Скоро заживяхме с моя възлюбен заедно в неговия апартамент(досега той е живял с родителите си).И се започна..посещения със и без предупреждение,няма значение искам ли,изморена ли съм,имам ли други планове..Планове за ремонти,това така го направете,тука така е добре да стане..Започна да ми носи всевъзможни глупости..отцедник за прибори например..ми то аз ако искам ще си купя нов,не да ползвам нейните стари..Донесе си някакви картини от тях и ги накичи по стените при все,че и казах,че не ги искам..Не разбира нито от намек,нито от нищо(или поне се прави).Капката,която преля чашата..в събота звъни ни,ние спим и тя разбира се решава да дойде,влиза и започва да ми сгъва дрехите и изобщо да шета жената..Побеснях

Аз съм имала наистина много гаден живот,сама съм се блъскала(и продължавам),със зъби и нокти съм се борила..и всичко това си оказа влияние в един момент и след смъртта на баща ми аз буквално се сринах.Получавах паник атаки,незнаех какво става с мен,последва адската депресия,даже и не искам да се сещам за тогава.Както и да е,повъзстанових се малко от малко и незнам защо отлагах,но едва преди няколко месеца потърсих помощ от психотерапевт.Имам голям напредък,все едно живея втори живот,но това е друга тема.Мисълта ми е,че тъкмо се закрепих малко и хоп,нови ядове.Ами писна ми! Какви са тези майки,какви са тези мамини синчета незнам!

Доста объркано май стана,може и да звуча неадекватно на моменти,но не мога да си събера мислите..