Лидл ::35::

• 69 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
 Rolling Eyes Били свършили коледните календари
Купих си кокосов крем и тофи  Heart Eyes

# 481
В два магазина ходих днес и в двата нямаше от дървените влакчета   Crossing Arms А ги чакам от две седмици да ги пуснат,за да купя на детето.Някой от Бургас да ги е видял в някой магазин?Имаше от другият вид-път с автобус и колички,но влакчета -няма  Sad

# 482
Хубавото какао (май беше Кастело), което изчезна преди време, дали се появи пак? Или да си търся от друг магазин?

# 483
  • София
Днес гледах половинки почистен шаран, без глава и опашка. Дали ще стане за пържене?
Иначе ако направя пълнен ще си го ям сама.

# 484
Здравейте - аз имам питане за Сьомгата в тесто, пускана ли е преди и дали е хубава на вкус?  http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-3EC1C473-FE2BB723/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1669 . Аз съм купувала от филето Сьомга с подправки и билки и не ми хареса единствено заради дебелия слой подправки, вкуса на рибата се губеше тотално.
Интересуват ме и отзиви за тези сиропи за кафе http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-3EC1C473-FE2BB723/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1691

# 485
  • София
Оф във нашия нямаше нито едни дънки...не знам дали ще се разкарвам специално до друг, но ви благодаря

В Лидъл в Надежда имаше термо дънки за момчета, за момичета не видях.

Аз ходих за детското шампанско, което според брошурата днес трябваше да е налично, но една нацупена служителка ми каза, че ще има в четвъртък, не им били доставили Rolling Eyes

Понакупихме някои неща и за утеха бутилка Божоле и крем ликьора.

# 486
  • София
Аз чакам да видя ски якето и ски панталона за момчета, че не уцелих размера от онлайн покупка. Риба дали ще има в четвъртък?  newsm78

# 487
Според мен книжката не е подходяща за деца под 3 години.
Книжката е дават над 3 г,но може все пак и на 2 г да играе с такава книжка.Все пак на почти всички играчки винаги дават над 3,то дори и шоколадовите яйца са така заради частици и т.н.  Peace
Имам това с ванилията и ми харесва.Добавям си го и към мляко,дори и някои сладкиши! PeaceГъст сладък ванилов сироп е  Peace
Хубавото какао (май беше Кастело), което изчезна преди време, дали се появи пак? Или да си търся от друг магазин?
Ако е едно в кутия,отдавна го няма! Peace
В два магазина ходих днес и в двата нямаше от дървените влакчета   Crossing Arms А ги чакам от две седмици да ги пуснат,за да купя на детето.Някой от Бургас да ги е видял в някой магазин?Имаше от другият вид-път с автобус и колички,но влакчета -няма  Sad
Свършили са бързо,защото доставките са били малки!Затова все пак може да провериш на тази клиентската линия и да си поръчаш! Peace
Здравейте Simple Smile
Знаете ли дали скоро ще пуснат пак инхалатори? Тук в Русе изобщо нямаше Sad
Инхалатори няма изобщо,нямат и на склад!Проверявали сме на клиентската линия! Peace
Момичета,чета че много неща примерно които търсите ги няма или няма номер и т.н. Звънете на тази линия,те са за това да ви намират,ако има и да ви ги доставят,където ви е удобно.Хем няма да се главоболите да обикаляте и да търсите! Hug
Риба ще има от четвъртък-шаран,филе от сьомга,ципура,котлет от сом,лаврак и изчистена пъстърва!

# 488
  • Русе
Риба ще има от четвъртък-шаран...
Е, нали шарана трябваше да от вчера newsm78

# 489
Да,има шаран от вчера,но гледам пост дали ще има риба в четвъртък и изброявам видовете,които ще има!Сега има само шаран цял и половинки! Peace

# 490
Взехме вчера влакче и дървени купче !Страхотни са!

# 491
Тъкмо влизам да питам някой изобщо дореди ли се до това влакче.В Бургас явно никъде го няма и по телефона ми казват,че и в другите градове го няма.

# 492
На мен лично много ми харесва и вагончетата са от хубава пластмаса! Вчера сутринта го взехме от Софийски магазин.

# 493
А инхалаторите кога са били във брошурата ?

# 494
А инхалаторите кога са били във брошурата ?

Преди около два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт