Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава да усещаш тоновете в средата?
Каква е Ла Лече Лига и какви теми се обсъждат в нея?
Какво е витамин К и защо се приема след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава да усещаш тоновете в средата?
-
Каква е Ла Лече Лига и какви теми се обсъждат в нея?
-
Какво е витамин К и защо се приема след раждането?
Витамин К се приема след раждането като профилактика за предотвратяване на кървене в неонаталния период. Това е важно, тъй като бебетата имат дефицит на витамин К и могат да изпитат проблеми с кървенето. Препоръчително е да обсъдите това с вашия лекар и да уточните дали се прави в болницата или има алтернативи за прием на витамин К, ако не.
-
Какви са причините за тревожното поведение на мъжа преди раждането на бебето?
-
Какви са препоръките за нанасяне на зехтин или свинска мас върху бебешката кожа?
Много е яко като човек накупи истински необходими неща на добра цена.
Ама който е с кака/батко, така за второ/трето си остава със сърбящи ръце. 
По едно време отивам да гледам едни кукли на един щендер, покрай който минаваше опашката и една майка ми вика "извинете, но и аз съм на опашката". А аз "е добре, ама аз не съм, нали може просто да разгледам ето тази стока тук?"
и да порасне без да съм до нея ми се свива сърцето
Та после ходихме при един възрастен доктор, който само като спомена думата "магнитен резонанс" и тумора на ММ се разгради в нищото на секундата
(Но то бебешки дрехи НЕсладки май почти няма. 
ММ на лекар не стъпва, освен ако не умира /зъболекарят го познава само защото му сложи една пломба на кътник - нищо друго в устата му не е пипано през целия му живот - много му се ядосвам на тия негови зъби, завис-завис/. Но пък иначе само малко като се разболее /настинка, грип/ изпада в черна дупка относно настроението - все го боли глава, все е намръщен, сопва се, като че ли ръка са му отрязали. Абе мамини глезанчовци са това мъжете!
Припомних си защо мразя да пазарувам и си тръгнах, без нищо да купя.

или мога него да си го използвам ..