Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките

• 91 890
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Всички пратки ли минават през митница?

за пореден път ЧЕтете ХУБАВО всичко което е написано по темата НЕ ВСИЧКИ ПРАТКИ МИНАВАТ МИТНИЦА

# 631
Идвам да успокоя тези, които като мен се тревожат когато кодът им не дава никаква информация. Днес вече моят шведски код показа движение и мога спокойно да се приготвям за вечерта. Вярно, няма дестинация и дано тръгне към Бг Simple Smile, но си е повод за усмивка...
Искам само да споделя нещо от миналия ми незрял период - преди 7-8 години съпружието поръчало рибарски макари от Нагоя и ходихме да си ги приберем от митницата. Митничарите тогава ни попитаха - защо не поискахте да ви напишат по-малка сума на кутията...И въпреки ДДС-то и митническия налог, пак бяха по-евтини от тези в Бг.
Хубава вечер на всички и скорошни доставки! Hug

# 632
В сайта www.tinydeal.com/

видях, че има доставка със Deutsche Post Registered Air Mail - за 5 $

С китайската поща е по-скъпо пък и немците ми вдъхват повече доверие.
Някой ползвал ли е такава доставка? Ако може да даде инфо как е по-добре да се поръча...
Безплатната четох, че отнема доста време - 20-30 дена поне.

# 633
В сайта www.tinydeal.com/

видях, че има доставка със Deutsche Post Registered Air Mail - за 5 $

С китайската поща е по-скъпо пък и немците ми вдъхват повече доверие.
Някой ползвал ли е такава доставка? Ако може да даде инфо как е по-добре да се поръча...
Безплатната четох, че отнема доста време - 20-30 дена поне.

доста бързо пристигат немските пощи

# 634

а в цифри може ли???? (понеже не ми е ясно какво е БЪРЗО за теб)
Иначе за таблет от 100 долара съм готов да платя 5 за доставка!

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 12:21 от Калоян ...

# 635

а в цифри може ли???? (понеже не ми е ясно какво е БЪРЗО за теб)
Иначе за таблет от 100 долара съм готов да платя 5 за доставка!

15 дена от датата на изпращане,но пак зависи колко бързо ще изпратят поръчката,дали го има в наличност,тези неща можеш да ги попиташ преди да направиш поръчка

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 13:38 от snow22

# 636
Здравейте, колко дни изчаквате преди да отворите диспут за недоставена поръчка? И какво се случва след това? Имам 3 поръчки като на 2 от тях остават 10 дни, а на третата отворих диспут, но не знам какво се случва от тук нататък. Благодаря

# 637
  • софия
Момичета, този статус означава, че пратката е пратена към пощата или е на митница:
Цитат
24 Dec 2013 23:05:00   SINGAPORE   SINGAPORE SO5   Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина      
30 Dec 2013 16:06:00   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция      
30 Dec 2013 16:38:00   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ      
02 Jan 2014 09:25:00   BULGARIA   DOSTAVKA SOFIA   Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка   

# 638
когато пратката отиде на митница си изписва ,,митница на съответния град,, веднага не може да изпише ,може би утре ще стане ясно,а и така както ги изписвате статусите трудно е да се разбере newsm78,ако на 30.12. е влязла в бг. днешния статус означава че е в пощата

# 639
  • софия
когато пратката отиде на митница си изписва ,,митница на съответния град,, веднага не може да изпише ,може би утре ще стане ясно,а и така както ги изписвате статусите трудно е да се разбере newsm78,ако на 30.12. е влязла в бг. днешния статус означава че е в пощата
Hug
Не поръчвам много от страни извън ЕС и нямам идея как се отразява мястото. Blush
Ще изчакам до понеделник. Не ми е спешно, но неочаквано бързо пристигна.

# 640
еми ако беше дала тракинг номера щеше и по точен отговор да получиш Peace

# 641
  • София
Много съм си харесала това яке
http://item.taobao.com/item.htm?id=19974905024
Направих опит да се регистрирам , но не успях.
Как мога да си го поръчам и колко струва в лева?
Благодаря !  bouquet  bouquet  bouquet

# 642
Много съм си харесала това яке
http://item.taobao.com/item.htm?id=19974905024
Направих опит да се регистрирам , но не успях.
Как мога да си го поръчам и колко струва в лева?
Благодаря !  bouquet  bouquet  bouquet

това е тема за проследяване на пратки!

# 643
Имам две пратки от началото на ноември и не мога да разбера къде се намират. Моля, помогнете! Тракинг номера: RC079144803CN, RC031459216CN

# 644
здравейте мога ли да помоля някои да погледне тези няколко поръчки какво става с тях аз се опитах но ni6to не разбирам. благодаря предварително и се извинявам че ви занимавам     RB523129678CN     RA365387947CN     EE974603294CN     RB957866154CN

Общи условия

Активация на акаунт