А какво е твоето извинение?

• 43 331
  • 886
  •   1
Отговори
# 510
Според мен е много дразнещо посланието ѝ-ако беше примерно "И ти можеш, щом аз успях" нямаше да я блокират  Peace

Какво му е дразнещото на посланието?
Егаси. Не е далеч времето, когато добре изглеждащите жени ще трябва да се извиняват и снишават пред субектите по Шанталоф, щото видиш ли може да се обидят или направо дискриминират.

# 511
Според мен е много дразнещо посланието ѝ-ако беше примерно "И ти можеш, щом аз успях" нямаше да я блокират  Peace

Егаси. Не е далеч времето, когато добре изглеждащите жени ще трябва да се извиняват и снишават пред субектите по Шанталоф, щото видиш ли може да се обидят или направо дискриминират.
Така е, като се набляга толкова много на външен вид, и то на супер подробности от външния вид. Все пак не жизненоважно всяка жена да има плочки на корема.

# 512
Не е въпрос на извинение, а на елементарна, културна любезност според мен  Wink

# 513

Дразнещо е, както са дразнещи и мормоните, дето обикалят от врата на врата. И като се позвъни и се окажат те за 14-хиляден път, просто ...
Ей така имаше един треньор, който беше убеден, че съм правена за баскетболист, обясняваше ми какво бъдеще ме чака и така нататък. Да ама, на мен не ми харесва да играя баскетбол. По това време тренирах волейбол, този спорт го обичах, нямах амбиции да бъда спортист, исках да уча.
Че така. Човек има право да не ще сикс пак. Колкото и невероятно да звучи.

# 514
Не е въпрос на извинение, а на елементарна, културна любезност според мен  Wink

Това са изсмукани от пръстите аргументи. Няма нищо общо с култура и любезност горното. Рекламите какво са? Като изключим кака Мара и подобните, колко дебеланки рекламират продукти? Що са така малко?
Аз не знам каква точно е историята с тази жена и ФБ, но ФБ не са институция, те просто гонят бройка. Ако 10 000 субекта с наднормено тегло са счели, че посланието е некултурно и нелюбезно, никакъв проблем и ФБ да го приеме за такова. И в бгмама ако 13 човека (примерно) се оплачат от един и същ потребител, ще го баннат. Истинско обяснение от модератор, не до мен: "Да, права си, но много ги дразниш, хайде малко да почиваш.".

# 515
На мен мацката много ми харесва. И посланието й ми харесва. И да, нямам никакво извинение, че не изглеждам като нея. Нямам извинение и че не отказвам цигарите. Нямам извинение и че .... още милион неща. Всъщност имам - мързи ме. И ме е срам. Ама търпя /срама го търпя/. Единственото ми успокоение е, че ако преодолея мързела си, ще направи всички онези неща, които не правя в момента. Ето, аз си признах какво е моето извинение. Но вероятно тези, които й се ядосват не могат да признаят пред себе си какво е тяхното. Или си признават, ама хич не им харесва /изключвам здравословните проблеми/.

# 516
  • В Космоса
На мен мацката не ми харесва, но смятам, че посланието е предизвикателно и точно с това много по-мотивиращо, отколкото ако беше поднесено по по-мек начин. Ако се почуствам засегната от такова послание, ще се надъхам и ще докажа, че наистина само си търся извинения, а всъщност мога да постигна резултати.
Който си се харесва, пък, не би трябвало да се дразни от това.

# 517
Така е  Peace

# 518
Ти пък Шанталова с какво си съгласна Simple Smile и недей се появява в тази тема, че където се покажеш, все за баджака и задника ти говорят и на края татти заключва  темата  Joy

# 519

Който си се харесва, пък, не би трябвало да се дразни от това.
С това съм съгласна Simple Smile

# 520
На мен мацката много ми харесва. И посланието й ми харесва. И да, нямам никакво извинение, че не изглеждам като нея. Нямам извинение и че не отказвам цигарите. Нямам извинение и че .... още милион неща. Всъщност имам - мързи ме. И ме е срам. Ама търпя /срама го търпя/. Единственото ми успокоение е, че ако преодолея мързела си, ще направи всички онези неща, които не правя в момента. Ето, аз си признах какво е моето извинение. Но вероятно тези, които й се ядосват не могат да признаят пред себе си какво е тяхното. Или си признават, ама хич не им харесва /изключвам здравословните проблеми/.
  bouquet
И аз си признавам, че е от мързел основно моето ,но посланието пак ми е дразнещо и агресивно. Peace

# 521
  • В Космоса
  bouquet
И аз си признавам, че е от мързел основно моето ,но посланието пак ми е дразнещо и агресивно. Peace

Да, мързелът е най-коварен в случая. Побеждава волята от раз и обезличава хъса. Инат е нужен и постоянство. Peace Затова идва дразнението, щото сме слаби пред мързела. Close

# 522
Аз пък изобщо не съм съгласна, че дразненето идва от мързела. Посланието е куцо, първо, защото изхожда от грешна позиция ( това, че всички трябва да сме еди-какви-си), и второ, защото вменява задължение да се оправдаваме.
Сещам се за малоумното 'ти си жена, а не миялна машина', което също е вярно, но е и дразнещо, пак по същите причини ( изхожда от това, че само жената мие чинии и внушава идеята, че който мие чинии е миялна машина). Или посланията на Др Енчев.
За мен лично не заслужават отговор, особено от сорта 'знам пет езика', 'член съм на менса' или 'готвя филе уелингтън само с лява ръка' , защото това смъква отговарящия на същото ниво горе долу.

И за да секна психоаналитиците- спортувам всеки ден, имам миялна от сигурно 20 години насам, и даже и чорапогащниците си пера в пералня, така че нямам комплекс на тази тема.

# 523
Нали това й е професията, и аз гледам да съм добра в работата си, която не е фитнес инструктор.
Сещам се за един филм - мацката твърдо отказваше да каже къде е била на 38 април в 5 часа и беше в затвора. А е била на пластична операция, но това не трябва в никакъв случай да се разчува, защото е фитнес инструктор.

# 524

Сещам се за един филм - мацката твърдо отказваше да каже къде е била на 38 април в 5 часа и беше в затвора. А е била на пластична операция, но това не трябва в никакъв случай да се разчува, защото е фитнес инструктор.
Wink
И в тоя форум е пълно с "млади" 45-годишни потребителки, силно активни в темата за естетични корекции.  Whistling
И пак ще повторя думите на един доктор, с които контрира една такава младееща дама. "Това, че външността ти е като на 20, не означава, че организмът ти е на 20 години.".

Общи условия

Активация на акаунт