Всичко за 175 ОДЗ

• 26 742
  • 148
  •   1
Отговори
# 15
Без кола-много трудно. С 88 или 120 до Зоопарка и ходене.

# 16
То с ходене, добре, но няма къде да се ходи. Там да тръгне човеш пеш си е чисто самоубийство, а пък с дете ....

# 17
Дъщеря ми е набор 2013 и ще кандидатстваме тази година там за ясла първа група. От към транспорт положението въобще не е добре. Само автобус 76 и 102 минават по Симеоновско шосе и са сравнително близо, но пак си е доста ходене. Може с автобус до другия вход на зоопарка и там през зоопарка да се минава пеша, защото по улицата няма тротоари. Има карта за зоопарка, мисля че е 50 лв на година, и  с нея може да се минава спокойно всяка сутрин и вечер. Ние живеем на около 100 м от градината и ще ми е много удобно ако ни приемат, въпреки че вече има деца преди нас повече от максималната бройка.

# 18
Здравейте,

днес звънях и ми казаха, че евентуално началото на Май месец, но не били сигурни  #Crazy

# 19
  • София
Здравейте,

днес звънях и ми казаха, че евентуално началото на Май месец, но не били сигурни  #Crazy

Е, ужас! Много са зле тези! Аз само не мога да разбера защо им трябваше да обявяват местата Септември, големия зор! От както се записахме, в квартала 100 места отвориха, щяхме да сме влезли досега някъде. #2gunfire

# 20
Здравейте,

Е, ужас! Много са зле тези! Аз само не мога да разбера защо им трябваше да обявяват местата Септември, големия зор! От както се записахме, в квартала 100 места отвориха, щяхме да сме влезли досега някъде. #2gunfire

Днес на сайта на район Лозенец им пратих оплакване точно за това, че всички приети сме ощетени, понеже е можело децата ни да бъдат приети в друга градина/ясла. Оплаках се и затова, че никой не казва кога точно ще е готова.

# 21
  • София
Здравейте,

Днес на сайта на район Лозенец им пратих оплакване точно за това, че всички приети сме ощетени, понеже е можело децата ни да бъдат приети в друга градина/ясла. Оплаках се и затова, че никой не казва кога точно ще е готова.

Peace Браво за това! За жалост едва ли ще ги трогнем особено  smile3515

# 22
  • София
Аз като записвах моя син ме накараха да подпиша един документ, с който ме информират че пусковият срок на градината не е известен и съм съгласна с това и няма да предявявам никакви претенции. Вие също би трябвало да сте подписали такова нещо, така че реално няма да ви обърнат особено внимание на жалбата.

# 23
Относно декларацията аз също подписах. Друг е въпроса, че когато записвах моя син казаха, че ще започнат февруари.... Аз не бързам кой знае колко, защото така или иначе и на друго място да бях кандидаствала преди септември няма как да тръгне. И все пак е неприятно това, че никой не поема отговорност да каже какво и кога ще се случва. Ще започнат май и юни ще ги разпускат в сборни групи...Август ще излязат отпуска и то пак си става септември.

# 24
  • София
Е ако наистина от юни направят сборни групи и август излязат отпуска направо ще избеснея. Дано да не стане така, айде августовската им отпуска мога да я преживея ама сборни групи от юни?
То е ясно че в държавните градини са открили комунизма, ама чак пък толкова ще е наглост.

# 25
Е ако наистина от юни направят сборни групи и август излязат отпуска направо ще избеснея. Дано да не стане така, айде августовската им отпуска мога да я преживея ама сборни групи от юни?
То е ясно че в държавните градини са открили комунизма, ама чак пък толкова ще е наглост.

То, това не зависи ли от родителите за сборните групи. Ако голяма част от децата не ходят лятото няма как да не направят сборни. В градината на моя племенник според броя на децата се решава какви и колко големи групи да има.

# 26
  • София
Ами не зная честно казано, нямаме опит с държавните градини, сега сме в частна и тя работи целогодишно.

# 27
Здравейте, днес говорих пак с директорката, оптимистичният й вариант е да започнат май месец. Но, както каза тя, "това е моя оптимистичен срок".

# 28
  • София
Здравейте, днес говорих пак с директорката, оптимистичният й вариант е да започнат май месец. Но, както каза тя, "това е моя оптимистичен срок".

Благодарим за инфото. Сега можем само да се надяваме  Praynig

# 29
Много ми е интересно как директорката дава срокове, след като на мен при записването когато я питах (а бях доста настоятелна, поне долу-горе да ми каже кога ще започне да функционира градината) тя ми казваше "не мога да се ангажирам със срокове, не мога да кажа" и т.н Последно когато говорих с нея по същия начин. Само веднъж когато звънях в общината една жена ми каза че най-вероятно май месец. Но това не беше директорката! После се чух със самата директорка и когато я питах за май месец дали е вярно, нейния отговор беше "съвсем скоро".

Общи условия

Активация на акаунт