Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 10

• 50 335
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добър вечер  Simple Smile
Доста е дълго това видео... Надявам се обаче скоро да имам време да го изгледам.

За днес:
Ккал: 1452 (от 1500);
В: 84 гр.;
М: 59 гр.;
Б: 134 гр.
Тренировка - няма, но пък има 16 часа седене на едно място в офиса  Confused

# 706
  • 1st floor
Отчет за днес - 1111 ккал плюс 40 мин кръгова тренировка вечерта  bowuu Ръчичките още ми треперят! Mr. Green

П - 20
М - 29
В - 51

# 707
Да се отчета за днес , че петък и събота бяха буквално МАЗАЛО. Отново бях на изпит и отново всичко се повтори с хапването, позволих си да хапна повече за да съм адекватна,но пък за 48 часа 7 са прекарани в сън, останалите часове бяха много активни Mr. Green
За днес: 860 кк и час и половина преход в гората

# 708
  • София
Отчета ми за вчера:
Ккал: 1465 (от 1500);
В: 102 гр.;
М: 60 гр.;
Б: 126 гр.
Тренировка - няма.

# 709
Добро утро Simple Smile

Толкова сте изписали, че трябва един ден да си отделя за четене:)

За сега само да кажа, че формулата е следната:
Спазване на режима + събота и неделя не се оливам = - 800 Simple Smile))

Много се гордея:)

Хубав, слънчев и спокоен ден:)

# 710
  • 1st floor
За днес - много търчане в работата, цял ден май си изкарах на крак , калориите - 1169 с мнооооооооооого въглехидрати!

# 711
  • София
За днес:
Ккал: 1486 (от 1500);
В: 114 гр.;
М: 58 гр.;
Б: 127 гр.
Тренировка - пак няма  Sad  Надявам се, че утре ще стигна до фитнеса най-накрая  Praynig
Направо съм като изцедено лимонче - тази година приключването ми взе силичките. Д-то ме боли от седене пред монитора вече...

# 712
привет  Hug
месеца свърши, не изпълних заплануваното сваляне, но се разделих с 2кг , пак е нещо  Peace
събота - 1580калории; неделя - 2150калории  Rolling Eyes шоколад, курабиики, гризини ... лоша работа като ме избие на готвене ...  Embarassed  + изтупах велото от праха  Sunglasses
понеделник - 1150калории, започвам да влизам в ритъм  Mr. Green

# 713
Здравейте! Мерих се след голямото ядене петък и събота и..... не съм качила нито грам, дори съм отслабнала,не знам на какво се дължи. Дали пък верно стреса и движението са били страшно много и всичко се е стопило, не знам но се успокойх че след  няколкото хиляди калории все още съм 59 кг/182 см. За вчера  1200 кк. Хубав ден момичета Simple Smile

# 714
  • 1st floor
Отечет 1718:
п-34
м-14
в-52

...и една половинчасова кардио тренировка!  Grinning

# 715
  • София
За днес:
Ккал: 1659 (от 1650);
В: 170 гр.;
М: 46 гр.;
Б: 141 гр.
Тренировка - горе-долу добра, като се има предвид, че от многочасовото седене в една поза тези дни съм доста схваната. Е, пораздвижих се де  Simple Smile

# 716
Добро утро момичета, поздравления към тези които са се похвалили със отрицателни стойности и успех на останалите Heart Eyes
За вчера 1300кк  
Още се чудя защо не съм качила нито грам от последните два дни преяждане.Стигнах до абсурдната теория че канелата която приемам всяка вечер по около една чаена лъжица преди лягане са ме спасили някак си, не знам  #Crazy Thinking Хубав ден   bouquet

# 717
  • София
Дали е от канелата не знам, но нали казваш, че последните дни са ти били доста активни - по-скоро е оттам. Знаеш, че на различните хора стреса се отразява по различен начин на метаболизма - при някои се ускорява, а при други се забавя.
Каквато и да е причината, важното е, че си минала между капките  Wink

Аз също тази сутрин се мерих - 51.3 кг. и чак не мога още да повярвам... Малко ми е странно, дали е реално, дали кантара не си прави закъсняла първоаприлска шега с мен... Може би, понеже не бях тренирала повече дни от обикновено, мускулите ми са поспаднали малко... Знам ли... Ще видя тези дни как ще ми се движат мерките и евентуално ще помисля дори да вдигна малко калориите или да си направя програма за покачване на мускулна маса, че мъжа ми взе да протестира, че много съм била измършавяла  Mr. Green

# 718
Аз напоследък трудно броя калории, че съм постоянно в движение. Смятам на ум, имам мааалки -, но и на това се радвам, като се има в предвид, че успявам да стигна до залата веднъж на седмица ooooh! От понеделник съм по-сериозно с вас.

# 719
Тяря, вярно, нали мина  Mr. Green без жертви.
 За днес, активен ден 1500 кк, чисти калории са без сладки неща, мазнини, дори и растителни, само леки супички, пълнозърнест хляб, зеленчуци и кафе...  
Боже, коооолкоооо мнооооооооого обичам хляб, и то от този със разните му семки и т.н  Mr. Green , Защоооо ??????  Sick #Cussing out

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 10:19 от MiraBallen

Общи условия

Активация на акаунт