БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Блонди това наистина ли е на Леврон Rolling Eyes, аз много пъти съм им гледала сайта и не съм ги срещала тези цветя newsm78. Не можах и да намеря картинката как трябва да изглеждат, защото и аз съм учудена от резултата, никога не съм виждала техен лош гоблен.

Бяло цвете много е интересна идеята за тези играчки, много са хубави.

# 691
  • Троян
Бяло Цвете ,много са симпатични Peace особенно цигулчицата ми влезе под кожата  Wink

: teddybearm всички са страхотни Hug
Блонди нямам думи  Shocked

А днес има една изненада от една наша съфорумак.Мила Бонели Благодаря ти за страхотния подарък и милите думи ,стопли душицата ми   bouquet  актуална шоколадница и сладко комплектче  Hug

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 15:12 от albenapd

# 692
Леврон е, даже май някой от тук ми намери схемите. Пише, че са си разработка от Мария Тодорова ли беше, излиза си с логото на сайта й. Картинката трябваше да изглежда така:

Дали е някакъв несполучлив и свален набор от сайта ли, не знам, яд ме е, ама здраве да е  Simple Smile

П.С. А всъщност уголемена може би точно така си изглежда. Ама не е хубаво  Grinning

# 693
Блонди извинявай ама не мен и на картинката не ми харесва, а иначе ушит е наистина различен, може и да е несполучлив пренабор както казваш...нищо минало и заминало Peace

и докато търсех да го видя този гоблен на Леврон, аз по принцип много им харесвам гоблените и пак си харесах нов техен  Crazy ама то защото нямам зимен ушит и все там са ми очите  Simple Smile
Скрит текст:

# 694
Много е хубав Simple Smile Аз харесвам с повече простор по принцип отзад, но умирам за всякакви зимни. Много гадно се шият  Mr. Green

# 695
А аз днес срещнах тази картина и си я представих на гоблен. С удоволствие бих си го ушила....

# 696
  • с.Николово, обл. Русе
dion ако не се лъжа тази картина съм я виждала като разработка на HAED. Наистина е много хубава, но техните гоблени са големи, с много цветове, от които повече от 50% да са "мартеници".

# 697
# 698
Най-после и с тази цигулка приключих. Стана много красива отблизо, но голям зор ми беше. Изцяло спазих указанията. Само гърба не е за показване, но му залепих брокатен лист, може би ще го преработя някой ден.

Чака ме и подобна тамбурина, но ... ще почака още.  Laughing
Отново радваш окото ми с красота, но тази цигулка просто ме плени.  Heart Eyes Откога им се каня на тези красоти, но все не се престрашавам. Ще чакам с нетърпение продължението...
teddybearm, виждам, че и ти вече активно се включваш в коледните емоции. Прекрасни творения!
albenapd, честита ти изненада! Виждам, че благодарение на Бонели и тук са се пренесли коледните емоции от подранили и изненадващи подаръчета.

Това е цена обаче само за схемата. Панамата и конците се купуват отделно.

# 699
Здравейте,момичета!Много отдавна не съм писала,но пак до вас допрях.Моето голямо момче,догодина ще е в първи клас.Иска ми се на госпожите от детската градина да направя нещо малко,но от сърце,защото го заслужават.Можете ли да ми дадете идеи за някое малко и лесно гобленче и как мога сала да си го рамкирам.Благодаря на всички,предварително!Зная,че тук ще се намери кой да ми помогне   bouquet

# 700
  • sf
Хвана ме нервата от коледните неща и започнах това  Mr. Green
Скрит текст:

# 701
eli_gizdova, тук имам звезди http://media.snimka.bg/s1/2960/032163540-big.jpg?r=0
Galla, ето тук може да видиш цветя примерно. 300 страници са - има и малки и големи. Разгледай, все нещо ще ти хване окото.http://club.osinka.ru/search.php?q=%F6%E2%E5%F2%FB+&forum=57&start=0
Блонди, хич не ми харесва  Confused
Бяло Цвете, teddybearm страхотно сладурски Коледни украшенийца Heart Eyes
Албенка, честито ти подаръче Grinning.
Бонели   bouquet

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 18:06 от didida

# 702
 Донси,веднага  чух любимият ми Висоцки.

# 703
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Блонди, не съм любителка на Леврон, но това е много лоша разработка.  ooooh! Гадно е за труда, както и за парите!

Снощи си свърших Дим - чето - контура ме изяде, но пък се специализирах във френските възли.  bowuu Ще се наканя да снимам  Embarassed скоро.

И аз си имам изненадващ подарък - поръчах си загоновки при Лошана и тя ме изненада с подарък - както каза тя - Малък и символичен. Не, мила, прекрасен е  Hug В този момент размерът няма значение - има значение жеста. Благодаря ти много!

Детето / на 15 г/ много  се кефи когато аз получа такива неща! Каза, че в наше село такива лъжички от шоколад няма  Mr. Green

# 704
Тъкмо си мислих, сутринта, че ще избухнете пак с красоти и разбира се се случи  Grinning

Много хубави неща сте показали, даже и подаръци някой имат. Поздравление и на двете страни пращащ и получаваш   Peace

Охххх и аз се заглеждам по коледни гоблени.....уж не ги харесвах, а кво се получи, сега ги харесвам повече от всякога.
Ако някой поръчва от 123 моля да свирка, да се включа и аз в поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт