Лидл ::35::

• 69 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мерси...
Да си призная мен ме притесняват най- много двете ми леви ръце....да не я счупя че вече трети голям гювеч чупя
Ама отдавна се каня.....и още утре ще миня да ги видя....и ако ме устройва като размер вероятно ще я взема....все пак са осем лева Hug
А в миялна мие ли се хубаво като иенските

# 676
Имам и от малките, но не знам за какво да ги ползвам.

За крем карамел,мъфини,кремове. Основно-десерти

# 677
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...А относно детските ски папталони....

Много съм доволна,вече ги пробвахме...нито се скъсаха,нито пропуснаха цял ден търкаляне в снега,само че взех по-големите,че му бяха теснички на дупето.....но ги натъпках в апреските и готово Peace
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-262B790E-1FB76DB6/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1718

купих Simple Smile и от термо бельото имаме вече, 
май взех последното черно момчешко от нашия размер, а момичешки черни имаше повече, та се чудя каква е разликата?

# 678
И аз купих един пасатор за подарък сутринта.  Simple Smile

# 679
  • София
...А относно детските ски папталони....

Много съм доволна,вече ги пробвахме...нито се скъсаха,нито пропуснаха цял ден търкаляне в снега,само че взех по-големите,че му бяха теснички на дупето.....но ги натъпках в апреските и готово Peace
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-262B790E-1FB76DB6/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1718

купих Simple Smile и от термо бельото имаме вече, 
май взех последното черно момчешко от нашия размер, а момичешки черни имаше повече, та се чудя каква е разликата?

Би следвало кройката да е разликата, все пак момчетата трябва да имат място за атрибутите Wink

За грейките, много ясно, че за 1 обличане няма да се скъсат Simple Smile Мен ме дразнят, че се прокъсват по ръба отдолу и не  стават да карам втори сезон с тях, както с други по-качествени...
И наистина в дълбок сняг, след няколко часова игра се е прибирал с мокро дупе, но и той много се въргаля в снега.

# 680
Някой взе ли интерактивния пъзел за под? Интересува ме от какъв материал е и какво е действието му?

# 681
И аз да се похваля - оборудвах детето за ски сезона (и за зимата де) от Лидл..
Най се радва, че е много леко якето. Успяхме да вземем и ръкавици .. с две думи
"дръж се борче идва скиорче" Mr. Green

Взех му и от полара на 12 лв, доста е плътен и детето го хареса защото е с кройка за слаботелесни като него  Heart Eyes

# 682
Джобните грейки как ги разтопявате? Аз ги държах във вряла вода /не на котлона/, но имаше твърди бучки. Като изстина обаче пак се втвърди... Дали са дефектни или аз не го правя както трябва?

# 683
Съвсем скоро писаха за грейките... последно някой каза, че я е свари и е ОК

# 684
Аз ви се оплаках ,че не ги разтапям,но мъжа ми ги вари по-дълго време на слаб котлон, напълно да се разтопи и така става. Сега са наред.

# 685
  • Пловдив
Здравейте! Имам въпрос към ползващите миксера на Сълвър Крест. Купих такъв миксер преди няколко дни. Изчетох описанието, в което пишеше, че пасаторът се монтира при вече сложени бъркалки и в положение на ключа за пасатор, като се ползва постоянно натиснат само Турбо-бутона. Много ми беше странно за тези бъркалки. При мен пасаторът се монтира свободно и без тях и ...не работи с въпросния Турбо-бутон, а с останалите степени, които са за миксер, като за целта ключа не е в положение Пасатор. Интересувам се как е при другите, които ползват такъв миксер, за да преценя дали да се занимавам с връщане на стоката. Предварително благодаря на всички, които ще откликнат!

# 686
Като работи добре,какъв е проблема не разбрах.Турбо бутона натоварва мотора намакс и не е чак толкова нужен.Но пък моят работи само с турбо бутона и това е е толкова удобно ,защото трябва постоянно да се натиска./Миксерът ми е купуван преди 3г./
 Вече има кокосови стърготини -200г за 1,99лв./Не съм купувала от предишните и не знам дали са същите,но ми се струва изгодно./

# 687
Аз само един път май ползвах пасатора.  Сложих го без да слагам бъркалките. То иначе как ще пасираш, пък и бъркалките да ти стърчат  newsm78 Shocked Не че съм чела и упътването подробно де . Но мисля, че "ключа" беше на пасатор.

# 688
  • Пловдив

На мен също ми беше много странно това описание в упътването, но е факт, че го има. Явно нещо при свързването е объркано в моя миксер ,защото не работи на съответния бутон за пасатор. Благодаря за отговорите!

# 689
  • София
Някой има ли отзиви да тези подправки за кафе от серията Deluxe? Пускали ли са ги преди?
Интересни ми изглеждат, колебая се кой вид да взема.....
Същото питане имам и да сосовете ( тях ще си ги взема най- вече заради бурканчетата).

Общи условия

Активация на акаунт