даже са хубави, щото тя не яде каквото и да е.

# 730
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Някой на скоро питаше за инхалатор - ще има от 15.12, обаче в Пени.
Много благодаря сега ще го проуча дали става  Hug

# 731
# 732
  • Viena
Жестока е къщичката,дали я има още ...?

# 733
Днес я видях изкарана пред касите.

# 734
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Корите за лазаня не е необходимо да се варят. Снощи правих лазаня с тях - стана страшна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт