БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Бачийска, радвам се, че ти харесва, много е скромно , но много от сърце. Насмотах се от задачи , можех и една картичка да мушна, но свежите ми идеи ме осеняват след като съм пуснала пратките обикновено.. Както и да е. Едно сгряващо кафенце от мен в тези мразовити дни  Hug

# 706
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска, радвам се, че ти харесва, много е скромно , но много от сърце. Насмотах се от задачи , можех и една картичка да мушна, но свежите ми идеи ме осеняват след като съм пуснала пратките обикновено.. Както и да е. Едно сгряващо кафенце от мен в тези мразовити дни  Hug

Със сигурност ще си го изпия в чашката!  kaffeetrmker_2

# 707
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да покажа нещо  Hug Hug

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360803871997

Скрит текст:
много ми е зле. не мога даже подаръка за играта да опаковам  Tired

# 708
  • sf
Добри  Hug какво ти е, вирус ли нещо?

# 709
  • София
Ето нещо обещано от мен, доших го онзи ден и сега си дошивам Алегорията. Чудесни красоти сте показали отново браво на вас   bouquet

# 710
Eххх didolinaaaaa все ти се чудя тия минита кога успяваш да ги нашиеш значи  #Crazy
Много е хубав и винаги буди у мен едни топли, миил чувства - поздравления за майсторството ти! Hug

# 711
  • В страната на мечтите
Бяло цвeте, цигулката е невероятна! С нетърпение ще чакаме и второто от комплекта  Heart Eyes

# 712
Днес по специален куриер получих мил подарък от Нели. Пускам снимки, за да се порадвате и вие с мен

Професионална комплектовка, даже панамата е мината на оверлог. Благодаря, Нели за жеста. Имам малко задачки и ще си ушия птичката.

# 713
Роси щастлива съм ,че успях да те изненадам(надявам се приятно).Днес мислех да дойда до работата ти,но времето беше направо гадно и реших да използвам специалния куриер. Simple Smile

# 714
  • София
Е сега вече искам да ме светнете тия минита как ги държите бре момичета и не само Делфинче да се залива от смях по телефона, ми не мога бре да го държа това. Не е ли голямо не ми говори и да ви светна ших едно мини като го ших на цялата панама от 1 метър и накрая го отрязах. А сега смейте ми се Joy  hahaha че да не говоря че едно мини от 40 бода успях да го объркам 20 пъти а на голям гоблен грешка нямам  ooooh! това ако някой ми го обясни шапка ще му сваля.
Делфинче, аз на вас шапка ви свалям шиете по бързо от мен че моите все големи ама толкоз си можем   Crazy
Сега и мама ми се смее че уча племенничката да шие и тя се справя по добре от мен  Peace

# 715
  • Балчик

Само дето това не е комплектовка, а схема.

# 716
  • Троян
Бачийска,за новата тема ли пазиш Димчето,нали знаеш ,че ми е мерак да го видя Mr. Green

# 717
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска,за новата тема ли пазиш Димчето,нали знаеш ,че ми е мерак да го видя Mr. Green

Да, за НОВАТА ТЕМА  Mr. Green

Дано довечера да изпера и снимам това ДИМ- че и предложението ми все още важи, Албенче.  Laughing

Гуди, нИдей така! Дръж се, не се предавай   action032

Аз се събудих с адско главоболие - имам чувството, че някой ми прави така bash Дано издържа до довечера  Praynig

# 718
Аз няма да се записвам сега в новата тема, ще изчакам другарчето в коледната игра да си получи подаръка и тогава Wink
Добри, предлагам ти помощта си  Hug

# 719
здравейте момичета,имам нужда от вашата помощ-намерих си звездата,която търсих,но се оказа,че е прекалено голяма.Можете ли да ми кажете как мога да си я направя по-малка?

Общи условия

Активация на акаунт