Лидл ::35::

• 69 542
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Е той не е ли същия? Аз поне не веждам разлика  newsm78
Този в ЛИДЛ за цената си е добър,но Горението е малко по-висок клас и смятам че си струва парите.
 Правя сравнение мужду стария си миксер Браун и този от ЛИДЛ,втория върши работа ,но Брауна сравнение с него си беше идеален.

# 661
  • София
Много му се чудя на тоя пасатор newsm78 цената му е перфектна предвид, че повечето такива пасатори на други марки са от 100лв. нагоре, нооо то пък прекалено евтино е вече съмнително. Гледам че с Горение го сравнявате, но пък разликата в цената си е дооста голяма, то почти три пъти по-скъпо излиза  Shocked.

# 662
За тази цена е добър ,а и някои марки са незаслужено по-скъпи/имам блендер на Филипс и е по-некачествен от Силвър крест -но го сравнявам с миксера си/не успях да си взема пролетта чопър от Лидл -ядосах се и си взех от съседният ТЕХНОМАРКЕТ -като се има впредвид марката очаквах нещо по-добро/произведен е в Китай/

# 663
Привет.
Някой може ли да сподели мнение за електрическата грейка за крака?
Искам да купя на родителите си нещо и се чудех за масажор, но като тази грейка се замислих.

# 664
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-451DF657-C0D8DD78/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1626

хубаво ли е това ?

# 665
  • Пловдив
Тигана от 16,99лв НЕ го препоръчвам. Имам го отпреди 1 година и вече лепи. Първите няколко месеца беше добре но след това започна да лепи и дъното стана неравно.

# 666

Зависи, на мен не ми хареса, но погледни го на живо, ако имаш възможност, може пък на тебе да ти допадне. Peace

# 667
  • София

Не е кой знае какво, аз като го гледах на живо си е по-скоро за украса, отколкото да завиваш понякога примерно, но ти иди да го видш и пипнеш за да си преценеш. Зависи и дали си търсиш нещо за красота или за завиване.

# 668
  • Щастлива мама на 3 слънца

Не е кой знае какво, аз като го гледах на живо си е по-скоро за украса, отколкото да завиваш понякога примерно, но ти иди да го видш и пипнеш за да си преценеш. Зависи и дали си търсиш нещо за красота или за завиване.
а дебелоо поларено ли е за покривало

# 669
Много изкуствено ми се видя,само две възглавници бяха останали преди няколко дена. Лично на мен не ми допадна.Смятам,че ще се наелектризира постоянно.

# 670
  • София
И аз имам пасатора 3 в 1.Доволна съм.А за нагласянето явно е до свикване,В началото ми беше малко сложно само с капака на чопъра, но сега вече ми е много лесно.А и го ползвам през ден два.

# 671
  • София

а дебелоо поларено ли е за покривало

Не е дебело, особено там където няма ивички /те са по-дълги косъмчета, и седят релефни, изпъкнали ивиците/ си е супер тънко и не е поларено, а едно такова.. не знам как да го обясня, абе пластмасово  Laughing изкуствено. Не знам дали ме разбра, аз така го обясних че... Grinning

# 672
Силоново Grinning

# 673
  • София
А за керамичните съдове какво мислите
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-655E32E7-AF3B77DA/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1758
Харесала съм си правоъгълната....,дали някой е купумал,ако са пускали
А относно детските ски папталони....

Много съм доволна,вече ги пробвахме...нито се скъсаха,нито пропуснаха цял ден търкаляне в снега,само че взех по-големите,че му бяха теснички на дупето.....но ги натъпках в апреските и готово Peace
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-262B790E-1FB76DB6/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1718

# 674
  • софия
А за керамичните съдове какво мислите
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-655E32E7-AF3B77DA/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1758
Харесала съм си правоъгълната....,дали някой е купумал,ако са пускали

Аз. Кръгли и овални. Какво да мисля? Добри са за печене. Правя запеканки в тях. Имам и от малките, но не знам за какво да ги ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт