Лидл ::35::

• 69 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • на Мелмак
Аз днес си взех последните две кутии заек- ще е за празниците-точно кой не знам  Laughing
също кафе , зърнени закуски -доволна съм  Grinning
В Изгрев имаше кубчета - интересни ми се видяха , но моите вече са големи за тях и много не им обърнах внимание.
Чудя се за тази къща за оцветяване - че малкият много обича да рисува , но колко ли ще издържи - някой да има впечатления или за тази цена - няма много да я мисля newsm78

# 691
Ние уж отидохме за кубче, но те ги сложили до бебетата и тя като каза "бебе, бебе...". Тръгнахме си с бебе. А то много глупаво ми се вижда и тя не си играе особено с  него. Вече се замислям дали да не го върна.

# 692
  • Щастлива мама на 3 слънца

Не е кой знае какво, аз като го гледах на живо си е по-скоро за украса, отколкото да завиваш понякога примерно, но ти иди да го видш и пипнеш за да си преценеш. Зависи и дали си търсиш нещо за красота или за завиване.
а дебелоо поларено ли е за покривало

Не е дебело, особено там където няма ивички /те са по-дълги косъмчета, и седят релефни, изпъкнали ивиците/ си е супер тънко и не е поларено, а едно такова.. не знам как да го обясня, абе пластмасово  Laughing изкуствено. Не знам дали ме разбра, аз така го обясних че... Grinning
мерси

# 693
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета хубави ли са чорапите, трябват ми дебели топли чорапи

# 694
  • Пловдив
момичета хубави ли са чорапите, трябват ми дебели топли чорапи

Взимала съм от детските 3/4 размер. Бяха ги пуснали преди около 3 седмици и бяха по 2 чифта в комплект. Хубави са, топлят много без да са прекалено дебели. Peace

Заешкото в някаква промоция ли е? Бях го засякла преди няколко седмици в една брошура и реших да взема, но когато го потърсих в магазина беше свършило. В брошура съм виждала и някакво вносно телешко в малки разфасофки, до сега и него не съм засичала.

# 695
  • Пловдив
Да питам в кой Лидл в Пловдив има от миксера и наколенките, че днес на Филипово в новия ги е нямало?

# 696
  • софия

Заешкото в някаква промоция ли е? Бях го засякла преди няколко седмици в една брошура и реших да взема, но когато го потърсих в магазина беше свършило. В брошура съм виждала и някакво вносно телешко в малки разфасофки, до сега и него не съм засичала.
Заешкото от преди няколко седмици беше охладено. Сега има замразено, полуготово ядене. Миналата година бях купувала и не бих повторила.
НО патиците са хубави. Миналата година купувах около 3 пъти. Сега съм взела 1, че нямам място във фризера.

# 697
Спомням си за тези патици какви разисквания имаше ! Laughing
Така и не купих,свършиха докато четях в темата ,но сега ....
Има ли патици в "Лидл" ?

# 698
  • На брега на реката
Има ли патици в "Лидл" ?

Късно четеш  Laughing
Пак свършиха, ама щото бяха миналата седмица. И аз ходих да търся днес, че вчера я готвих и беше супер. Щеше ми се да си взема още поне 1, ама нъцки.
Ще чакам следващо зареждане.

# 699
  • софия
Има ли патици в "Лидл" ?

Късно четеш  Laughing
Пак свършиха, ама щото бяха миналата седмица. И аз ходих да търся днес, че вчера я готвих и беше супер. Щеше ми се да си взема още поне 1, ама нъцки.
Ще чакам следващо зареждане.
Снощи в магазина на Вагона имаше количество Tired

# 700
  • Stuck in a moment
Тази къща за оцветяване и аз и се чудя. Тази вечер ще проверя поне как изглежда в опаковка и какво пише на нея.

# 701
Купих си блендера, супер е  Peace

# 702
и аз го купих, наистина е супер Peace

# 703
  • Варна
Машинката и тримера на Ремингтон дали са хубави? Специално за Лидл ли са произведени?

# 704
  • Пловдив
Аз взех тримера , но е за подърък . Не е правен специално за Лидъл защото модела е ВНТ1000 и го има и в други сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт